Od záři přichází ČT1 s novým pořadem o vaření, který netypickým způsobem spojí jídlo s příběhy jeho kuchařky. Jako tvář se vám představí sympatická Dita Pecháčková, pro níž je vaření vášeň a také dobrý důvod sednout si s přáteli ke stolu a pozorovat, jak jim chutná.
V každém dílu se můžete těšit na tři recepty, které Dita uvaří a zasadí je do svého příběhu. Pořad tak přesáhne rozměry klasické show o vaření a divákovi nabídne mnohem víc.
Ditino motto „vařím s láskou“ není formalita. Dobře ví, jak i obyčejné jídlo dokáže mluvit za ni, jak přivede rodinu, přátele, lásky k jednomu stolu a může se u toho klidně i mlčet. Její lásku ochutnají totiž přímo z talíře.
Hlavní hvězda pořadu, sympatická Dita Pecháčková, se v poslední době proslavila zejména vydáním své kuchařské knihy Deník Dity P.
Důvody, proč se na pořad podívat
- Inspirujete se a obohatíte tak svůj kuchařský repertoár.
- Zjistíte, že i jídlo může mít svůj příběh.
- Užijete si atmosféru pohodového vaření, které vás spolu s Ditou bezesporu čeká.
Pusťte si následující video o pořadu
![]() Vedle toho vystudovala gymnázium, maturovala v USA, čtyři roky si na pražské právnické fakultě myslela, že jednou bude soudkyně, než ji zlákala produkce amerických filmů. Brzy potom ji dostihla rodinná anamnéza: žurnalistika. Krátce psala pro iDnes, než konečně vstoupila tam, kam patří: do novinářského světa o jídle. Krátce fungovala v měsíčníku Apetit jako food directorka, za půl roku časopis řídila; vydrželo jí to pět let, kdy byl Apetit několikrát oceněn jako Časopis roku. Nyní vede měsíčník o jídle Albert v kuchyni. Žije v Praze. Miluje Humpolec. Jídlo. A Adinu Mandlovou. |