MYSTERIÓZNÍ FILM

Desátý kruh, TV Nova, 20. 4. 2012, 09:50

Televizní filmy mívají hned od počátku punc béčkové kvality. Tento film je jiný, na to, že byl natočen jen pro televizní obrazovky, má něco do sebe a rozhodně patří k těm kvalitnějším. Proto je velmi zvláštní, že jej televize vysílají ráno. Ale i přesto si zkuste udělat čas, odveďte děti do školy a školky, malé dejte spinkat a uvelebte se na gauči. Sledovat budete film, který skvěle plyne až k nečekanému rozuzlení a zjištění, že nikdo z hlavních hrdinů nemá čisté svědomí. Opravdu lidé ve skutečnosti jenom lžou?

ROMANTICKÁ KOMEDIE

Italské námluvy, ČT 1, 21. 4. 2012, 16:45

Láska je nevyzpytatelná a navíc ještě se ženou, která věří pouze na osud. Mladé ženě cikánka vyvěštila toho pravého a dokonce jí řekla jméno. Celý život se osudový muž neobjevil, ale pak těsně před její svatbou zazvoní telefon a druhém konci drátu je ON. Jak to dopadne? Tahle romantická komedie patří mezi ty opravdu povedené, možná je to i ústřední hereckou dvojící – Robertem Downey Jr. a Marisou Tomei. Tento film Kafe.cz rozhodně doporučuje.

KRIMIKOMEDIE

Vrahouni, TV Nova, 21. 4. 2012, 20:00

Protiklady se přitahují a v případě Katherine Heigl a Ashtona Kutchera to platí dvojnásob. On je tajný, nájemný zabiják, ona počítačová expertka, co se vzpamatová z rozchodu. I když by hlava tvrdila, že takový vztah nemá budoucnost, srdce by si šlo stále za svým. Jde o takovou nenáročnou oddechovku, která neublíží. U filmu rozhodně můžete strávit sobotní večer v případě, že bude ošklivé počasí a vy nemáte v plánu žádný výlet.

SCI-FI DRAMA

Stalo se, Prima Family, 21. 4. 2012, 22:45

Chcete se trošku bát? Zjistit, jaké to je, když svět pohltí nová a velmi nebezpečná epidemie? Tu můžete možná vycítit šestým smyslem, možná někdo vnímavější mohl vidět znamení…přesto ale nikdo nezabrání tomu, aby se to stalo. Nová epidemie se rychle šíří, je smrtelná a nikdo není imunní. Nejhorším symptomem je naprostá ztráta základního lidského pudu jedince – pudu sebezáchovy. Přežijeme? V hlavních rolích se objeví Mark Wahlberg a Zooey Deschanel.

KOMEDIE

Sexbomba od vedle, Prima Family, 22. 4. 2012, 23:10

Režisér Luke Greenfield chtěl na plátně předvést výbušnou směs humoru, lásky a napětí, přitom ale nechtěl sklouznout k divoké a povrchní komedii pro náctileté. Film měl být v první řadě zábavou, zároveň ale upřímný, břitký a trochu děsivý. Herečka Elisha Cuthbertová, která hraje v úspěšném seriálu 24 dceru agenta Jacka Bauera, byla jedním z členů herecké sestavy filmu, pro něž se konkurs stal spíš jen formalitou. Film nepostrádá inteligenci a cit pro jemný humor. Takže přejeme dobrou zábavu.