Pondělí

Krajty útočí

Krajta tmavá a aligátor severoamerický se utkali v boji, který příroda neplánovala. Jak je možné, že se burmánská krajta dostala na Floridu? A jak celý souboj dopadl? Britský dokument sledujte dnes od 19:00 na Barrandově.

Cyranův poloostrov

Být chudým aristokratem žijícím ve zchátralé tvrzi není jistě nic příjemného. Veselá parta kolem Ivana Mládka i tak nešetří humorem. U Cyranů byla zřízena rodinná rada, která má omezit baronův absolutismus. Úspěšnou konverzační komedii si nenechte ujít dnes ve 20:05 na Barrandově.

Nikdy neříkej nikdy

Sledujte osudy šesti lidí, kteří jsou propojeni rodinnými, mileneckými a pracovními vztahy. Ve slovenském seriálu se mimo jiné představí Aňa Geislerová nebo Tomáš Hanák. Nenechte si ho ujít dnes 20:45 na Barrandově.

Modrý samet

Pátrání po zločinu je zavedlo do světa erotiky a záhad spojených se zpěvačkou nočního klubu. Na blízku je také nebezpečný drogový násilník. Americký thriller je dílem kultovního režiséra Davida Lynche. Nenechte si ho ujít dnes od 21:55 na Barrandově.

Úterý

Lovec a oběť

V kanadské divočině svede manželský pár boj na život a na smrt. Nelítostným soupeřem jim je medvěd baribal. Co způsobilo, že se zvíře vyznačující se plachostí stalo agresorem? Britský dokument z dílny National Geographic sledujte dnes od 19:00 na Barrandově.

Pravá a levá ruka ďábla

Falešný šerif Bud Spancer je proti své vůli nucen „páchat“ dobro. Pomáhá mu přitom jeho bratr Terenc Hill. Po čase začnou ochraňovat místní osadníky, proti nenasytnému vlastníku půdy Harrimanovi. Italský spaghetti western sledujte dnes od 20:05 na Barrandově.

Adresa neznámá

Náhlá a nevysvětlitelná zmizení. To jsou hlavní znamení, která spojují jednotlivé případy. Ty vyšetřuje speciální policejní jednotka, kterou vede Olivier Levasseur. Francouzský krimi seriál začíná na Barrandově dnes ve 22:25.

Středa

Úžasná planeta

Počátky planety Země jsou stále zahaleny pod rouškou tajemství. Země je mimořádně výkonný stroj. Je stravována bojem svých živlů o nadvládu. Velkou sílu v tomto boji má i říše oceánů. Britský dokument sledujte dnes od 19:00 na Barrandově.

Šokující příběhy

Stali se obětí tzv. vlčího syndromu. Jejich tělo je pokryto hustou srstí. Žádná dosud známá terapie nezabírá. Se svým údělem se musí smířit a žít. Dokáže to ovšem naše společnost? Britský dokument sledujte dnes ve 20:05 na Barrandově.

Ostrov smrti

Na ostrově poblíž Seattlu bylo před sedmi lety spácháno sedm vražd. Právě na tomto ostrově plánují Henry a Trish svou svatbu. Kdo se stane další obětí na ostrově smrti? Americký seriál sledujte dnes ve 21:05 na Barrandově.

Melroce Place

Veleúspěšný seriál má své pokračování. Nová generace má nové příběhy, ale místo zůstává stejné. Je jím nechvalně známý bytový komplex v Los Angeles. Lži, podvádění, krádeže, svádění, zrada to vše na jednom místě. Nenechte si to ujít dnes ve 22:05 na Barrandově.

Na plný plyn

Ben si najde místo jako osobní řidič úspěšného podnikatele. Manželku svého šéfa má odvézt za příbuznými na venkov. Při jízdě zjistí, že v jeho voze je bomba, která se kdykoliv může aktivovat. Německý akční film sledujte dnes od 22:55 na Barrandově.

Čtvrtek

Opravdový medvěd

Medvěd je úžasný tvor. Má výjimečné schopnosti, obrovskou fyzickou sílu, dokonalý čich a adaptační přizpůsobivost. Poznejte jeho druhy- grizzly, kodiak, baribal a další. Britský dokument si nenechte ujít dnes v 19:00 na Barrandově.

Detektiv Varg Veum

Kam policie nemůže, tam se dostane elitní soukromý detektiv. Za své neotřelé metody se často dostává do konfliktu s policií. I ta ovšem musí ocenit jeho přínos v boji s kriminálními živly. Norský krimi seriál sledujte dnes ve 20:05 na Barrandově.

Hoši z County Clare

Tři bratři se po dlouhých letech potkávají na festivale tradiční irské hudby. K vlastnímu údivu jsou všichni v roli soutěžících. Zvítězí rivalita či bratrská láska? Koprodukční hudební komedii sledujte dnes ve 22:00 na Barrandově.

Pátek

Osvětim - Nacisté a konečné řešení (3/6)

Na podzim roku 1941 stáli nacisté před nejdůležitějšími měsíci příprav na to, čemu říkali "konečné řešení". První epizoda britského dokumentu nese název "Překvapivé počátky". Sledujte ji dnes od 19:00.

Nejkrásnější věk

Přivydělávat se dá čímkoliv. Třeba být modelem v sochařském ateliéru a to v jakémkoliv věku. Sledujte vynikající český snímek z prostředí sochařského umění od 20:05.

Politická střelnice

Myslíte, že jsme vůči politikům absolutně bezmocní? Omyl! Ještě tu je Zuzana Bubílková. Její satirickou palbu na účet našich politiků sledujte ve 21:45 na TV Barrandov.

Anděl svádí ďábla

Přijměte opět pozvání do šantánu a nevěstince Riviéra. Tento týden vás za účelem pomsty přivítají K. Heřmánek, J. Nedorost, B. Turzonovová a R. Brzobohatý. Začátek je ve 22:25 na TV Barrandov.

Sobota

Svět křížem krážem

Prostřednictvím francouzského dokumentu se vydejte na cestu kolem světa. Čeká na vás 52 míst, která představí světoznámí žurnalisté. Dnes od 08:25 navštívíme Uzbekistán. Vydáme se na túru do horských vrcholů a navštívíme i místní sokolníky.

12 znamení (3/4)

Návrat mladé dívky ze studií v USA vyvolal v její rodině sérii vražd. Každý zločin má navíc stejný podpis: znamení zvěrokruhu. Německou krimi sérii sledujte na Barrandově v 17:05.

Krvavé diamanty

Bývalý policista Chuck Norris je nyní soukromým detektivem. Zapletl se ovšem do případu, který je nad síly běžného soukromého „očka“. Zvládne vyřešit únos špičkového brusiče diamantů? Sledujte od 20:05 na Barrandově.

Z moře není návratu

Snímek zasazený do období druhé světové války nám v drsném světle ukáže každodenní utrpení při službě japonské vlasti. Hrdinou je mladý muž,
který má jediný sen. Odehrát zápas snů s profesionály v baseballu. Dožije se jeho naplnění? Sledujte na Barrandově od 22:00.

Neděle

Návrat dinosaurů

Je možné se současnými znalostmi genetiky a paleontologie oživit miliony let mrtvá stvoření? Na to naleznete odpověď, společně s týmem vědců, v novém britském dokumentu. Začátek pořadu je v 08:25.

12 znamení (4/4)

Návrat mladé dívky ze studií v USA vyvolal v její rodině sérii vražd. Každý zločin má navíc stejný podpis: znamení zvěrokruhu. Závěr německé krimi série sledujte na Barrandově v 16:25.

Prominenti

Hvězdy jak je neznáte. Co skrývají celebrity před veřejností? Čím se chlubí, co naopak neumí? A další odpovědi na otázky, které Vás zajímají. Nový life-style magazín s Jitkou Asterovou začíná v 18:10.

Danielova dcera

Úspěšná redaktorka prestižního magazínu dostane balík, který nadobro změní její život. Bude se muset vrátit ke kořenům a promyslet znovu svoji perfektně naplánovanou budoucnost. Kanadský romantický film podle skutečného příběhu začíná ve 20:05.

České milování

Unikátní dokumentární cyklus České milování se věnuje skutečným životním příběhům lidí a různým podobám lásky, vášně a citů. Sledujte nejsledovanější dokumentární sérii na TV Barrandov. Dnes ve 21:50 o lásce na dálku.

Třicet případů majora Zemana

Kontroverzní seriál, který dodnes dělí společnost pokračuje tuto neděli na TV Barrandov. Dnes se vydáme řešit případ dávno zapomenuté poštovní loupeže. Začátek další epizody je dnes ve 22:35.

Satisfakce

Galerii životních osudů žen, které se věnují „nejstarší profesi lidstva“ sledujte v unikátním seriálu na Barrandově. V 00:05 se seznámíme s příběhem další z šesti žen, které žijí dva zcela odlišné životy.

Více informací na www.barrandov.tv