Pondělí

Sledujte příběhy mladých zvířat, která zachránil člověk. Dožila se dospělosti a pokusila se vrátit zpět do volné přírody. Sedmá epizoda britského dokumentu Mláďata, která začíná v sedm hodin večer, bude o mladém jelenovi.

Jan Saudek je úspěšný, osobitý a kontroverzní muž. Talkshow Jana Saudka je stejná jako její moderátor. Hosty pořadu začínajícího ve 21:15 budou herec Tomáš Matonoha, Zuzana Stirská a soubor Gospel Time, kavárník Michael Tretter.

Návrat sedmadvacetileté Ester do vlastní rodiny rozpoutal vlnu nevyjasněných zločinů. Jejich předzvěstí jsou objevující se znamení zvěrokruhu. Podaří se sympatickému policejnímu vyšetřovateli Kellerovi objasnit záhadný případ? Závěrečná epizoda čtyřdílné německé kriminální série 12 znamení začíná v deset hodin večer.

Úterý

Německá armáda po několik let ovládala polovinu Evropy, ale nakonec utrpěla totální porážku. Pod Hitlerovým velením bojovalo osmnáct milionů mužů ve zbrani. Na nezodpovězené otázky odpoví pětidílný německý dokument Generálové wehrmachtu. Třetí epizoda začíná v sedm hodin večer.

Klinický psycholog Tony Hill spolupracuje s policií na odhalování sériových vrahů. Řeší zdánlivě neřešitelné případy a jedinou jeho jistotou zůstává, že vrah bude vraždit do doby, než bude zastaven. Osmá epizoda britského krimi seriálu Profil vraha nese název Vykoupení a začíná ve 20:15. Policie si neví rady se sériovým vrahem, který zabijí mladé zneužívané chlapce. K vyšetřování se tak musí připojit i vyhlášený odborník.

Miloš Knor ví a řekne vám, co bylo, nebylo... A to i přesto, že by to nevěděl. Dnes se mj. zeptáme Jiřího Kováč Paroubka na pár intimních informací ze soukromí, Jarmila Arechtewa se nám přihlásí od Niagarských vodopádů a půjde doslova o život, ukážeme Vám v plavkách ty, kteří by se svlékat rozhodně neměli, bleskovou zprávu má pro nás Michal Zeitvogel, řeknem si ve verších, jaké další plány má hejtman David Rath, zjistíme, proč jsou tak často zácpy na Nuselském mostě, rozebereme si plakát Angely Merkel a do studia zavítá trenér české hokejové reprezentace Vladimír Růžička. Nebude chybět soutěž o tričko, tradiční okénko pro fejsbůkáře, Knort a Zlatý Milouš. Udělejte si KnorTime v úterý večer ve 21:50 na Barrandov TV!

Speciální jednotka madridské policie pátrá po těch nejzvrácenějších zločincích. Nejčastěji se setkává se sériovými vrahy a psychopaty. Ve 22:30 se o tom můžete ve španělském kriminálním seriálu Genesis - Vrahova duše sami přesvědčit. Ve dvacáté epizodě nazvané Handicap budou elitní policisté vyšetřovat vraždu instruktora golfu, který byl zavražděn při tréninku. Ukáže se, že ve skutečnosti to byl zloděj šperků, který často měnil identitu.

Středa

Ocitli se v situaci, kdy jejich život visel na vlásku. Prostřednictvím kanadského dokumentárního seriálu V pasti sledujte skutečné příběhy. První epizoda začíná v sedm hodin večer a bude věnována pobřežním záchranářům.

Náhlá a nevysvětlitelná zmizení spojují jednotlivé případy. Ty vyšetřuje speciální policejní jednotka, kterou vede komisař Olivier Levasseur. Sledujte příběhy lidí, kteří žili jedinečné životy, a bez vysvětlení se po nich slehla zem. Sedmá epizoda francouzského krimi seriálu Adresa neznámá začíná patnáct minut po osmé hodině večerní.

Pořad Suďte je! dává jedinečnou možnost znovu otevřít kontroverzní kauzy. Ostravský podnikatel Radim Soukup je obžalován z vraždy své manželky. Vinu rozhodně popírá, ale v jeho výpovědi jsou značné rozpory. Bylo spravedlnosti učiněno zadost? Ve 21:15 o tom spolu s naší porotou rozhodněte.

Na pustém ostrově se sešly nejkrásnější světové supermodelky, aby nafotily exkluzivní sérii fotografií pro módní časopis. Navzájem se nenávidí a pro peníze se nestydí udělat doslova cokoliv. Americká sexy komedie Modelky na odstřel je filmovým tipem pro zábavný večer od TV Barrandov a vy ji máte možnost sledovat pět minut po desáté hodině večerní.

Čtvrtek

Poznejte životní příběh evropského kontinentu od jeho zrození až po současnost. Druhá epizoda britského dokumentu Divoká Evropa nese název Doba ledová a začíná v sedm hodin večer. Sledujte impozantní cestu zpět k samému vzniku krásného kontinentu.

Jeff a Leo jsou dvojčata. Oba jsou zkušenými policejními vyšetřovateli. Své role mají poctivě rozdělené a tvoří sehraný tým. Pomocí netradičných vyšetřovacích postupů odhalí všechny zločince a vyšetří každý zločin. Dvanáctý díl francouzského krimi seriálu Jeff a Leo nese název Nekonečný pád a začíná patnáct minut po osmé hodině večerní. Sehraná dvojice musí vyřešit případ zdánlivé sebevraždy způsobené pádem z mrakodrapu.

Být chudým aristokratem žijícím ve zchátralé tvrzi není jistě nic příjemného. Veselá parta kolem Ivana Mládka i tak nešetří humorem. Patnáct minut po deváté večerní sledujte dvacátou epizodu situační komedie Cyranův ostrov nazvanou Třetí cesta, ve které se členové povedené rodinky pokouší konstruovat nový společenský systém.

Kanadský seriál Dokud nás smrt nerozdělí se věnuje skutečným příběhům, kdy je svatební slib splněn do puntíku. Ve 21:50 sledujte příběh netradičního mileneckého trojúhelníku, který bude mít krutou dohru.

Elitní policejní jednotka řeší citlivé případy, které se stávají středem mediálního zájmu a plní novinové titulky. Čtvrtá epizoda francouzského kriminálního seriálu Pátrací oddělení začíná patnáct minut po desáté hodině večerní.

Pátek

Denně nasazují své životy pro svět bez drog. Takový je úděl elitní protidrogové jednotky D.E.A. v americkém městě Detroit. Sledujte jejich každodenní nasazení přímo v terénu od 19:00. Dnes můžete sledovat celý průběh vyšetřování, včetně setkání s informátory a následným zatčením.

Vztahy mezi milenci a manžely, hádky i usmíření a milostná dobrodružství sledujte v české komedii podle V. Párala. „Soukromé vichřice“ prožijí v páteční večer P. Landovský, J. Somr, D. Kolářová a další. Film začíná ve 20:15 na Barrandově.

Politická satira na televizních obrazovkách je skutečný unikát. Existuje jen jedna osoba, která politikům sebere úsměv z tváře. Zuzana Bubílková je zpět v plné formě a má nabito ostrými. Začátek její Politické střelnice je ve 22:00.

České filmové pátky pokračují na TV Barrandov snímkem Pytláci opět s J. Somrem v hlavní roli. Emigrace pro něj byla jedinou volbou, ztratil však na dobro ty, co miloval. Hledat cestu zpátky se vydává ve 22:40

Sobota

Lidská dobrodružství, krásy přírody a umění žít. To na vás čeká každé sobotní ráno v pořadu Svět křížem krážem. Pohled na svět očima elitních novinářů nás tentokrát zavede do země slunce a písku Tuniska.

S obědem vám pomohou v 11:25 Gurmáni na cestách. V jednoduchosti je síla a vařit se má s láskou k jídlu…to jsou jediná pravidla Davidovy a Simonovy školy vaření. Dnes za ochutnávkou místních specialit vyrazíme do Rumunska.

Víkendové odpoledne na Barrandově přináší další díl klasiky českého kriminálního žánru. Příslušníci pražské „mordparty“ pod vedením nového policejního rady Korejse jsou zpátky v plném nasazení. Panoptikum města pražského začíná v 15:55 na Barrandově. Dnes se po stopách vraždy vydává samotný pan rada.

Večer je čas protáhnout si bránice. Australský zábavný tým Comedy Inc. vás přesvědčí, že jim není nic svaté a nikdo před nimi není v bezpečí. Legraci, provokaci, parodii a vtipné reklamy sledujte v pořadu Parodie komedie ve 20:05.

V půl deváté přijměte pozvání do soukromí známých osobností. Pelíšky slavných navštíví místa, kde byste přítomnost celebrit mnohdy nečekali. Kde tráví svůj volný čas? Kam se chodí bavit osobnosti české kultury a společenského života? To vše nám na sebe dnes práskne kapela Divokej Bill.

Chtěl se seznámit s dívkou svých snů, namísto toho skončil postřelený na nemocničním lůžku. Zrada jeho přátel stála nejeden lidský život a tak nastává čas pomsty. Cuba Gooding jr. v hlavní roli ve filmu Hledá se hrdina 20:45 na Barrandově.

Galerii životních příběhů žen, které se věnují „nejstarší profesi lidstva“ vám přináší jedinečný seriál Satisfakce na TV Barrandov. Další životní příběh ženy, která zkouší žít dva oddělené životy, uvidíte dnes ve 22:25.

Neděle

Žijí zde s námi a nikdo proti nim není v bezpečí. Sledujte živočichy, kteří během vteřiny skolí jakéhokoli protivníka. Neuvěřitelné záběry z dílen National Geographic sledujte v jedinečném dokumentu Svět nebezpečných zvířat v 8:20 na TV Barrandov. Dnešní výpravu podnikneme do Austrálie.

Jak na nedělní oběd zjistíme už v 10:50 v pořadu Gurmáni na cestách. Vařit se má s radostí, jednoduše a hlavně s láskou k jídlu…to jsou jediná pravidla Davidovy a Simonovy školy vaření. Poznejte s nimi chutě a vůně vietnamské kuchyně.

Odpoledne uvádíme na Barrandově tradičně klasiku českého kriminálního žánru. Členové pražské „mordparty“ pod vedením nového policejního rady Korejse vnikají opět na scénu zločinu. Dnes se zločinci rozhodli udělat policejnímu sboru ostudu světových rozměrů. Panoptikum města pražského začíná v 16:05.

Jedinečný dokumentární cyklus o možných podobách lásky a vášně pokračuje další neděli na Barrandově. České milování vám bez předsudků a zábran nabídne vyprávění o lásce smrtelné. Skutečné osudy lidí kolem vás sledujte ve 20:05.

Boj matky za osvobození křivě obviněného syna končí jeho popravou. Její boj však nebyl marný, může pomoci zachránit další nevinné životy. Sledujte francouzsko-belgický film podle skutečné události. Dokážu tvou nevinu začíná ve 20:45.

Parta protagonistů úspěšné stand-up série „Na stojáka“ se vrací ve zcela nové roli. Poznáte jak vyzrát na skořápkáře nebo čím přechytračit energetickou krizi. Odpovědi hledejte v pořadu Koko TV dnes ve 22:15.

Zbytek nedělní noci bude již tradičně ve znamení studentského, amatérského a nezávislého filmu. Jak si dnes stojí film mimo mainstream? To a mnohem víc zodpoví Profilm. Tentokrát na téma „Festival PAF Praha“ ve 22:50.

Speciální Tip

Bojujete s každodenním úklidem vaší domácnosti? Sledujte v akci profesionálky. Kim a Aggie vám spolehlivě poradí, jak vyzrát na nečistotu, každý všední den v podvečer. Hnus a bordel amerických domácností likvidují v pořadu Máte doma uklizeno.

Poté získáte nejnovější informace z Česka. Aktuální témata, o kterých česká společnost opravdu mluví, podaná atraktivně a s názorem. To je zpravodajský pořad 90 minut na vaší TV Barrandov.

Více informací na www.barrandov.tv