Úterý

Cílené vyvražďování Židů zvráceným nacistickým režimem, patří mezi nejhrůznější zločiny v historii lidstva. Z nejtemnější epochy se zachovalo množství filmového a fotografického materiálu. Německý dokumentární cyklus je svědectvím, vzpomínkou a varováním. Třetí epizoda historického dokumentu Hitler a holocaust popisuje život v ghettu a začíná v sedm hodin večer.

Klinický psycholog Tony Hill spolupracuje s policií na odhalování sériových vrahů. Řeší zdánlivě neřešitelné případy a jedinou jeho jistotou zůstává, že vrah bude vraždit do doby, než bude zastaven. Druhá epizoda britského krimi seriálu Profil vraha nazvaná Stíny vystupují začíná ve 20:15. V jezeře jsou nalezena těla dvou mrtvých dívek a pravděpodobnost, že se jedná o stejného vraha, je velká.

Miloš Knor ví a řekne vám, co bylo, nebylo... A to i přesto, že by to nevěděl. Povelikonoční, jarní díl. Plný přírody, zvířátek a figurín policistů. S Jarmilou Arechtewou se podíváme do Severní Koreje. V rozhovoru si trochu popláčeme, neboť bude plný EMOcí a ve sportu uvidíme jedno klíčové utkání. Kdo chce vidět víc, sleduje v úterý KnorTime na Barrandově ve 22:05

Speciální jednotka madridské policie pátrá po těch nejzvrácenějších zločincích. Nejčastěji se setkává se sériovými vrahy a psychopaty. Ve 22:40 se o tom můžete ve španělském kriminálním seriálu Genesis - Vrahova duše sami přesvědčit. Ve čtrnácté epizodě nazvané Posedlost budou elitní policisté čelit šílenému sériovému vrahovi, který své oběti nejdříve znásilní a poté upálí.

Středa

Přesná příčina zániku Minojské civilizace z doby bronzové není známa. Expedice National Geographic se snaží prokázat, že konec vyspělé kultury způsobila erupce sopky Thera. Britský dokument Sopka zkázy začíná v sedm hodin večer a bude se zabývat devastujícími sopkami, které ovlivnily historii lidstva.

Náhlá a nevysvětlitelná zmizení spojují jednotlivé případy. Ty vyšetřuje speciální policejní jednotka, kterou vede komisař Olivier Levasseur. První epizoda francouzského krimi seriálu Adresa neznámá začíná na Barrandově dnes ve 20:15.

Pořad Suďte je! dává jedinečnou možnost znovu otevřít kontroverzní kauzy. Ve 21:20 bude před soudem stát Radek Roušar, který proti despotickému otci použil nůž a zabil ho. O tom, zda-li je chladnokrevným vrahem nebo mladíkem, který chránil sebe a své nejbližší, rozhodněte spolu s naší porotou.

Zkrátit si cestu, bylo osudové rozhodnutí, které je přivedlo do náruče smrti. Skupinku studentů čeká nerovný souboj o vlastní život. V něm musí čelit bytosti ze samotného pekla. Oslava Halloweena se stává skutečnou noční můrou. V deset minut po desáté hodině večrní začíná americký horor Bezhlavý jezdec a vy se začnete bát.

Čtvrtek

Britský dokumentární seriál Divoká Austrálie a Asie se věnuje neporušeným koutům světa, kde žijí jedineční tvorové. Druhá epizoda začíná v sedm hodin večer.

Jeff a Leo jsou dvojčata. Oba jsou zkušenými policejními vyšetřovateli. Své role mají poctivě rozdělené a tvoří sehraný tým. Pomocí netradičných vyšetřovacích postupů odhalí všechny zločince a vyšetří každý zločin. Šestý díl francouzského krimi seriálu Jeff a Leo nese název Poslední pacient. Sehraná dvojice bude řešit vraždu uznávaného psychiatra. Kdo měl zájem na jeho smrti a kdo skutečně vraždil, se dozvíte ve 20:15.

Být chudým aristokratem žijícím ve zchátralé tvrzi není jistě nic příjemného. Veselá parta kolem Ivana Mládka i tak nešetří humorem. Patnáct minut po deváté večerní sledujte čtrnáctou epizodu situační komedie Cyranův ostrov nazvanou Konzumní společnost. Šlechtická rodinka nabude nečekaného blahobytu a začne si zvykat na konzumní způsob života.

Kanadský seriál Dokud nás smrt nerozdělí se věnuje skutečným příběhům, kdy je svatební slib splněn do puntíku. Lékaře Geralda omrzela mladá manželka Cara. Ta ovšem nechce přijít o pohodlný život a finanční jistotu. Oba rozjíždějí sérii intrik, které skončí smrtí jednoho z nich. Pět minut před desátou večerní se dozvíte, kdo manželství nepřežil.

Pátek

Neustálý boj s narkomafií je pro ně denním chlebem. Takový je úděl elitní protidrogové jednotky z Detroitu. Sledujte ji v akci od 19:00 v dokumentu D.E.A.

100 km dlouhá procházka nabízí dostatek času na přemýšlení. Není se tedy čemu divit, že váš život náhle nabere nečekané obrátky. Situace je o to horší, že tuto túru absolvujete po boku nadřízeného a jeho svůdné milenky. Snímek Karla Kachyni – Kam pánové, kam jdete s Karlem Heřmánkem v hlavní roli začíná ve 20:15 na Barrandově.

Politická satira na televizních obrazovkách není častá. Ale existuje jedna osoba, která vždy politikům sebere úsměv z tváře. Zuzana Bubílková je zpátky v plné formě a má nabito ostrými. Sledujte Politickou střelnici od 21:45.

Když se váš koníček promění v závislost, nikdy to nekončí dobře. Své o tom může vyprávět Karel Heřmánek. Po 20 letech manželství začal fotografovat akty žen. Co následuje, když vybočíte ze zajetých každodenních kolejí, uvidíte ve 22:25 v českém filmu Dobré světlo.

Sobota

Lidské dobrodružství, nádherná příroda a umění žít. To na vás čeká každé sobotní ráno v pořadu Svět křížem krážem. Svět očima světoznámých novinářů nás tentokrát zavede do drsné země ledu a sopek. Přijměte pozvání na tajuplný Island.

I v dnešní době platí, že v jednoduchosti je genialita. Obzvlášť, když je řeč o vaření. Jednoduché recepty, dostupné suroviny a vznikne umělecké dílo. Inspirujte se světově proslulým šéfkuchařem Billem Grangerem v pořadu Vaříme s Billem v 11:35.

Víkendové odpoledne na Barrandově uvidíte další díl klasiky českého kriminálního žánru. Členové pražské „mordparty“ pod vedením policejního rady Vacátka jsou zpět v akci. Dnes jim zamotá hlavy mazaný podvodník, který svůj dokonale ďábelský plán připravoval léta. Hříšní lidé města pražského začínají v 16:00.

Večer dostanou zabrat vaše bránice. Australský zábavný tým Comedy Inc. vás přesvědčí, že jim nic není svaté a nic před nimi není v bezpečí. Humor, provokace, parodie a vtipné reklamy sledujte v pořadu Parodie komedie ve 20:05.

V půl deváté přijměte pozvání do soukromí známých osobností a celebrit. Pelíšky slavných navštíví místa, kde byste mnohdy přítomnost slavných osob nečekali. Kde tráví svůj volný čas? Kam se chodí bavit osobnosti české kultury a společenského života? To nám dnes ukáže Sámer Issa.

Cesta napříč Kanadou za záchranou mladistvé lásky se změní v jednu velkou Divokou jízdu. Sledujte hudební road-movie s hity Aviril Lavinge ve 20:45 na Barrandově.

Galerii životních příběhů žen, které se věnují „nejstarší profesi lidstva“ vám přináší jedinečný seriál Satisfakce na Barrandově. Životní příběh prostitutky, která zkouší žít dva oddělené životy, uvidíte dnes v půl jedenácté.

Neděle

Opičky tak, jak je neznáte! Roztomilá, hravá stvoření se mění na drzé Opičky uličnice. Fascinující záběry z dílen National Geographic sledujte v jedinečném dokumentu v neděli ráno na TV Barrandov.

Jak proměnit nedělní oběd na umělecké dílo vám ukáže světoznámý kuchař Bill Granger. Pořad Vaříme s Billem vás naučí proměnit jednoduché ingredience a postupy ve vášeň na talíři. Vařit začínáme v 11:20.

Nedělní víkendové odpoledne na Barrandově uvidíte další díl klasiky českého kriminálního žánru. Členové pražské „mordparty“ pod vedením policejního rady Vacátka jsou zpět v akci. Dnes budou řešit případ vraždy a zjistí, že v jednoduchosti se dá najít i složité řešení. Hříšní lidé města pražského začínají v 15:55.

Unikátní dokumentární cyklus o různých podobách lásky a vášně pokračuje další neděli na Barrandově. České milování vám bez předsudků a zábran nabídne tentokrát vyprávění O lásce ztracené. Příběhy lidí, kterým beze stopy zmizel milovaný protějšek, začínají ve 20:05.

Večer na Barrandově pokračuje snímkem dle skutečného příběhu. Matce po porodu namluvili, že je její dítě mrtvé. Ona tomu nevěří a pátrá po svém novorozeněti. Ukradená nevinnost začíná ve 20:40.

Atentáty obestřené tajemstvím rozkryjeme společně s dokumentárním seriálem Atentáty na objednávku. Kolem útoku na lorda Louise Mounta v Irsku bylo hodně záhad. Před půl jedenáctou se dozvíte víc.

Zbytek nedělní noci bude již tradičně ve znamení studentského, amatérského a nezávislého filmu. Jak si dnes stojí filmy mimo mainstream? To a mnohem víc zodpoví Profilm. Tentokrát na téma „Válečný film“ od 22:50 na Barrandově.

Speciální tip

Bojujete s každodenním úklidem domácnosti? Sledujte v akci profesionály. Kim a Aggie vám s úklidem spolehlivě poradí každý všední den v podvečer. Hnus a špínu amerických domácností likvidují v pořadu Máte doma uklizeno.

Poté získáte nejnovější informace z Česka. Aktuální témata, o kterých česká společnost mluví, podaná atraktivně a s názorem. To je zpravodajský pořad 90 minut na Barrandově.

Více informací na www.barrandov.tv