Velikonoční nádivka z trojího masa

Zdroj:

Tato pochoutka je trošku náročnější na přípravu a čas, ale stojí za to. Uvidíte, že žádný hodovník nepohrdne vaší skvělou masovou nádivkou.

Potřebujete:

200 g uzeného masa * 200 g vepřového masa * 200 g telecího masa * 6-8 rohlíků * 5 lžic vývaru * hrst nasekané pažitky a kopřiv * sůl * mletý černý pepř * 125 ml mléka * 10 vajec * sádlo na vymazání formy

Postup:

  1. Každý druh masa uvaříme zvlášť a pokrájíme na kostičky.
  2. Rohlíky nakrájíme na kostičky, zvlhčíme vývarem, přidáme maso, pažitku a kopřivy.
  3. Osolíme, opepříme, lehce promícháme a zalejeme mlékem rozkvedlaným s vejci.
  4. Směs vložíme do vymazané formy ve tvaru srdce a pečeme zvolna při 160 stupních Celsia.

Další články

čtenářů si právě čte tento článek


Akční letáky