Pondělí

Sledujte příběhy mladých zvířat, která zachránil člověk. Dožila se dospělosti a pokusila se vrátit zpět do volné přírody. Sedmá epizoda britského dokumentu Mláďata začíná v sedm hodin večer a bude o mladém nosorožci.

Jan Saudek je úspěšný, osobitý a kontroverzní muž. Talkshow Jana Saudka je stejná jako její moderátor. Hosty pořadu začínajícího ve 21:15 budou: Tonya Graves, Vilma Cibulková+ Miroslav Etzler a Jan Měšťák.

Návrat sedmadvacetileté Ester do vlastní rodiny, rozpoutal vlnu nevyjasněných zločinů. Jejich předzvěstí jsou objevující se znamení zvěrokruhu. Podaří se sympatickému policejnímu vyšetřovateli Kellerovi, objasnit záhadný případ? Třetí díl čtyřdílné německé kriminální série 12 znamení začíná pět minut po desáté hodině večerní.

Úterý

Německá armáda po několik let ovládala polovinu Evropy, ale nakonec utrpěla totální porážku. Pod Hitlerovým velením bojovalo osmnáct milionů mužů ve zbrani. Na nezodpovězené otázky odpoví pětidílný německý dokument Generálové wehrmachtu. Druhá epizoda začíná v sedm hodin večer.

Klinický psycholog Tony Hill spolupracuje s policií na odhalování sériových vrahů. Řeší zdánlivě neřešitelné případy a jedinou jeho jistotou zůstává, že vrah bude vraždit do doby, než bude zastaven. Sedmá epizoda britského krimi seriálu Profil vraha nese název Soucit na ostří nože a začíná ve 20:15. V nemocnici řádí masový vrah, který bez rozpaků vraždí tamní pacienty.

Miloš Knor ví a řekne vám, co bylo, nebylo... A to i přesto, že by to nevěděl. Dnes se mj. dozvíme, které české politiky bude svatořečit papež Benedikt XVI., naučíme Vás indiánské jméno jednoho jezera, odhalíme vandala ze Staromáku, Michal Zeitvogel má pro nás pecku z Akademie věd, zjistíme, která Brožová vlastně pomůže oživit kandidátku ČSSD, budeme svědky infiltrace Jarmily Arechtewy mezi piráty v Somálském zálivu, odhalíme původ mateřství Petry Paroubek Kováčové, do studia přijal pozvání raper Legín Bu Bu, nechybí ani okénko Facebooku, Knort a předání Zlatého Milouše. Udělejte si Knortime v úterý večer ve 21:55 na Barrandov TV!!

Speciální jednotka madridské policie pátrá po těch nejzvrácenějších zločincích. Nejčastěji se setkává se sériovými vrahy a psychopaty. Ve 22:35 se o tom můžete ve španělském kriminálním seriálu Genesis - Vrahova duše sami přesvědčit. V devatenácté epizodě nazvané Bez dechu budou elitní policisté vyšetřovat vraždu starého muže, kterou měl údajně spáchat známý recidivista. Ten má však neotřesitelné alibi.

Středa

Jak nejlépe poznat a zmapovat tornádo? Speciální tým odborníků a dobrodruhů zná odpověď. V opancéřovaném voze čekají na tento přírodní jev a hodlají ho prozkoumat zevnitř. Nakolik bude jejich mise úspěšná, se dozvíte v britském dokumentu Uvnitř tornáda, který začíná v sedm hodin večer.

Náhlá a nevysvětlitelná zmizení spojují jednotlivé případy. Ty vyšetřuje speciální policejní jednotka, kterou vede komisař Olivier Levasseur. V šesté epizodě francouzského krimi seriálu Adresa neznámá budou policisté vyšetřovat případ bezdomovce, který beze stopy zmizel. Podle všech indicií již není mezi živými. Kdo měl zájem na smrti bezdomovce, se dozvíte ve 20:15.

Pořad Suďte je! dává jedinečnou možnost znovu otevřít kontroverzní kauzy. Ve 21:15 rozhodněte v případě zneužívání dítěte. Matka nahlásila zneužívání dvouletého chlapce, které otec popírá. Tvrzení stojí proti tvrzení a odborníci se nemohou shodnout. Na čí stranu se postaví naše porota a jaký by byl váš verdikt?

Vládní agent Daniel Leight získá po nehodě zvláštní super-schopnost. Dokáže se pohybovat rychleji než blesk. Kvůli tomu mu však hrozí kolaps organismu a on přitom za každou cenu touží najít zmutovaného teroristu Pythona. Americký akční film Blesk si nenechte ujít pět minut po desáté hodině večerní.

Čtvrtek

Poznejte životní příběh evropského kontinentu od jeho zrození až po současnost. První epizoda britského dokumentu Divoká Evropa nese název Zrod a začíná v sedm hodin večer. Sledujte impozantní cestu zpět k samému vzniku krásného kontinentu.

Jeff a Leo jsou dvojčata. Oba jsou zkušenými policejními vyšetřovateli. Své role mají poctivě rozdělené a tvoří sehraný tým. Pomocí netradičných vyšetřovacích postupů odhalí všechny zločince a vyšetří každý zločin. Jedenáctý díl francouzského krimi seriálu Jeff a Leo nese název Ozbrojený doprovod a začíná patnáct minut po osmé hodině večerní. Sehraná dvojice musí vyřešit případ přepadení ozbrojeného vozu, při kterém byli zastřeleni policisté.

Být chudým aristokratem žijícím ve zchátralé tvrzi není jistě nic příjemného. Veselá parta kolem Ivana Mládka i tak nešetří humorem. Patnáct minut po deváté večerní sledujte devatenáctou epizodu situační komedie Cyranův ostrov, ve které se členové povedené rodinky stanou ochránci lidských práv.

Kanadský seriál Dokud nás smrt nerozdělí se věnuje skutečným příběhům, kdy je svatební slib splněn do puntíku. Politicky ambicióznímu manželovi začne překážet manželka s poskvrněnou minulostí. Co se stane, sledujte deset minut před desátou hodinou večerní.

Elitní policejní jednotka řeší citlivé případy, které se stávají středem mediálního zájmu a plní novinové titulky. Manželé jsou při loupežném přepadení zavraždění ve vlastním domě. Policisté se dostávají pod tlak, aby případ co nejrychleji vyřešili. Třetí epizoda francouzského kriminálního seriálu Pátrací oddělení začíná dvacet minut po desáté hodině večerní.

Pátek

Denně nasazují své životy pro svět bez drog. Takový je úděl elitní protidrogové jednotky D.E.A. v americkém městě Detroit. Sledujte jejich každodenní nasazení přímo v terénu v 19:00. Dnešní epizoda má název „Skrýš v domě“.

Zpočátku komediálně laděný milostný příběh filmu Flirt se slečnou Stříbrnou ústí v drama o život. Skvěle obsazený český film nabídne J. Kačera, P. Landovského a J. Jiráskovou v hlavních rolích. Ve 20:15 sledujte na Barrandově příběh o zaslepené lásce podle předlohy J. Škvoreckého.

Politická satira na televizních obrazovkách je skutečný unikát. Existuje jen jedna osoba, která politikům sebere úsměv z tváře. Zuzana Bubílková je zpět v plné formě a má nabito ostrými. Začátek její Politické střelnice je ve 21:40.

Český film z pera bývalého prezidenta A. Zápotockého překvapí diváky ve 22:20 na Barrandově. Snímek Čas lásky a naděje je inspirován příběhem ze života jeho matky a babičky. Prosté hrdiny sužovala nouze, a přesto byli šťastní, díky lásce k nejbližším a k dělnické třídě.

Sobota

Lidská dobrodružství, krásy přírody a umění žít. To na vás čeká každé sobotní ráno v pořadu Svět křížem krážem. Svět očima elitních novinářů nás tentokrát zavede do kolébky Mayské kultury.

Co je pro nás exotická podívaná, je pro Australany každodenní pohled. Vydejte se s námi do světa pestrobarevného ptactva. Přijměte pozváni do Austrálie - země papoušků v 10:40.

S obědem vám pomohou v 11:35 Gurmáni na cestách. V jednoduchosti je genialita a vařit se má s láskou. To jsou jediná pravidla Davidovy a Simonovy školy vaření. Dnes nás za zvyky a jídlem zavezou do Irska.

Víkendové odpoledne na Barrandově přináší další díl klasiky českého kriminálního žánru. Příslušníci pražské „mordparty“ pod vedením nového policejního rady Korejse jsou zpátky v plném nasazení. Dnes v epizodě „Potkat anděla“. Panoptikum města pražského začíná v 16:00 na Barrandově.

Večer je čas protrénovat vaše bránice. Australský zábavný tým Comedy Inc. vás přesvědčí, že jim není nic svaté a nikdo před nimi není v bezpečí. Legraci, provokaci, parodii a vtipné reklamy sledujte v pořadu Parodie komedie ve 20:05.

V půl deváté přijměte pozvání do soukromí známých osobností. Pelíšky slavných navštíví místa, kde byste přítomnost celebrit mnohdy nečekali. Kde tráví svůj volný čas? Kam se chodí bavit osobnosti české kultury a společenského života? To vše nám na sebe dnes práskne Petr Bende.

Mladý zakřiknutý vyznavač detektivních filmů, potká ženu svých snů Violet (Lucy Liu). Netuší ovšem, že se rozhodně nejedná o náhodné setkání. Jeho život se brzy promění v akční film, kde jde o skutečné přežití. Americká filmová komedie Špion a biják začíná ve 20:50.

Galerii životních příběhů žen, které se věnují „nejstarší profesi lidstva“ vám přináší jedinečný seriál Satisfakce na TV Barrandov. Další životní příběh ženy, která zkouší žít dva oddělené životy, uvidíte dnes ve 22:30.

Neděle

Žijí zde s námi a ani člověk není před nimi v bezpečí. Sledujte živočichy, kteří během vteřiny skolí jakéhokoli protivníka. Fantastické záběry z dílen National Geographic sledujte v jedinečném dokumentu Svět nebezpečných zvířat v 8:20 na Barrandově. Dnešní výpravu podnikneme do Ameriky.

Jak na nedělní oběd zjistíme v 11:25 v pořadu Gurmáni na cestách. Vařit se má s radostí, jednoduše a hlavně s láskou. To jsou jediná pravidla Davidovy a Simonovy školy vaření. Poznejte s nimi recepty rumunské kuchyně.

Odpoledne uvádíme na Barrandově klasiku českého kriminálního žánru. Členové pražské „mordparty“ pod vedením nového policejního rady Korejse vnikají opět na scénu zločinu. Dnes jim pořádně zamotá hlavu poklad ve starém domě. Panoptikum města pražského začíná v 16:00.

Jedinečný dokumentární cyklus o možných podobách lásky a vášně pokračuje další neděli na Barrandově. České milování vám bez předsudků a zábran nabídne vyprávění o lásce žárlivé pohledem režisérky Věry Chytilové. Skutečné příběhy ze života lidí kolem vás sledujte ve 20:05.

Sousedské peklo podle skutečné události zažijete na vlastní kůži s TV Barrandov. Vztahy mezi sousedy mohou být různé. Od těch nejvřelejších až po vražedné. Kanadský thriller plný nenávisti začíná ve 20:45.

Parta protagonistů úspěšné stand-up série „Na stojáka“ se vrací ve zcela nové roli. Poznáte moudrost nejstarší ženy světa a také zjistíte, že i dnešní mládež má problémy s rodiči. To vše v pořadu Koko TV dnes ve 22:20.

Zbytek nedělní noci bude již tradičně ve znamení studentského, amatérského a nezávislého filmu. Jak si dnes stojí film mimo mainstream? To a mnohem víc zodpoví Profilm. Tentokrát na téma „parodie“ ve 22:55.

Speciální tip

Bojujete s každodenní špínou vaší domácnosti? Sledujte v akci profesionály. Kim a Aggie vám s úklidem spolehlivě poradí každý všední den v podvečer. Hnus a špínu amerických domácností likvidují v pořadu Máte doma uklizeno.

Poté získáte nejnovější informace z Česka. Aktuální témata, o kterých česká společnost opravdu mluví, podaná atraktivně a s názorem. To je zpravodajský pořad 90 minut na TV Barrandov.

Více informací na www.barrandov.tv