Pondělí

Eva se ocitá ve vězení za dopravní nehodu, kterou způsobila v opilosti. Musí se naučit žit v dosud neznámém světě, kde platí úplně jiná pravidla. Vyrovnat se s nimi není pro nikoho snadné. Přátelství neexistuje a o respekt ostatních se musí tvrdě bojovat. Koprodukční česko-slovenský seriál Odsouzené je plný známých herců. Třetí epizoda začíná pět minut po osmé hodině večerní. Sledujte neobyčejné životní příběhy a osudy vězenkyň. Do vězení nastupuje nová trestankyně, která je závislá na drogách. Aniko si ze zoufalství podřezává žíly a Eva se strachuje o svého syna Filipa.

Jan Saudek je úspěšný, osobitý a kontroverzní muž. Pět minut po deváté hodině večerní přivítá ve svém Talkshow Janu Plodkovou s Markem Danielem, Jana Jílka a Terezu Černochovou & band.

Maurice žije a pracuje na jihu Francie. Ve špatně placené práci je vlastním šéfem pouze využíván. Útěkem do vytoužené Paříže se mění jeho život k lepšímu. Získává nové přátele, zážitky i práci. To vše končí příchodem jeho bývalého šéfa, se kterým mají nevyřízené účty. Francouzskou komedii Mladí, krásní a zkažení sledujte pět minut po desáté hodině večerní.

Úterý

Hugo Fantozzi je pojem, který patří do zlatého fondu evropské kinematografie. Bláznivý účetní je opět na scéně. Tentokrát ve svém druhém dobrodružství. Věčný smolař bude maskotem v kasinu, zúčastní se lovu a navštíví cirkus. Samozřejmě nebude chybět jeho milovaná rodina - žena Pina a krásná dcera Mariangela. Nesmrtelnou italskou komedii Nesnáze pana účetního si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

Ugandský chlapec Petero trpí vzácnou chorobou. Jeho lebka se nevyvíjí správně, a to ohrožuje jeho život. Série složitých operací změní jeho vzhled k nepoznání. Nebude touto změnou poznamenán také psychicky? Podaří se mu začlenit zpět do normálního života? Britský dokument Chlapec s novou tváří sledujte od desáté hodiny večerní.

Středa

Eva se ocitá ve vězení za dopravní nehodu, kterou způsobila v opilosti. Musí se naučit žit v dosud neznámém světě, kde platí úplně jiná pravidla. Vyrovnat se s nimi není pro nikoho snadné. Přátelství neexistuje a o respekt ostatních se musí tvrdě bojovat. Koprodukční česko-slovenský seriál Odsouzené je plný známých herců. Čtvrtá epizoda začíná pět minut po osmé hodině večerní. Sledujte neobyčejné životní příběhy a osudy vězenkyň. Ve vězení propuká doslova válka žen, které si neberou servítky. Kdo v tomto lítém boji obstojí a kdo odejde poražen?

Strategická zásahová jednotka je elitou policejního sboru. Za jakýchkoliv okolností je připravena zakročit a zjednat pořádek. Její členové jsou hrdinové, ale také lidé s běžnými starostmi. Druhý díl kanadského krimi seriálu Flashpoint sledujte pět minut po deváté hodině večerní. Zoufalý otec po zjištění, že jeho dcera byla vyškrtnuta ze seznamu čekatelů, bere spravedlnost do svých rukou. Neustoupí, dokud nebude jeho dceři transplantováno srdce. Strategická jednotka musí splnit svou povinnost, ale zároveň bude bojovat proti svému svědomí a soucitu.

Unikátní dokumentární cyklus o různých podobách lásky a vášně pokračuje na Barrandově. České milování vám tentokrát bez předsudků a zábran nabídne vyprávění o lásce pouliční. Skutečné příběhy ze života lidí kolem nás sledujte ve 21:50.

Poznejte proces vyšetřování zločinu od samého začátku po jeho konec. Různé případy mají vždy stejné hlavní aktéry, kterými jsou vrah a jeho oběť. Australský dokumentární seriál Soudní vyšetřovatelé byl natočen na základě skutečných příběhů. Ve 22:40 budou policejní experti řešit vraždu mladé dívky. Její tělo našel v odhozeném igelitovém pytli cyklista. Identifikace totožnosti zabrala poměrně dlouhou dobu. Teď je potřeba najít vrahy a zjistit motiv.

Čtvrtek

Na Manhattanu se odehrává životní osud tří sester z umělecké rodiny. Sledujte jejich milostná vzplanutí, selháni i zklamání. Woody Allen se prostřednictvím těchto žen věnuje svým oblíbeným tématům. Láska, smrt, či smysl života jsou ústředním bodem celého příběhu. Americkou romantickou komedii Hana a její sestry si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

Mike Sweeney je detektivem z oddělení vražd. Po sérii osobních problémů se vrací na místo, kde dospíval. Namísto očekávaného klidu musí řešit složité případy a vlastní soukromý život. Kanadský krimi seriál Durham County sledujte od desáté hodiny večerní. Ve druhé epizodě vyšetřuje Mike vraždu mladé učitelky, která byla jeho tajnou přítelkyní. Seznámil se s ní za tíživých životních okolností. Vraha chce za každou cenu najít. Ze strachu, že by mu byl případ pro podjatost odebrán, raději ničí všechny důkazy o vzájemném přátelství.

Laura de Lestradová střeží tragické tajemství. Před patnácti lety ji beze stopy zmizela matka. Je přesvědčena, že fenomén kruhů v obilí má spojitost s jejím zmizením. Rozhodne se najít pravdu a objasnit nevysvětlený jev. Francouzský krimi seriál Kruhy v obilí sledujte od jedenácté hodiny večerní. Ve druhé epizodě chce Laura obnovit vyšetřování zmizení své matky. Policie tomu ovšem nevěnuje větší pozornost. Následně Laura zjišťuje, že její kamarádi z dětství také za záhadných okolností zmizeli.

Pátek

Páteční večer patří na Barrandově tradičně českým filmům. Dnes zjistíme, že není těžké vymyslet dokonalý zločin a přijít k penězům, ale nesmíte přitom mít slabost pro něžné pohlaví. Ženy dokáží zmařit i sebelepší zlodějské plány. Fantastické trio I. Janžurová, J. Sovák a M. Dvorská vás nenechají na pochybách o svém komediálním talentu. Česká krimikomedie Nejlepší ženská mého života začíná ve 20:05.

Politická satira na televizních obrazovkách je skutečný unikát. Existuje jen jedna osoba, která politikům sebere úsměv z tváře. Zuzana Bubílková je zpátky v plné formě a má nabito ostrými. Sledujte Politickou střelnici ve 21:35.

I nadále nedostane vaše bránice odpočinek. Na závěr večera nás čeká česká komedie Pension pro svobodné pány. Komické až fraškovité příběhy jedné noci a časného rána vnikly na filmová plátna s obrovským úspěchem zejména díky J. Abrhámovi, I Janžurivé, J. Hrzánovi a P. Landovskému. Sledujte na Barrandově od 22:20.

Sobota

Lidská dobrodružství, krásy přírody a umění žít. To na vás čeká každé sobotní ráno v pořadu Svět křížem krážem. Pohled na svět očima světově proslulých novinářů nás tentokrát zavede na expedici do Belize. Sledujte od 8:35 na Barrandově.

Co spojuje Evu Braun, Magdu Goebbels, Marlene Dietrich nebo Leni Riefenstahl? Na tuto otázku odpovídá šestidílný dokumentární seriál, který odvážně analyzuje nejen úlohy těchto žen v neslavném období fašistické "Třetí říše", ale i jejich vztah k diktátorovi. Hitlerovy ženy začínají v 11:15 na Barrandově. Dnes se seznámíme s první ženou říše Evou Braunovou.

Rychlost, sílu, hbitost. To vše potřebujete pro Drtivou porážku soupeřů na TV Barrandov. Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, ale vyhraje jen nejrychlejší. Začátek soutěže je v 16:10.

Krátce po páté hodině se bude hledat motiv pro Záhadné zmizení. Podezřelých je mnoho, ale motiv stále chybí. Kam se poděly mladé dívky, nám odhalí první část kriminálního příběhu na TV Barrandov.

Pět minut po osmé přijměte pozvání do soukromí známých osobností a celebrit. Pelíšky slavných navštíví místa, kde byste přítomnost slavných osobností mnohdy nehledali. Kde tráví svůj volný čas? Kde pracují a kde naopak relaxují? To vše zjistíme dnes na návštěvě chaloupky Petra Vondráčka.

V sobotní večer startuje galakoncert těch nej, co naše pop-music může nabídnout. Sledujte Královny popu a jejich vystoupení na hradě Karlštejn. Poprvé společně živě na jednom jevišti zazpívají A. Langerová, V. Špinarová, H. Zeťová, B. Basiková, E. Pilarová, J. Kirschner a další. Začátek je ve 20:15.

Ve 22:15 pokračuje večer na Barrandově ve znamení megafilmu. John Rambo se již počtvrté vrací do akce. Rambo: Do pekla a zpět je považován za jeden z nejlepších dílů série i díky naturalistickému zpracování bojových scén. Proudy krve, bolestný řev a neuvěřitelné akce na vás čekají dnes v nočních hodinách.

Neděle

Neohrožený dobrodruh Austin Stevens - Pán hadů se dnes v 8:20 vydá do jižní Afriky. Jeho zájmem je setkat se s mambou černou, nelítostným zabijákem. Nejnebezpečnější had Afriky a spousta dalších zajímavých živočichů na vás čeká v dobrodružné expedici na hranici lidských možností.

Co spojuje Evu Braun, Magdu Goebbels, Marlene Dietrich nebo Leni Riefenstahl? Na tuto otázku odpovídá šestidílný dokumentární seriál, který odvážně analyzuje nejen úlohy těchto žen v neslavném období fašistické "Třetí říše", ale i jejich vztah k diktátorovi. Hitlerovy ženy začínají od 11:00 na Barrandově. Dnes se seznámíme se ženou ministra propagandy Magdou Goebbels.

Rychlost, sílu, hbitost. To vše potřebujete pro Drtivou porážku soupeřů na TV Barrandov. Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, ale vyhraje jen nejrychlejší. Začátek soutěže je v 16:10.

Krátce po páté hodině se bude hledat motiv pro Záhadná zmizení. Podezřelých je mnoho, ale motiv stále chybí. Kam se poděli dívky a syn detektivky, odhalí závěrečný díl kriminálního příběhu na TV Barrandov.

Nedělní skutečný příběh řeší tentokrát Právo na smrt. Mladík zůstal po těžké autonehodě ochrnutý, slepý a jediná komunikace s ním probíhala pomocí palce na ruce. Rozhodl se požádat svou matku o pomoc odejít z tohoto světa. Ta chce synovi pomoci, ovšem francouzské zákony se na celou věc dívají zcela odlišně. Sledujte film podle skutečné události ve 20:05.

Být chudým aristokratem žijícím ve zchátralé tvrzi není jistě nic příjemného. Veselá parta kolem Ivana Mládka i tak nešetří humorem. Epizodu „Jiný stav“ úspěšné konverzační komedie Cyranův ostrov sledujte ve 21:55.

Zbytek nedělní noci bude ve znamení rychlých pěstí. Píše se rok 1936 a nacistická hrozba se u nás promítá i do sportovních utkání. Německý boxer"musí" vyhrát za každou cenu a náš šampión bude mít těžkou situaci. Marek Vašut v českém snímku Pěsti ve tmě začíná boxovat ve 22:45.

Tipy na každý všední den

Jméno Gordon Ramsay je ve světě gastronomie pojmem. Provozuje síť úspěšných restaurací a pro jednu z nich hledá prostřednictvím televizních kamer šéfkuchaře. Vzhledem k jeho nevybíravému jednání si dvanáct zájemců projde opravdovým peklem, na jehož konci získá jeden vysněnou práci. Americkou reality show Pekelná kuchyně sledujte každý všední den od sedmé hodiny večerní.

Poté zůstanete „in“ v dění kolem vás. Vše ukážeme, vyzkoušíme, pobavíme. Hodina plná podvečerní zábavy a odpočinku. To je netradiční life-stylový koktejl 60 minut na TV Barrandov každý všední podvečer.