Zapojte se do velké fotosoutěže DĚTSKÝ ÚSMĚV 2012

Zapojit se do naší fotosoutěže je jednoduché. Stačí nahrát fotky svého usmívajícího se potomka a hlasovat. V případě, že získáte nejvíc hlasů veřejnosti - vyhrajete krásné ceny pro celou rodinu!

Jak vyhrát?

  • Nahrávejte své fotografie do fotogalerie na mimi.kafe.cz. Do soutěže můžete přihlásit fotky upravené v našich zábavných fotorámečcích.
  • Hlasujte - oslovte své přátele, rodinu i známé a získejte pro svou fotografii co nejvíce hlasů (přečtěte si tipy a triky, jak získat co nejvíce hlasů).

O co soutěžíme?

1. cena - dvě kola Author:
• Pánské crossové kolo Author Reflex (19 palců)
• Dámské horské kolo Author Kinetic ASL (18 palců)

  • absolutní vítěz bude vybrán odbornou porotou z pěti nejlépe hodnocených fotek uživateli

2. cena - 3 poukázky - oboustranná mezinárodní jízdenka - DESTINACE EUROVÍKEND od společnosti Eurolines (celkem v hodnotě 4 500 Kč)

3. cena - mobilní telefon Samsung OMNIA W

4. - 8. cena - poukaz na fotoknihu od společnosti Piklio s.r.o.
Jedná se o poukazy na fotoknihu velikosti 30 x 30 cm. Jeden kus v hodnotě 999 Kč
Do soutěže věnováno společností Piklio s.r.o.

9. cena - přístroj se zvuky pro utištění miminek
- Jediný přístroj na trhu, který utiší plačící dítě! Převratná novinka na českém trhu Sound for Silence značky The Fisrt Years. Sounds for Silence přehrává unikátní tóny, které jsou podobné těm, jaké slyšíme z dělohy při ultrazvukovém vyšetření plodu. Přístroj je zajímavou možností, jak ukonejšit novorozence nebo plačícího kojence. Nenahrazuje maminčino náručí, ale může pomoci ve chvíli, kdy si maminka potřebuje odpočinout a tatínek si neví rady, jak svého potomka uklidnit. Kromě těchto specifických tónů lze přehrát i další něžné melodie, které na miminko působí pozitivně.
Do soutěže věnováno od www.LearningToys.cz

10. cena - chladivé gelové kousátko
- Růst mléčných zoubků je často doprovázen neklidným spánkem, podrážděností během dne, nateklými dásničkami a zvýšenou sliznatostí. Pomozte dětem ulevit od těchto nepříjemných pocitů chladivým gelovým kousátkem. Měkký pružný materiál s různými texturami na povrchu a plněný gelem je příjemný pro masáž dásní při žvýkání. Nechte kousátko ochladit v lednici (ne mrazáku!). Nízká teplota gelu působí příjemně na nateklé dásně. Jednoduchý tvar je snadný pro uchopení dětskou ručičkou.
Do soutěže věnováno od www.LearningToys.cz

11. cena - písmena a číslice do vany
- Tvarovaná barevná písmenka a čísla umí plavat po hladině i držet na hladkém povrchu. Měkký pěnový materiál je tak lehký, že se písmenka nepotopí a plavou po hladině a díky přísavkám drží na stěně vany nebo obkladu. Stačí jen namočit a přimáčknout na zeď.
Do soutěže věnováno od www.LearningToys.cz

12. cena - hračka mlýnek na vodu delfín (Munchkin)
- Vodní mlýnek lze díky přísavce přichytit na dlaždičky. K vodním hrátkám ve vodě patří i vodopád, který nejlépe vytvoříte s vodním mlýnkem s veselými delfínky. Naberte velrybou vodu a nalijte ji seshora na vodopád. Voda roztočí mlýn s delfínky a vodní zábava může začít! Rychle velrybou naberte další dávku vody, ať se delfínci točí stále dokola!
Do soutěže věnováno od www.LearningToys.cz

13. - 15. cena - kosmetický balíček od Kafe.cz (značky Ryor)

Výherce prvního místa si výhry - horské kolo a crossové kolo vyzvedne na adrese:
SANOMA MEDIA PRAHA s.r.o.
Lomnického 7/1705
Praha 4
140 79
Pořadatel soutěže nehradí náklady na zasílání výher absolutního výherce - kol Author.

Harmonogram soutěže

Trvání soutěže: 1. 10. - 15. 11. 2012

Fotky můžete ukládat od 1. do 30. 10. 2012

Od 1. do 15. 11. 2012 probíhá na webu hlasování veřejnosti (návštěvníků webu) pomocí tlačítka „Líbí se mi“.

Z pěti nejlépe hodnocených fotek vybere odborná porota absolutního výherce fotosoutěže Dětský úsměv 2012, který získá 2 kola značky Author v hodnotě 30 000 Kč.

Ostatní výhry získávají výherci na základě hodnocení veřejnosti (výhry tedy získávají autoři fotografií, které obdrží nejvyšší počet hlasů - „Líbí se mi“ na stránkách soutěže od uživatelů v pořadí 2. - 15.)

15. 11. 2012 – ukončení soutěže (vyhlášení absolutního vítěze proběhne nejpozději do 7 dnů od ukončení soutěže)
Zúčastnit se mohou všichni, kteří vloží fotku svého potomka, kromě zaměstnanců a jejich rodinných příslušníků organizátora soutěže.

Zapojte se do soutěže na www.mimi.kafe.cz