Pondělí

Rose Sigginsová nemá kvůli vrozené vadě spodní polovinu těla. Přesto se snaží žít plnohodnotný život. I přes nesouhlas doktorů porodila dvě děti, o které se pečlivě stará. Její handicap jí nebrání, aby se mohla věnovat své největší zálibě - automobilovému závodění. Britský dokument Život bez chůze začíná pět minut po osmé hodině večerní.

Eva se ocitá ve vězení za dopravní nehodu, kterou způsobila v opilosti. Musí se naučit žit v dosud neznámém světě, kde platí úplně jiná pravidla. Vyrovnat se s nimi není pro nikoho snadné. Přátelství neexistuje a o respekt ostatních se musí tvrdě bojovat. Koprodukční česko-slovenský seriál Odsouzené je plný známých herců. Pátá epizoda začíná v devět hodin večer. Sledujte neobyčejné životní příběhy a osudy vězenkyň. Ve vězení začíná velké vyšetřování. Kdo stojí za brutálními útoky na vězenkyně?

Splnění deseti opravdu obtížných úkolů znamená konec závěrečné oslavy absolventů. Tak zní dlouholetá tradice místní střední školy. Vyvedená parta místních rebelů se rozhodne splnit „deset špinavých činů.“ Tak se totiž oficiálně tento rituál nazývá. Americkou komedii Divoká noc sledujte deset minut po desáté hodině večerní.

Úterý

Bláznivý účetní Hugo Fantozzi opět na scéně. Sledujte v pořadí třetí dobrodružství tohoto věčného smolaře. Každému se občas přihodí nějaký malér, ale někoho doslova přitahují. Nesmrtelnou italskou komedii Maléry pana účetního si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

Jan Saudek je úspěšný, osobitý a kontroverzní muž. Pět minut po deváté hodině večerní přivítá v Talkshow Jana Saudka Kateřinu Hrachovcovou, Richarda Hese a Jaroslava Svěceného s Michalem Dvořákem.

Středa

Strategická zásahová jednotka je elitou policejní sboru. Za jakýchkoliv okolností je připravena zakročit a zjednat pořádek. Její členové jsou hrdinové, ale také lidé s běžnými starostmi. Třetí díl kanadského krimi seriálu Flashpoint sledujte pět minut po osmé hodině večerní. Policisté mají pečlivě připravený plán na zatčení drogového dealera. Mezi dealery mají nastrčeného agenta, který má se zatčením pomoci. Vše je dokonale připraveno, ale vždy se může něco zvrtnout.

Eva se ocitá ve vězení za dopravní nehodu, kterou způsobila v opilosti. Musí se naučit žít v dosud neznámém světě, kde platí úplně jiná pravidla. Vyrovnat se s nimi není pro nikoho snadné. Přátelství neexistuje a o respekt ostatních se musí tvrdě bojovat. Koprodukční česko-slovenský seriál Odsouzené je plný známých herců. Šestá epizoda začíná v devět hodin večer. Sledujte neobyčejné životní příběhy a osudy vězenkyň. Osobní problémy mezi vězeňkyněmi se prohlubují. Ředitel věznice se odhodlá k nestandardnímu rozhodnutí. Vydá zákaz vycházek, návštěv i příjem balíků.

Unikátní dokumentární cyklus o různých podobách lásky a vášně pokračuje na Barrandově. České milování vám bez předsudků a zábran nabídne tentokrát vyprávění o lásce vražedné. Skutečné příběhy ze života lidí, kteří zabili kvůli lásce, sledujte od 21:55.

Poznejte proces vyšetřování zločinu od samého začátku po jeho konec. Různé případy mají vždy stejné hlavní aktéry, kterými jsou vrah a jeho oběť. Australský dokumentární seriál Soudní vyšetřovatelé byl natočen na základě skutečných příběhů. Ve 22:45 budou policejní experti řešit vraždy starých dam, které se staly na předměstí Sydney. Je jasné, že se jedná o sériového vraha.

Čtvrtek

Sen o zámožném životě sní asi každý z nás. Ale co kdyby se jednoho dne opravdu dostalo bohatství i k vám? Má to jen malý háček…musíte pro svého „hodného strýčka“ někoho odstranit. Hollywoodská esa Collin Farrell a Ewan McGregor pod taktovkou nestárnoucího Woodyho Allena ve filmu Kasandřin sen. Nenechte si ujít pět minut po osmé hodině večerní na Barrandově.

Mike Sweeney je detektivem z oddělení vražd. Po sérii osobních problémů se vrací na místo, kde dospíval. Namísto očekávaného klidu musí řešit složité případy vražd a vlastní soukromý život. Kanadský krimi seriál Durham County sledujte pět minut před desátou hodinou večerní. Ve třetí epizodě se Mike věnuje problémům, které ho stále dohánějí. Těla zavražděných dívek jsou nalezena a existuje možnost propojení s vraždou mladé učitelky.

Laura de Lestradová střeží tragické tajemství. Před patnácti lety ji beze stopy zmizela matka. Je přesvědčena, že fenomén kruhů v obilí má spojitost s jejím zmizením. Rozhodne se najít pravdu a objasnit nevysvětlený fenomén. Francouzský krimi seriál Kruhy v obilí sledujte pět minut po jedenácté hodině večerní. Ve třetí epizodě Laura postupuje ve svém pátrání po významu záhadných kruhů v obilí. Dozvídá se, že to mohou být symboly, které v sobě ukrývají určité šifry.

Pátek

Spisovatelé detektivek bývají často kritizováni za příliš bujnou fantazii. Co když se ale jejich fantazie stane zločineckou skutečností? Sledujte jednu z posledních komedií Martina Friče s Jiřím Sovákem v hlavní roli. Přísně tajné premiéry začínají od 20:05.

Politická satira na televizních obrazovkách je skutečný unikát. Existuje jen jedna osoba, která politikům sebere úsměv z tváře. Zuzana Bubílková je zpátky v plné formě a má nabito ostrými. Sledujte Politickou střelnici ve 21:40.

Páteční večer pokračuje nestárnoucí českou komedií Ženy v ofsajdu. Lubomír Lipský jako vedoucí holičsko-kadeřnické provozovny má dvě záliby, fotbal a ženy. Zejména ta druhá se mu však brzy začne vymykat z rukou a vdavky jsou na spadnutí. Začátek hvězdně obsazené komedie je ve 22:30.

Sobota

Lidská dobrodružství, krásy přírody a umění žít. To na vás čeká každé sobotní ráno v pořadu Svět křížem krážem. Pohled na svět očima světově proslulých novinářů nás tentokrát zavede na expedici do Barmy - Myanmaru.

Rychlost, síla, hbitost - to vše potřebujete pro Drtivou porážku soupeřů na TV Barrandov. Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, ale vyhraje jen nejrychlejší. Začátek soutěže je v 15:50.

Před pátou hodinou startuje kriminální seriál Laura: Rodinné prokletí. Když se mladá právnička Laura vrací kvůli vlastní svatbě do rodného místa, jistě netuší, co tím přivolá. Jednotliví členové rodiny začínají umírat a jedinou stopou jsou tarotové karty nalezené u mrtvých těl. Napínavý příběh začíná dnes na TV Barrandov.

Pět minut po osmé přijměte pozvání do soukromí známých osobností a celebrit. Pelíšky slavných navštíví místa, kde byste přítomnost slavných osobností mnohdy nehledali. Kde tráví svůj volný čas? Kde pracují a kde naopak relaxují? To vše zjistíme dnes na návštěvě Hany Vágnerové.

Pod režijní taktovkou Woodyho Allena se následně vydáme do slunného Španělska. Jeho poslední Oscarový snímek Vicky Cristina Barcelona vám naservírujeme ve 20:20. Javier Bardem, Scarlett Johansson a Penelope Cruz roztáčí milostný kolotoč s neodolatelným vtipem W. Allena na Barrandově.

Sobotní noc bude ve znamení napětí a akce. Kevin Bacon ztratil syna. Když pak dostal příležitost k pomstě, neváhal a syna chladnokrevně pomstil. Ovšem zapomněl, že zlo vyvolá jen další zlo a nenávist. Teď stojí sám se svou rodinou proti po zuby ozbrojenému gangu. Rozsudek smrti bude vyřčen ve 22:20.

Neděle

Neohrožený dobrodruh Austin Stevens - Pán hadů se dnes v 8:20 vydá do Jižní Afriky. Výjimečně nebudou hadi hlavním cílem jeho expedice. Pátrat se dnes vydáme po stopách pouštních obrů – slonů z drsné africké pouště Namib.

Rychlost, síla, hbitost to vše potřebujete pro Drtivou porážku soupeřů na TV Barrandov. Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, ale vyhraje jen nejrychlejší. Začátek soutěže je v 16:00.

V pět hodin pokračuje kriminální seriál Laura: Rodinné prokletí. Když se mladá právnička Laura vrací kvůli vlastní svatbě do rodného místa, jistě netuší, co tím přivolá. Jednotliví členové rodiny začínají umírat a jedinou stopou jsou tarotové karty nalezené u mrtvých těl. Napínavý příběh pokračuje druhým dílem dnes na TV Barrandov.

Nedělní pravdivé příběhy nás dnes zavedou do prostředí katolické školy. Zde se stal vážný zločin a policie podezírá místního kněze. Ten zná pravdu, ale zpovědní tajemství ji brání předat světu. Drama Zpovědní tajemství začíná ve 20:05 na Barrandově.

Být chudým aristokratem žijícím ve zchátralé tvrzi není jistě nic příjemného. Veselá parta kolem Ivana Mládka i tak nešetří humorem. Dnes dopadne na šlechtický rod finanční krize. Epizodu „Bankrot“ úspěšné konverzační komedie Cyranův ostrov sledujte ve 21:55.

Nedělní noc patří již několik týdnů českým filmům. Dnes se vydáme do pražského podsvětí dob nedávno minulých. Mezi pražské veksláky vás zavede snímek z dílny Víta Olmera a Radka Johna. Bony a klid začíná ve 22:45 na TV Barrandov.

Tipy na každý všední den

Chcete zůstat „in“ v dění kolem Vás? Vše ukážeme, vyzkoušíme a pobavíme. Hodina plná podvečerní zábavy a odpočinku. To je netradiční life-stylový koktejl 60 minut na TV Barrandov každý všední podvečer od 17:45.

Jméno Gordon Ramsay je pojmem ve světě gastronomie. Provozuje síť úspěšných restaurací a pro jednu z nich hledá prostřednictvím televizních kamer šéfkuchaře. Vzhledem k jeho nevybíravému jednání si dvanáct zájemců projde opravdovým peklem, na jehož konci získá jeden vysněnou práci. Americkou reality show Pekelná kuchyně sledujte každý všední den od sedmé hodiny večerní.