Pondělí

Špičkové běžkyni někdo vyhrožuje a pokouší se ji zabít. A soudce Cordier i jeho syn komisař mají s tímto případem plné ruce práce… Další díl krimi seriálu Cordierovi, soudce a policajt začíná patnáct minut před čtvrtou hodinou odpoledne.

Dvanáct nastávajících šéfkuchařů musí rychle a levně nakoupit na klasickém farmářském trhu a poté připravit jídla na oslavu narozenin. Kdo uvaří nejlépe? Sledujte americkou reality show Pekelná kuchyně IV od osmnácti hodin.

Setkáme se s lidmi, kteří trpí morbidní obezitou. Uslyšíme rady lékařů, nahlédneme do operačních sálů a pomocí počítačové grafiky zjistíme, jak se lidské tělo obezitě přizpůsobuje. Americký dokument Extrémní postavy si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

Novomanželé, kteří jsou jen 4 stopy vysocí, navštíví rodinu, ve které žije dívka postižená stejným typem zakrslosti jako oni. Její matka věří, že by pro ni setkání s tímto sympatickým párem mohlo být inspirativní. Pokračování dokumentárního seriálu Trpasličí manželství sledujte od jednadvaceti hodin.

Hvězdy, jak je neznáte! Co na sebe prozradily naše celebrity a kam nás vzaly? Sledujte v life-stylovém magazínu Prominenti dvacet minut před desátou hodinou večerní.

Monica Bellucci je krásná mladá válečná vdova, po které touží každý muž, ale zároveň je středem nenávisti většiny žen. Italsko-americký film od režiséra oceněného Oscarem za film BIO RÁJ Malena začíná deset minut před třiadvacátou hodinou.

Úterý

Komisař Cordier se snaží zjistit, kdo se pokouší zabít jeho bývalého kolegu a jaké tajemství skrývá kolegův záhadný syn. Další díl krimi seriálu Cordierovi, soudce a policajt sledujte pět minut před čtvrtou hodinou odpoledne.

Ti nejlepší kuchaři musí rozpoznat podle ochutnávky, co je v pokrmech za suroviny. Dokážou to ale, když jim Gordon Ramsay připravil malý chyták? Americkou reality show Pekelná kuchyně IV si nenechte ujít v osmnáct hodin.

Bud Spencer vyšetřuje smrt slavného fotbalisty. Odešel od policie a stal se soukromým detektivem, aby byl svým vlastním pánem. Zvládne sám vyřešit tento případ? Sledujte krimiseriál Extralarge: Dělovka pět minut po dvacáté hodině.

Milla Jovovich a její tým má jen tři hodiny na to, aby izolovali nebezpečný virus, kterým jsou nakaženi zaměstnanci výzkumné továrny. Napínavý horor Resident Evil si nenechte ujít patnáct minut po desáté hodině večerní.

Středa

Přítel Cordierových, vysloužilý boxer, který zoufale potřebuje peníze na operaci své dcerky, se nechá svést ke zločinu. Jak se k takovému případu postaví soudce Cordier a jeho syn? Další díl krimi seriálu Cordierovi, soudce a policajt sledujte patnáct minut před čtvrtou hodinou odpoledne.

Oba týmy dostanou dvacet ingrediencí, z nichž mají uvařit čtyři jídla, přičemž se žádná ingredience nesmí opakovat a všechny je nutné použít. Který tým bude lepší? Pokračování americké reality show Pekelná kuchyně IV začíná v osmnáct hodin.

Kritické chvíle, ke kterým došlo v různých částech světa a při kterých šlo o život. Jak se cítí člověk, který ví, že mu možná zbývá pár okamžiků do konce života? Dokumentární seriál Mezi životem a smrtí si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

Tisková mluvčí policejní služebny Skarlet je po velkém mejdanu na vinobraní asi těhotná, jenže se neví, s kým… Další díl komediálního seriálu Profesionálové sledujte pět minut po jednadvacáté hodině.

Americký agent C.I.A., který jako jediný zná tajné informace o blízké budoucnosti, náhle zmizí. Co je důvodem jeho záhadného zmizení? Napínavý thriller Deset dní před katastrofou sledujte patnáct minut po dvaadvacáté hodině.

Čtvrtek

Soudce Cordier má konečně vážnou známost a chce se ženit. Jeho otci - komisaři ale na půvabné Lauře od začátku něco nesedí… Pokračování krimi seriálu Cordierovi, soudce a policajt sledujte od půl čtvrté odpoledne.

Gordon Ramsay si opět vybírá pro svoji restauraci nejlepšího z dvanácti nastávajících šéfkuchařů. Jaký bude jejich další úkol? Pokračování americké reality show Pekelná kuchyně IV začíná v šest hodin odpoledne.

Dvě mladé Američanky Scarlett Johansson a Rebecca Hall svádějí malíře Javiera Bardema. To se ale nelíbí jeho ex-manželce Penelope Cruz... Hvězdně obsazenou romantickou komedii v režii Woodyho Allena Vicky Cristina Barcelona si nenechte ujít pět minut po dvacáté hodině.

Dobrodruh Bear Grylls se vydává do pouště ve státě Utah. Ukazuje, jak se zorientovat podle vegetace, kde nalézt ptačí hnízda s vajíčky, jak chytit štíra a odehnat hada. Pokračování americké reality show Šance na přežití sledujte patnáct minut po desáté hodině večerní.

Annette Bening se zdálo o vraždě malého děvčátka. Za pár dní se sen stal skutečností. Jenže teď se jí zdá o vraždě manžela… Americký thriller Přízraky ze snů sledujte dvacet minut po jedenácté hodině večerní.

Pátek

Už dva roky se policie marně snaží dopadnout tajemného muže, který vykrádá banky a předtím to policii vždy oznámí. Podaří se komisaři Cordierovi zločince dopadnout? Další díl krimi seriálu Cordierovi, soudce a policajt sledujte patnáct minut před čtvrtou hodinou odpoledne.

Každý člen týmu dostane jednu základní surovinu, ze které má připravit hlavní chod. Kdo zvládne úkol nejlépe a kdo naopak vypadne ze soutěže? Americkou reality show Pekelná kuchyně IV sledujte od 18:00.

Na rozestavěném pražském sídlišti stojí maringotka a v ní bydlí dva mladí zedníci, na které ve městě čekají nejrůznější životní zkušenosti… Český film Lvi salónů začíná pět minut po dvacáté hodině.

Když zhrzený člověk ztratí kontrolu sám nad sebou a začne oběť své lásky obtěžovat a pronásledovat… Příběhy obětí stalkingu si nenechte ujít v pořadu České milování pět minut před desátou hodinou večerní.

Jan Potměšil se nechal napálit falešnými bankovkami a pátrání po překupníkovi ho zavedlo mezi pražské veksláky… Český film Bony a klid sledujte patnáct minut před jedenáctou hodinou večerní.

Chytrý a šarmantní šéfinspektor a jeho kolegyně jsou neporazitelnými bojovníky proti zločinu. Podaří se jim vyřešit i záhadný případ zmizelé mrtvoly? Sledujte další díl krimi seriálu Bez důkazu čtyřicet minut po půlnoci.

Sobota

Příběhy mladých lidí, kteří žijí ve známé ulici v Los Angeles. Jaké prožívají lásky a jaká trápení? Pokračování amerického seriálu Melrose Place sledujte od deseti hodin dopoledne.

Divoký západ z ženské perspektivy. Ženy, které zde žijí, mají silnou vůli a hledají skutečnou lásku. Některé jsou ochotné jít kvůli ní až na konec světa… Další díl romantického seriálu Údolí Divokých růží začíná deset minut po čtrnácté hodině.

V luxusním apartmá na Zlatém pobřeží byl zavražděn muž, druhá zraněná osoba odtud uprchla. Najde místní kriminálka vraha i zmizelou osobu? Sledujte pokračování krimi seriálu Kriminálka z pobřeží pět minut před šestnáctou hodinou.

Jane Halifaxová je nezávislá soudní psychiatrička, psychologický super-detektiv a jako znalkyně je povolávána svědčit v některých z nejvíce zamotaných trestních stíháních. První díl krimi seriálu Halifaxová, soudní psychiatr sledujte pět minut před pátou hodinou odpoledne.

České celebrity hovoří o svém vztahu k bulváru, vypráví svoje zkušenosti s ním, odsuzují bulvární reportéry, nebo je naopak hájí. Life–stylový magazín Tajemství bulváru si nenechte ujít pět minut po dvacáté hodině.

Jaké jsou první hodiny a dny nováčků ve vojenském útvaru v Hrádku? Každý z nich reaguje na nelehký přechod z civilu do vojenského prostředí po svém… Pokračování českého seriálu Chlapci a chlapi začíná patnáct minut po deváté hodině večerní.

Příslušník SNB Jan Zeman se postupně vypracoval z řadového čekatele na náčelníka pražské kriminálky… Jeho další případ sledujte v televizním seriálu Třicet případů majora Zemana dvacet minut po dvaadvacáté hodině.

Ještě větší proradnosti a tajemství vyplouvají na povrch, když se detektiv Durham County vrací s druhou sezonou. Další díl krimi seriálu Durham County II začíná patnáct minut před půlnocí.

Neděle

Intriky, lásky, přátelství, nenávist,… Každý den zažívá nová generace ve známém komplexu v Los Angeles něco výjimečného. Další díl amerického seriálu Melrose Place začíná deset minut před desátou hodinou dopoledne.

O kráse a změnách, ale také o životě, snech i vtazích, kvůli kterým se někdy chceme proměnit. Sledujte další díl life-stylového magazínu Salon snů, ve kterém proměna dodá mladé ženě sebevědomí, patnáct minut po třinácté hodině.

Jak změní vztahy a atmosféru v údolí Divokých růží příjezd budoucí učitelky, která se stane společnicí místní starší dámy? Pokračování romantického seriálu Údolí Divokých růží sledujte pět minut před čtrnáctou hodinou.

Na pláži byla zavražděna mladá dívka, kterou všichni znali jako slušnou a tichou. Policie ale zjistí, že měla na kontě spoustu peněz, o jejichž původu nikdo nevěděl. Souvisí to nějak s její smrtí? Sledujte další díl krimi seriálu Kriminálka z pobřeží od 15:40.

Noční můra se zhoršuje a mladá žena je stále víc přesvědčena, že je obětí znásilnění svým lékařem. Jenže testy DNA nic takového nepotvrdily… Krimi film podle skutečné události Amnésie si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

Zásadní události uplynulého týdne v politice se ocitnou pod satirickou palbou Zuzany Bubílkové. Zábavný pořad Politická střelnice sledujte deset minut před dvaadvacátou hodinou.

Citově působivý příběh o manželské dvojici, která se musí vyrovnat s tragickou událostí – se smrtí malé dcery, která ničivě zasáhla do jejich soužití. Český film v režii Juraje Herze Den pro mou lásku začíná v půl jedenácté večer.

Jak se vyvíjí osudy nájemných prostitutek z jednoho nočního podniku? Která z nich si adoptuje dítě? Pokračování erotického seriálu Satisfakce III začíná třicet minut po půlnoci.

Více informací na www.barrandov.tv