POHÁDKA

Nejkrásnější hádanka

Nova, pátek 29. 3. ve 20:20

Chudý Matěj zbožňuje hádanky. Ještě víc ale miluje Majdalenku, dceru bohatého sedláka. Ten jejich lásce nepřeje a mládence vyžene ze statku. Netuší, že jednou ho bude vítat jako Majdalenčina ženicha. Než se tak stane, musí Matěj rozluštit hádanky princezny Rozmarýnky, překonat řadu nástrah a přemoci zákeřného loupežníka Madlafouse...

Názor kafe.cz

Ke svátečním dnům pohádky neodmyslitelně patří, takže proč se nepodívat zrovna na tuhle od Zdeňka Trošky. Co myslíte, zvítězí tentokrát dobro nad zlem?

KOMEDIE

Svatební mrákoty

Nova, sobota 30. 3. ve 14:00

Co si má počít ubohý otec rodiny, když se jedna dcera rozhodne, že se bude vdávat, druhou to napadne taky a třetí se připojí? Valí se na něj požadavky svatebního ceremoniáře, jeho city jsou vystaveny zatěžkávací zkoušce a cesta kolem světa, kterou plánoval s manželkou, mizí v nedohlednu!

Názor kafe.cz

Někteří lidé dělají při plánování svatby prostě vše pro to, aby se o ně (i o jejich okolí) ty mrákoty pokoušely. Vždyť si to vezměte. Problémy, jako kam posadit toho, když si nerozumí s tímhle, co servírovat, pokud je svědkyně vegetariánka a otec ženicha zase výhradní masožrout, nebo jak sladit ženichovu kravatu s nevěstinou kyticí. Je toho prostě moře. No a v tomhle filmu se chystají veselky hned tři, takže si to umíte asi představit!

DOBRODRUŽSTVÍ

Harry Potter a Relikvie smrti - část 1

Nova, sobota 30. 3. ve 20:20

Harry, Ron a Hermiona se vydávají na nebezpečnou misi, jejímž cílem je najít a zničit tajemství Voldemortovy nesmrtelnosti - viteály. Spoléhat musí jen sami na sebe a navíc jsou mezi nimi temné síly, které se je snaží rozdělit. Při pátrání po viteálech ale objeví starý a téměř zapomenutý příběh - legendu o relikviích smrti. A pokud je legenda pravdivá, je nebezpečí, že by mohl Voldemort získat neomezenou moc a sílu, po které touží.

Názor kafe.cz

Příběhy o Harrym Potterovi se za ty roky změnily asi stejně, jako dospěli jejich hrdinové. Už se zdaleka nejedná po pohádky, ale spíš o hororové story pro odvážné.

ROMANTIKA

Slečna zamilovaná

Prima family, 31. 3. ve 20:15

Mary je krásná mladá žena, která má však jednu špatnou vlastnost. Moc mluví. V kombinaci s její inteligencí to každého muže vystraší a odežene. Když se objeví pohledný Steve, Mary se rozhodne, že o tohoto muže nesmí za žádnou cenu přijít.

Názor kafe.cz

Krásná Sandra Bullock s blond hřívou, pro ni netypickou, je hlavní hrdinkou tohoto filmu a to samo o sobě nás láká k jeho shlédnutí. A co vás?

AKCE

Minority Report

NOVACINEMA, neděle 1. 4. ve 20:00

John Anderton jednoho dne zjistí, že podle předpovědi tří jasnovidců, geneticky mutovaných lidí, kteří mají schopnost předpovídat vraždy, se má stát vrahem i on sám. Za každou cenu musí najít způsob, jak vizi změnit. Jenže netuší, že se stal obětí důmyslné pasti...

Názor kafe.cz

Pro milovníky dobrodružství a akce je tenhle film trefou do černého.