Pondělí

Pravdivý příběh devítiletého děvčátka, které měří méně než jeden metr a už nikdy nebude vyšší. Britský dokument Dívka, která nevyroste sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Jitka Asterová vám představí naše hvězdy, jak je neznáte. Vyzpovídala je a jejich odpovědi vás možná překvapí. Oblíbený life-stylový magazín Prominenti si nenechte ujít v jednadvacet hodin.

Druhou šanci mají i vězeňkyně v cele odsouzených. Ale ne všechny ji umějí využít. Pokračování česko-slovenského seriálu Odsouzené II sledujte patnáct minut před desátou hodinou večerní.

Úterý

Dva kamarádi si založí detektivní agenturu. Domnívají se, že pro to mají mimořádné nadání, správný nos a že využitím mistrných převleků zvládnou každý případ. Německou komedii Dva supernosáči sledujte pět minut po dvacáté hodině.

Známý J. Budař, zajímavý A. Baudyš ml. a pro vás zatím neznámá H. Malinová budou hosty talkshow dvou moderátorů Mazec. Co zajímavého tato trojice přinese? Sledujte deset minut před desátou hodinou večerní.

Středa

Na australském ostrově záhadně zmizel anglický turista. Jde o nešťastnou náhodu nebo útok místního predátora? První díl britského dokumentu z dílny National Geographic Lovec a oběť si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

I akční herec Steven Seagal v roli policisty musí řešit incidenty spáchané pod vlivem alkoholu. Pokračování americké reality show Steven Seagal – Muž zákona začíná deset minut po jednadvacáté hodině.

Rozhodla se, že bude sama pátrat po vrahovi svého syna, i když se kvůli tomu musí vloupat na policejní stanici a odjet do Portugalska. Krimi film podle skutečné události Veronika chce spravedlnost sledujte dvacet minut před desátou hodinou večerní.

Čtvrtek

Na území indiánů bylo nalezeno zlato. A tak zde začíná výstavba železnice a invaze bělochů - zlatokopů, která už nejde zastavit. Dobrodružný film Zlato v Black Hills si nenechte ujít pět minut po dvacáté hodině.

Na druhé polovině ostrova pátrá hledač pokladů. Podaří se mu poklad nalézt a zbohatnout, nebo bude mít štěstí někdo z rodiny Cyranyů? Pokračování konverzační komedie Cyranův poloostrov sledujte patnáct minut po desáté hodině večerní.

Pan účetní je věčný smolař a jeho život je plný trapasů a úsměvných situací. Nenechte si je ujít ve slavné italské komedii Zrození pana účetního pět minut po třiadvacáté hodině.

Pátek

Osudy všech členů železničářské rodiny, jejich partnerů i spolupracovníků vypráví i další díl českého seriálu s J. Kemrem, H. Maciuchovou a dalšími. Seriál Dynastie Nováků sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Co přinesl minulý týden v politice? Co politici udělali a řekli? To vše sleduje a pak zhodnotí Zuzana Bubílková. Nenechte si ujít zábavný satirický pořad Politická střelnice v jednadvacet hodin.

Jak probíhala velká pátrací akce pražských kriminalistů, kteří zbytečně ryli jako divoká svině kolem, než se jim podařilo komplikovaný případ vyřešit. Český film s M. Dlouhým a I. Chýlkovou Divoká svině sledujte patnáct minut před desátou hodinou večerní.

Sobota

Dokument nám ukáže život divokého šimpanzího klanu v džungli tropické Tanzanie. První díl britského dokumentu Šimpanzí rodinka si nenechte ujít deset minut po osmé hodině ranní.

Mladá Leila objeví svou poslední příbuznou, a to babičku, o které doposud nevěděla. Zdá se ale, že rod, ze kterého pochází, je stižen jakousi záhadnou kletbou… Romantický film na motiv bestselleru Barbary Wood Kletba rodu Pembertonů sledujte pět minut před čtrnáctou hodinou.

Speciální policejní jednotka pátrá po mužích, kteří se pokusili přejet mladou ženu. Případ se ale komplikuje, když se z podezřelých vyklube ruská tajná služba a z oběti členka ruské mafie. Pokračování krimi seriálu Pohřešovaní II sledujte od 17:35.

Pohádka, která vypráví o zkoušené lásce, tajemné princezně, záhadě medailonů a dvou čtverácích, kteří hodně pomohou i popletou. Česká filmová pohádka Království potoků byla oceněna na 37. dětském filmovém a televizním festivalu Oty Hofmana. Nenechte si ji ujít pět minut po dvacáté hodině.

Samotářskému policistovi se zjevuje mrtvá herečka. Ale proč se to děje zrovna jemu? Bude muset dojít až na hranici svých možností, aby přišel záhadě na kloub. Napínavý thriller Záhadná neznámá začíná v půl desáté večer.

Parťáci a vyjednávači z útvaru boje proti organizovanému zločinu prochází osobní i pracovní krizí. Přesto musí řešit složité případy, které nepočkají. Pokračování krimiseriálu Kód 202 sledujte dvacet minut před půlnocí.

Neděle

Dokument nabízí záběry, které ukazují nelidské postupy a výsledky práce pomocníků Hitlera. Ale také výpovědi lidí, kterých se holokaust osobně dotýkal. Dokumentární cyklus Hitler a holokaust sledujte pět minut po osmé hodině ranní.


Po letech se vrátila do rodného městečka a potkala tam svoji dávnou lásku. Oba jsou ale zadáni a jejich partneři netrpělivě čekají, až se vrátí domů… Romantický film z krásné norské přírody Osamělé fjordy sledujte dvacet minut před čtrnáctou hodinou.

Policie pátrá po zmizelém bývalém trestanci, ale i po síti pedofilů, kteří údajně plánují únos malého děvčátka. Podaří se jim případy vyřešit? Sledujte další díly krimi seriálu
Pohřešovaní II deset minut před sedmnáctou hodinou.

Malá holčička, která se stala náhodným svědkem vraždy, se ocitá ve smrtelném nebezpečí. Případ je ale daleko složitější, než se na začátku zdá. Americký film Mlčení si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

Žižkovský frajer (Karel Heřmánek) si vyřizuje účty s policejním inspektorem, který ho chce stůj co stůj dostat do kriminálu. Českou komedii Fešák Hubert sledujte ve dvaadvacet hodin.

Tajemství lidské sexuality a osobní život šesti prostitutek odhaluje i další díl australského seriálu Satisfakce II. Sledujte deset minut před půlnocí.

Více informací na www.barrandov.tv