Pondělí

Mají majetek, o kterém může běžný člověk pouze snít. Zavítejte na návštěvu k největším boháčům a poznejte jejich životní styl. Ve čtvrté epizodě amerického dokumentu Evropští boháči uvidíte báječný život lidí, kteří zbohatli na neobvyklých věcech. Tip TV Barrandov představí pohádkový svět mocných. Sledujte ho od sedmé hodiny večerní.

Soukromá dívčí škola St. Trinian je svérázným výchovným ústavem. Navštěvují ho dospívající dívky, které spíše připomínají bandu delikventek z nejhoršího kriminálu. Kvůli vysokému dluhu má být škola v dohledné době uzavřena. Povedené studentky se jí rozhodnou za každou cenu zachránit. Britskou komedii St. Trinian- Holky z naší školky sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Reinhard Hendrich byl říšský protektor, který despoticky, fanaticky a bez zábran vládl českému území. V květnu 1942 byl na něj spáchán úspěšný atentát, který se nesmazatelně zapsal do dějin našeho národa. Smrt tyrana si následně vyžádala životy hrdinných parašutistů i stovek nevinných lidí. Britský dokument Atentáty na objednávku sledujte pět minut před desátou hodinou večerní.

Úterý

Definitivní porážka zvráceného nacistického režimu už je neodvratná. V Říšské bance je stále ukryt majetek nedozírné hodnoty, který nesmí přijít do rukou spojenců. Nacisté se ho rozhodnou ukrýt tak, aby už nikdy nespatřil světlo světa. I přes usilovná pátrání byl dodnes nalezen pouze zlomek obrovského pokladu. Německý dokument Hitlerovo zlato sledujte dnes od sedmé hodiny večerní.

Klinický psycholog Tony Hill spolupracuje s policií na odhalování sériových vrahů. Řeší zdánlivě neřešitelné případy a jedinou jeho jistotou zůstává, že vrah bude vraždit do doby, než bude zastaven. Šestnáctá epizoda britského krimi seriálu Profil vraha začíná pět minut po osmé hodině večerní.

Speciální jednotka MPU je zaměřena na pátrání po pohřešovaných osobách. S každou minutou se šance na jejich nalezení snižuje. Policisté proto pracují pod obrovským časovým tlakem a s vědomím, že lidský život závisí na jejich schopnostech. Čtvrtou epizodu belgického krimi seriálu Pohřešování sledujte ve 21:40.

Parta protagonistů úspěšné stand-up série „Na stojáka“ se vrací ve zcela nové roli. Konečně je tu vpravdě nezávislá televize se zdravým nadhledem i podhledem. Může mít upřímné woodoo pozitivní následky? Jaký je nejlepší čas pro zahájení drezury dětí? Vaše oblíbená Koko TV začne vysílat ve 22:30.

Středa

V kritických okamžicích dokážeme překonat vlastní limity. Vůle člověka k životu může být neuvěřitelně silná. Britský dokumentární seriál Přežít vznikl na základě skutečných příběhů. V sedm hodin večer sledujte příběh dvou bratrů, kteří přecenili své schopnosti a uvízli v kaňonu.

Farmaceutický koncern vytvořil zázračný lék na rakovinu. Na pozadí tohoto objevu se odehrává napínavý příběh, který nemůže skončit jinak než tragicky. První část dvoudílného německého krimi filmu Kdo je bez viny? začíná pět minut po osmé hodině večerní.

Poznejte proces vyšetřování zločinu od samého začátku po jeho konec. Různé případy mají vždy stejné hlavní aktéry, kterými jsou vrah a jeho oběť. Australský dokumentární seriál Soudní vyšetřovatelé byl natočen na základě skutečných příběhů. Ve 21:45 si nenechte ujít tip TV Barrandov.

Čtvrtek

Nigel Marven podstupuje imaginární cestu časem a představuje dávno vyhynulé živočišné druhy. Britský dokumentární cyklus Prehistorický park je volným pokračováním úspěšného Putování s dinosaury. Ve třetí epizodě se Nigel vydává do Číny, aby získal nejmenšího dinosaura všech dob- opeřeného mikroraptora. Tip TV Barrandov sledujte od sedmé hodiny večerní.

Dvanáct hraných filmů, které byly inspirovány skutečnými a velmi tragickými událostmi. Pátá epizoda je věnovaná životnímu osudu Martina, který po pracovním úrazu ztratil ruce. Odkázán na pomoc druhých, začínal ztrácet chuť do života. Slovenský seriál Ako som přežil je tipem TV Barrandov a začíná pět minut po osmé hodiny večerní.

Speciální jednotka MPU je zaměřena na pátrání po pohřešovaných osobách. S každou minutou se šance na jejich nalezení snižuje. Policisté proto pracují pod obrovským časovým tlakem a s vědomím, že lidský život závisí na jejich schopnostech. Pátý díl belgického krimi seriálu Pohřešování začíná pět minut před devátou hodinou večerní.

Policisté z komediálního seriálu Profesionálové se jen nepatrně liší od těch skutečných. Své případy řeší pomocí netradičních vyšetřovacích metod a postupů, ale vždy s úspěchem. Ve 21:50 se o tom můžete sami přesvědčit v šesté epizodě Žena a mamka.

Pátek

Každá minuta je neskutečně důležitá! Může rozhodnout o životě či smrti uneseného. Speciální jednotka rotterdamské policie se o tom nejednou přesvědčila. Sledujte jejich případy dle skutečných událostí v nizozemském krimi seriálu Zmizeli beze stopy III. Čtvrtou epizodu nazvanou Zmizelý DJ sledujte od sedmé hodiny večerní.

Hledáte nápady pro víkendové vaření? David a Simon nejsou profesionální kuchaři. Jednoduše vaří s láskou a jedí s chutí. Na svých motorkách pokračují v cestě po Belgii a zkouší místní speciality. Britský life-style dokument Gurmáni na cestách sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Všechno ví, všechno zná a všechno zařídí. Takový je údržbář v podání excelentního Josefa Bláhy v české filmové komedii Tchán. Od 20:40 si na hrb vezme velký oříšek – uspořádat svatbu. Dopřejte si klasickou komedii v rámci českých filmových pátků na TV Barrandov.

Mladá Lucie se rozhodně vzdát dítěte, jehož otec emigroval s rodinou. Následně svého činu lituje a udělá vše, aby děcko skončilo nazpět v jejích rukou. Sledujte vynikající český film Houpačka z počátku 90. let. Začátek ve 22:20 na Barrandově.

Sobota

Prostřednictvím francouzského dokumentu Svět křížem krážem se vydejte na cestu kolem světa. Čeká na vás 52 míst, které představí elitní novináři. V 08:45 poznejte nejklidnější a nejvíce prosperující zemi afrického kontinentu – Botswanu.

Toužíte proměnit váš pokrm v umělecké dílo? Nechte se inspirovat světově proslulým kuchařem Billem Grangerem. I z jednoduchých receptů a dostupných ingrediencí lze mít nevšední kulinářský prožitek. Deset minut před polednem se o tom díky pořadu Vaříme s Billem můžete přesvědčit.

Odpoledne si můžete zavzpomínat na žákovská léta u klasického českého seriálu ze školního prostředí - My všichni školou povinní. Kolotoč osudů žáků, rodičů a pedagogů pokračuje od 16:00 závěrečnou epizodou Zvonění na časy.

Večer je čas protáhnout si bránice. Australský zábavný tým Comedy Inc. vás přesvědčí, že jim není nic svaté a nikdo před nimi není v bezpečí. Legraci, provokaci, parodii a vtipné reklamy sledujte v pořadu Parodie komedie. Začátek pořadu ve 20:05 na TV Barrandov.

Sobotní večer pokračuje pod taktovkou krále komiků Louise de Funese. Tentokrát musí dohlížet na rej mladých krasavic. Dokáže je ochránit před útoky žádostivých mužů? Dívejte se od 20:30 na francouzskou komedii Piti Piti Pa.

Malý Ray jako jediný ze své rodiny přežil námořní nehodu. Moc dobře si však pamatuje, že o nehodu nešlo. O několik let později přijde podobná bouře jako tehdy, vítr zesiluje a nestvůra opět vystupuje ze dna oceánu. Vražedné vody se začnou vířit ve 22:00.

Neděle

Co je strašlivější? Být zabit krokodýlem v afrických řekách, být sežrán žralokem v otevřeném oceánu nebo být napaden lvem? Od 08:45 sledujte neuvěřitelný australský dokument Afričtí lidožrouti.

Toužíte proměnit váš pokrm v umělecké dílo? Nechte se inspirovat světově proslulým kuchařem Billem Grangerem. I z jednoduchých receptů a dostupných ingrediencí lze mít nevšední kulinářský prožitek. Deset minut před polednem se o tom díky pořadu Vaříme s Billem můžete přesvědčit.

Odpoledne si zavzpomínáte na středoškolská léta u klasického českého seriálu Zkoušky z dospělosti. První lásky a jiné třídní aktivity začínají úvodní epizodou v 16:05.

Být chudým aristokratem žijícím ve zchátralé tvrzi není jistě nic příjemného. Veselá parta kolem Ivana Mládka i tak nešetří humorem. Čtvrtou epizodu úspěšné konverzační komedie Cyranův ostrov sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Láska, nenávist, peníze a vražda multimilionáře - to vše naleznete ve strhujícím krimi thrilleru na motivy skutečné události. Britský snímek Milionová vražda vám dokáže, že peníze jsou opravdu mocné a někteří lidé jsou pro jejich zisk schopní čehokoli. Začátek ve 20:40 na Barrandově.

Jan Saudek je úspěšný, osobitý a kontroverzní muž. Talkshow Jana Saudka je stejná jako její moderátor. Hosty talkshow budou Petr Vachler, Ondřej Brzobohatý a Halina Pawlowská. Jan Saudek začíná vyprávět a zpovídat ve 22:15.

Více informací na www.barrandov.tv