PONDĚLÍ 23. 5. 2011

Kafe.cz doporučuje!

Šéf na grilu

Milujete kulinářské show, kde se můžete pokochat nad dobrým jídlem a zjistíte, kde se dá dobře najíst? A bavila vás show Ano, šéfe? Máme pro vás dobrou zprávu. Zdeněk Pohlreich se vrací a tentokráte si posvítí na pochoutky z grilu. V novém pořadu Šéf na grilu se dozvíte jak zásady zdravého grilování, tak nové chutné recepty. A co se bude grilovat v prvním díle, který uvidíte na TV Prima ve 21:20? Exkluzivní lahůdka – pravé steaky. Dozvíte se také zajímavosti o hovězím mase a šéf vás upozorní na nejčastější chyby a nešvary při přípravě této pochoutky. Přejeme vám dobrou chuť.

Přečtěte si

Flashdance

Taneční filmy patří mezi mé nejoblíbenější? Hlavně, když se jedná o klasiku, kterou zná snad každá z nás. Jak jste na tom vy? Jestli jste si na novinky ještě nezvykly nebo jim nepřišly na chuť, tak se podívejte na to, co natočil režisér Adrian Lyne v roce 1983. Film Flashdance o mladé svářečce, která touží po kariéře baletky, vás uchvátí a nadchne. Věřte, že od půlky filmu budete tančit spolu s hlavní hrdinkou. Sledujte na TV Nova v 9:30.

Přečtěte si:

STŘEDA 25. 5. 2011

Na prahu noci

Léto a teplé počasí v nás vzbuzuje romantické tendence. Častěji se zamilováváme a s partnerem chceme trávit co nejvíce času. A co sledovat po skvěle strávené noci se svým milým, přítelem nebo manželem? Zkuste drama o obtížné cestě k naplnění touhy po lásce a rodině.

  • Film Na prahu noci sledujte na TV Nova v 9:55.

ČTVRTEK 26. 5. 2011

TOP STAR: Petr Muk

Zavzpomínejte na jednoho z nejlepších českých zpěváků současnosti, který více než 20 let zásadně ovlivňoval podobu naší populární hudby - na Petra Muka. V Top Star magazínu věnovaném právě jemu se dozvíte podrobnosti z jeho mládí i to, jak začínal se zpěvem. Připomenete si jeho alba a největší hity jako Ráchel, Lék světu a Čas. Uvidíte jeho úspěchy i neúspěchy. Ponoříte se do jeho psychických problémů, které ho celý život provázely a nakonec dovedly až k branám smrti.

  • Ve 20:00 si zapněte TV Prima a pozorně sledujte.

PÁTEK 27. 5. 2011

Život s Helenou

Komedií není nikdy dost…celý týden pracujete a aspoň večer si musíte na chvíli oddechnout. A u čeho se dokážete nejvíce odreagovat a vlastně na nic nemyslet? Zkuste to třeba u rodinné komedie o tom, že skloubit čilý společenský život s nečekanými rodičovskými povinnostmi se zdá nemožné. Některé ženy totiž netouží po dětech a rodinném životě, ale tragické události v životě jim nedají na výběr.

  • Ve 20:00 na TV Nova sledujte, jak se energická, mladá a aktivní žena milující večírky musí postarat o děti své sestry ve filmu Život s Helenou. Garantujeme smích.

SOBOTA 28. 5. 2011

Hrabě Monte Christo

Přeneste se do roku 1814, do dob slavného Napoleona a do velkolepé Francie a pozorujte slavný příběh námořníka Edmonda Dantese, jenž s pomocí velkého pokladu zasvětil život pomstě. Dobrodružný příběh zrady, lásky, skryté identitě, útěku z vězení a návratu domů sledujte ve filmu Hrabě Monte Christo na TV Nova v 15:55.

  • Jde již o několikáté zpracování slavného příběhu Alexandra Dumase, tentokráte z roku 2002.

Nejkrásnější hádanka

Potřebujete v sobotu večer pracovat, ale doma zlobí děti a nenechají vás ani na chvíli vydechnout? Pak jim pro jednou pusťte televizi a nechte je podívat se na pohádku o tom, jak hádanky pomohly ke štěstí nejen princezně a Matěji. Dětičky se uvelebí a bude je to bavit a pokud vy doděláte věci v předstihu, můžete se koukat s nimi. Nejenže i vás bude pohádka bavit, ale pokocháte se pohledem na pěkného Matěje v podání Jana Dolanského.

  • Pohádku Nejkrásnější hádanka sledujte ve 20:00 na TV Nova.

Rozchod

Lidé se seznámí, zamilují, sestěhují se a vypadá to na idylku. Jenže co když to soužití není tak jednoduché, jak by se na první pohled mohlo zdát? O tom, jak vtipný může být rozchod a jaké naschvály si dříve zamilovaní lidé v jednom bytě mohou dělat, uvidíte v romantické komedii Rozchod s Jennifer Anistonovou a Vincem Vaughnem. A že nechcete sledovat komedii se špatným koncem? Toho se nedočkáte. Ve 20:00 na TV Prima uvidíte, že láska si nevybírá a i když je soužití těžké, dá se nakonec zvládnout.

Přečtěte si:

V šatníku u Jennifer Aniston

NEDĚLE 29. 5. 2011

Čas dluhů

Ve 23:15 na TV Nova sledujte satirickou českou komedii Čas dluhů o dalších osudech hrdinů úspěšného filmu Čas sluhů. Setkávají se v ní znovu různé povahy, poznáte manipulátorku, slabošského manžela a zažijete soukromou válku manželů, kteří rozhodně nepatří k sobě. V hlavních rolích můžete sledovat ty největší hvězdy českého filmu. Třeba Ivanu Chýlkovou, Karla Rodena, Lucii Bílou, Evu Holubou, Tatianu Vilhelmovou a další. Není to film pro vás? Pak si udělejte krásný nedělní večer s manželem a relaxujte třeba ve vaně.