Show Jana Krause

Prima family, pátek 21:50

Jan Kraus, jak ho znáte, v úplně nové show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každý pátek večer na Prima family

Naše hodnocení: *****

Všechnopárty

ČT 1, pátek 21:20

Karel Šíp se ptá za vás hostů ze světa kultury, sportu či politiky. A tak je tu pro vás týden co týden ta pravá Všechnopárty a její zajímavá témata.

Název Všechnopárty odpovídá stylu pořadu. Ptá se na všechno v rámci daného tématu a slovo párty plní funkci nevázané zábavy, během které je všechno povoleno. Témata jsou dosti ožehavá, jako např. alkohol, velké věkové rozdíly, přiměřená sebeobrana nebo jaké jsou hranice erotiky ve filmu a televizi. Mísí se tu humor získaný vlastními zážitky s profesionálním nadhledem a především glosováním moderátora.

Naše hodnocení: ****

Zrcadlo tvého života

Prima family, pátek 20:00

Sledujte nový zábavný pořad, ve kterém se úžasná Jiřina Bohdalová poprvé představí jako moderátorka. Do studia si každý týden pozve jednu významnou osobnost a za účasti jejích přátel, kolegů či rodinných příslušníků s ní projde nejdůležitější etapy jejího života. Společně nahlédneme na začátky kariéry pozvaného hosta, připomeneme si jeho klíčové životní okamžiky a poznáme ty, kteří zásadně ovlivnili jeho cestu ke slávě. Pro pozvané osobnosti si Jiřina Bohdalová připravila četná překvapení v podobě zapomenutých archivů, setkání s dávnými přáteli či splnění jejich tajných přání. V rozhovorech se její hosté představí tak, jak je běžně neznáme. Jaké měli dětství? Jací byli ve škole? Jaké byly jejich první lásky? Koho vždy obdivovali? A pro co mají slabost? Můžete se těšit na sérii jedinečných večerů plných skvělých lidí, překvapení, emocí, ukázek či hudebních vystoupení. Přijměte proto pozvání do nejlepší společnosti a nechte se Jiřinou Bohdalovou společně s hosty provázet příjemným večerem.

Naše hodnocení: ****

Nikdo není dokonalý

Prima family , každý všední den okolo 3:55 (repríza)

Nevěříte? Přesvědčte se sami! Ke sledování oblíbeného pořadu vás zve Jiří Krampol a jeho hosté.

Naše hodnocení: ****

Na plovárně

ČT 2, neděle 21:35

Televizní talk show „Na plovárně“ se objevuje na obrazovce hlavního programu České televize už od roku 1999.
První díly byly natočeny v prostorách zrekonstruované pražské „občanské plovárny“ (odtud název). Poté se natáčení přesunulo do příjemného prostředí klubu Avion. Tady nalezl štáb plné pochopení, skvělé zázemí a klid pro práci.
Natáčení „Plovárny“ není časově omezeno a po sestřihu jeho vysílací podoba činí cca 25 minut. Nejedná se o žádnou bulvární nebo investigativní žurnalistiku, ale o klidné a milé povídání se zajímavými lidmi z celého světa. Tato skutečnost je podepřena osobou hostitele, kterým je velká hvězda obrazovky České televize pan Marek Eben. Marek je znám jako herec, muzikant a především jako TV presenter, jemuž milé, inteligentní a seriózní vystupování vyneslo nesmírnou popularitu.

Naše hodnocení: ****