BEN STILLER

Jeho fotr, to je lotr! TV Nova, 27. 1. 2012, 21:55

Agent CIA nikdy nespí, a dokonce ani tehdy, když se smířil, že si jeho dcera vezme sestru z nemocnice, Grega. Jenže nic nemůže být úplně jednoduché – zvláště, když se musí seznámit dvě celé rodiny. Gregovi rodiče jsou otevření, liberální a neskrývají svoji sexuální náruživost. A tak jeden průšvih a trapas stíhá druhý. Jak tohle asi může dopadnout? Povedené pokračování skvělé komedie se vám určitě bude líbit.

BRAD PITT

Legenda o vášni, ČT 1, 28. 1. 2012, 20:55

Herecké hvězdy Brad Pitt, Anthony Hopkins, Julia Ormondová a Aidan Quinn se představí v hlavních rolích romantické rodinné ságy o lásce a nenávisti. Film, který vedle samotného příběhu zaujme vizuální krásou divoké přírody a hereckými výkony, natočil režisér Edward Zwick. Je jako režisér podepsán rovněž pod celovečerními snímky Ohledně minulé noci, Glory. Diváckým magnetem v roli dlouhovlasého, divokého a nepřizpůsobivého Tristana Ludlowa zůstává Brad Pitt (nar. 18. 12. 1963).

Mexičan, TV Nova, 29. 1. 2012, 22:40

Brada Pitta není nikdy dost, a proto si ho užijte ještě jednou spolu s Julií Roberts v dobrodružné romantické komedii o tom, jak je těžké dopravit legendární starožitnou pistoli tomu, komu patří. Herecké výkony podle filmových kritiků nepatří k těm nejlepším, ale vyvažuje to dobrý příběh, skvělá kamera a dokonalé prostředí divokého Mexika. A samozřejmě zachraňuje to pohled na krásného Brada.

JOSEPF FIENNES

Zamilovaný Shakespeare, Prima Family, 29. 1. 2012, 13:45

William Shakespeare byl ikonou své doby, jeho vliv přetrval až do dneška. Kromě mnoha divadelních her můžete jeho díla vidět také na televizních obrazovkách. Lehkou variací na jeho hry je právě tento romantický film. Jedná se o brilantní romantickou komedii, která nám přibližuje neznámé skutečnosti z Shakespearova života. Je jedno, zda jde o fikci, či pravdu, díky skvělým hereckým výkonům tomu toužíme uvěřit. Možná vás navíc uchvátí kouzlo staré Anglie. Husí kůže vám při tomhle filmu rozhodně nebude chybět.