Diskutujte: Jaký z filmů si nenecháte ujít?

Marley a já

Prima family, sobota 15. 9. od 20:00
Hrají: O. Wilson, J. Anistonová

Komedie USA (2008). John a Jennifer si pořídí roztomilé štěňátko, které se během pár měsíců změní v padesátikilový parní stroj. Svou nezkrotitelnou energií Marley provází život svých páníčků a pomáhá jim živelným způsobem překonávat všechny životní útrapy. (111 min)

Účastníci zájezdu

Nova, neděle 16. 9. od 20:20

Hrají: A. Polívková, E. Holubová, B. Klepl

Komedie ČR (2006). Jolana zaplatila dovolenou v Chorvatsku sobě i věčně rozhádaným rodičům Aleně a Slávkovi. Autokarem, u jehož volantu se střídají dva řidiči, Karel starší a Karel mladší, odjíždí za vysněným odpočinkem pestrá směsice turistů. (117 min)

Ďábel nosí Pradu

Prima Love, sobota 16. 9. od 20:20
Hrají: M. Streepová, A. Hathawayová, S. Tucci, E. Bluntová, A. Grenier

Film USA (2006). Šéfredaktorka vlivného módního časopisu Miranda Priestlyová ovládá okolí totální hrůzovládou, spočívající zejména ve věčném přikazování a v pohrdavém shazování všeho a všech. Její další obětí se má stát nová asistentka Andy Sachsová. Dokáže se jí vzepřít? (105 min)

Šestý smysl

ČT 2, úterý 18. 9. od 22:15
Hrají: B. Willis, H. J. Osment, T. Colletteová

Dětský psycholog dr. Malcolm Crowe (Bruce Willis) právě oslavuje vysoké ocenění, kterého se mu dostalo za jeho práci, když jej s pistolí smrtelně zraní jeden z jeho bývalých pacientů. O několik měsíců později se Malcolm ujme devítiletého chlapce Colea Seara (Haley Joel Osment), který trpí podobnou psychickou poruchou jako zmíněný útočník - má záchvaty strachu a dostává se do konfliktů s lidmi kolem sebe. Zpočátku se Malcolm domnívá, že chlapec má schizofrenii, zvláště když se mu Cole svěří, že vídá mrtvé lidi. Jenže zanedlouho se ukáže, že chlapec mluví pravdu a že má skutečně zvláštní schopnosti. To však není jediné šokující překvapení, které Malcolma čeká...

Inga Lindström: Hlas srdce

Barrandov TV, čtvrtek 20. 9. od 20:00
Hrají: M. Lohseová, P. Rapold, R. Beck, J. Bremermannová, R. P. Link, O. von Luckwaldová

Romant. film N (2004). Neteř švédského krále řeší dilema. Buď splní královskou povinnost a vezme si prince, nebo bude následovat svoje srdce... (89 min)