StarDance V ... když hvězdy tančí

ČT1, sobota od 20:00

V listopadu začal již 5. ročník soutěže StarDance. Diváky je stále víc než oblíbená a celebrity díky tvrdým tréninkům hubnou a formují svá těla. Stejně jako v předchozích letech tanečními večery provází moderátorská dvojice - Tereza Kostková a Marek Eben.

  • Úvodní díl páté řady zhlédlo na obrazovce 1,36 milionu diváků starších 15 let

Osm tanečních párů ve složení celebrita + profesionál natrénují a předvedou tance jako je cha-cha, waltz, quickstep, rumba, jive, tango, samba, slowfoxtrot, paso doble, salsa. V každém kole jedna dvojice s nejhorším bodovým hodnocení soutěž opustí.

Kdo letos z našich VIP tančí? To a mnoho dalšího o soutěžících čtěte zde.

V sobotu 24. 11. se můžete těšit v pořadí již na čtvrtý taneční večer.

Česko Slovensko má talent

Prima, neděle 20:15

Jedna z nejpopulárnějších světových talent show nabízí šanci každému, bez ohledu na věk či typ talentu – soutěžit mohou tanečníci, zpěváci, akrobati, kaskadéři, ale i komedianti, recitátoři, a to jak děti, teenageři, dospělí i důchodci. Na všechny je pouze jeden požadavek – rozhoduje kvalita předvedeného talentu a získání sympatií porotců i publika.
Cesta k úspěchu ale není jednoduchá. Vede přes castingy a semifinálová kola s SMS hlasováním, ve kterých má každý soutěžící jen jednu šanci předvést svůj výkon. Nakonec se ve finále stává absolutním vítězem miláček davů.

  • 1. díl nové série pořadu sledovalo kolem 800 000 diváků, přesně to bylo 840 000 diváků.

Průvodci televizních přenosů jsou tři členové poroty - Lucie Bílá, Martin Dejdar a Jaro Slávik.

Show moderují stejně jako v předchozích ročnících Jakub Prachař a Martin Pyco Rausch.

MasterChef

Nova, pátek od 20:20

Televize Nova představila kuchařskou show MasterChef, která se stala celosvětovou legendou. Vášeň pro jídlo, odvaha, talent a odhodlání změnit svůj život – to by měly být vlastnosti těch nejlepších českých a slovenských amatérských kuchařů, kteří bojují o výhru.

  • Premiérový díl zhlédlo 551 tis. diváků starších 15 let

Soutěžící budou muset ukázat porotě, která je sestavená s odborníků v oblasti gastronomie, že si umí poradit se záludnostmi mnoha světových kuchyní.

Vítězem se stane pouze ten nejlepší. Jako výhru získá titul MasterChef, uznání gastronomických expertů, ale také peněžní odměnu více než milion korun (50 000 eur) a vydá prestižní kuchařku se svými recepty.

Pořadem provází Daniela Peštová

V pátek 23. 11. uvidíte v pořadí již 13. díl.