Diskutujte: Jakou z novinek si nenecháte ujít?

Retro návrat

Vyprávěj 4. řada - 90. léta

ČT 1, Pátek 7. 9. od 20:00

Seriál Vyprávěj již od svého počátku mapuje uplynulých 40 let české historie očima obyčejné české rodiny a nezastaví se ani s pádem Železné opony. Naopak, čtvrtá řada nás zavede především do let porevolučních!
Sametová revoluce zásadně změní život všem postavám seriálu. „Tato řada seriálu nabízí, podle mého názoru, velmi atraktivní osobní i společenská témata, která optikou našich známých postav poskytnou kontext s uplynulými roky," říká Rudolf Merkner, scenárista seriálu.

Talk show

Zrcadlo tvého života

Prima Family, Pátek 7. 9. od 20:00

Zábavná talk show, ve které si každý týden skvělá Jiřina Bohdalová pozve do studia jednu významnou osobnost a za účasti jejích přátel, kolegů či rodinných příslušníků s ní projde nejdůležitější etapy jejího života. Pozvání přijali např. Lucie Bílá, Dominik Hašek, Marek Eben, Jan Pirk nebo Karel Gott.
Společně nahlédneme na začátky jejich kariéry, připomeneme si jejich klíčové životní okamžiky a poznáme lidi, kteří zásadně ovlivnili jejich cestu ke slávě. Pro pozvané osobnosti si Jiřina Bohdalová připravila překvapení v podobě zapomenutých archivů, setkání s dávnými přáteli či splnění jejich tajných přání. V rozhovorech se její hosté představí tak, jak je běžně neznáme. Jaké měli dětství? Jací byli ve škole? Jaké byly jejich první lásky? Koho vždy obdivovali? A pro co mají slabosti?

První pozvání přijala Lucie Bílá, o které si za účasti přátel, kolegů a rodiny připomeneme nejvýznamnější etapy jejího života. Nenechte si ujít, jaká překvapení Jiřina Bohdalová přichystala a jaká přání Lucii Bílé splnila. Přijměte pozvání do nejlepší společnosti a sledujte nový zábavný pořad plný skvělých hostů.

Život v nákupním centru

Obchoďák

Prima Family, Sobota 8. 9. od 20:00 /můžete se těšit na 1. a 2. díl/

V kulisách obchodního centra, lesku výloh a bezstarostné atmosféře kaváren se odehrávají nečekaně dramatické, ale i humorné příběhy hlavních hrdinů seriálu. Mezi regály supermarketu začíná nový život Simona. Je na útěku od svého bohatého manžela, který se dostal do střetu se zákonem. Její kamarádka Dáša si právě otevřela butik s prádlem. Na rozdíl od Simony má šťastné manželství s Petrem, profesorem češtiny, a svoji budoucnost vidí v jasných barvách. A celý kolos centra řídí sympatická Vanda, Dášina sestra. Bude i nadále podřizovat svůj život jen práci a matce, nebo začne konečně žít svůj vlastní příběh? Právě se zamilovala…

Hrají: T. Kostková, A. Vránová, M. Trnavský, P. Kostka, P. Kříž, M. Procházková, D. Jurčová, D. Matásek, O. Sokol, P. Řezníček, M. Frösslová, T. Medvecká, P. Štěpnička, P. Batěk, V. Žehrová, N. Boudová, L. Zahradnická, O. Lounová a další

Kuchařské klání

Master Chef

Nova, Pátek 7. 9. od 20:20

V pátek se poprvé utkají amatérští kuchaři z Čech a Slovenska.
Diváky celým pořadem provede moderátorka a vášnivá milovnice vaření a vším s ním spojené – Daniela Peštová.
Ze stovek přihlášených amatérských kuchařů z Česka i Slovenska se vybere pouze 50 talentovaných soutěžících. Porotu tvoří nekompromisní šéfkuchaři vyhlášených restaurací a odborníci na slovo vzatí. Řadí se mezi ně Jiří Štift, který vede luxusní restauraci v hotelu Mandarin Oriental v Praze, dále Radek Šubrt za pražskou restauraci Amade. Slovensko reprezentuje Martin Korbelič působící v bratislavské restauraci Le Monde. Vítěz vybojuje titul MasterChief a výhru v celkové částce 1 250 000 korun. Aby toho nebylo málo, bude mu též umožněno vydání vlastní kuchařky.

Komediální seriál

Základka

Prima Family, Pondělí 10. 9. (21:30) 3. díl

Základní škola Sever je zdánlivě stejná jako ostatní. I tady je kolektiv učitelů, kteří dennodenně bojují, aby do hlav žáků vpravili alespoň nějaké vědomosti a zároveň přitom sami nepřišli o nervy a o rozum. Výhodou je, že tu pracuje o něco víc mužů než jinde, takže síly jsou poměrně vyrovnané. Což s sebou na druhou stranu přináší řadu humorných situací, které učitelský sbor občas řeší nejen s patřičnou nadsázkou, ale hlavně s drobet sexuálním podtextem.

Hrají: B. Klepl, J. Langmajer, T. Medvecká, O. Navrátil, V. Hybnerová, L. Hejlík, B. Poláková, T. Jeřábek a další. Režie P. Zahrádka (Premiéra)