Česká přírodní bylinná kosmetika byla založena v roce 1991 Ing. Evou Štěpánkovou. Její sortiment zahrnuje přípravky k péči o pleť i tělo včetně řady na modelaci těla a kaviárové řady. Ryor se řídí heslem ,,kvalita za přijatelnou cenu“.

Naší první inspirací je změna barevného ladění Vánoc u vás doma. Nic proti barevné klasice s červenými a zlatými akcenty. Letošní Vánoce jsou však více laděny do fialových odstínů.

A už vůbec není od věci, pokusit se barevně sladit nejenom ozdoby na vánočním stromku se slavnostní tabulí, ale zvolte i dárek, který stylově podtrhne efektní vánoční fialový akcent.

Nechte se proto inspirovat dárkovým balením úžasné a půvabné levandulové kosmetiky Ryor obsahující Sprchový gel levandulí a Tělové mléko s levandulí. Podívejte se na ni pozorně na www.ryor.cz. Dýchne na vás opravdové kouzlo venkova, protože ty nejkrásnější dekorace nabízí příroda sama.

A naše druhá inspirace začíná otázkou. Po kolikáté si dáváte předsevzetí, že letos konečně nakoupíte všechny dárky s rozvahou, v klidu a bez zbytečného spěchu? Máte příležitost!

Stačí jen navštívit e-shop firmy Ryor. Vždyť kdo by odolal dárkovým kazetám s levandulou kosmetikou. A pozor! Levandulí to nekončí, ale naopak začíná. V nabídce jsou i další varianty dárkových balíčků.