Pondělí

Navzdory moderní medicíně trpí řada lidí nádorem, který deformuje celý obličej. Tento nádor může začít pouhým poškrábáním. Pravdivý příběh ženy trpící touto nemocí sledujte v dokumentu Šokující příběhy pět minut po dvacáté hodině.

Novomanželé, kteří jsou jen čtyři stopy vysocí, začínají nový život. Tentokrát vyrazí do lázní a do posilovny. U společné večeře budou pak řešit otázku budoucího dítěte. Pokračování dokumentárního seriálu Trpasličí manželství začíná pět minut po deváté hodině večerní.

Ve věznici se řeší nová svědectví v dalších případech. Komu tato svědectví pomohou a komu naopak ublíží? A vyvede se koncert, který si vězeňkyně vyprosily u ředitele? Sledujte pokračování česko-slovenského seriálu Odsouzené II patnáct minut před dvaadvacátou hodinou.

Úterý

Terence Hill a Bud Spencer křižují nad kolumbijskou džunglí v chatrném letadýlku a bojují s místními bandity o diamanty! Akční italskou komedii Dva machři mezi nebem a peklem si nenechte ujít pět minut po dvacáté hodině.

V druhé polovině zámku zřídil stát utečenecký tábor pro uprchlíky všeho druhu. Jak se s tím vyrovná rodina Cyranyů? Další díl konverzační komedie s I. Mládkem Cyranův poloostrov sledujte deset minut před dvaadvacátou hodinou.

Středa

V den, kdy jí před lety zmizela matka, se na poli objevil fascinující kruh v obilí. Pátrání po tajemství její minulosti začíná… První díl krimi seriálu Kruhy v obilí si nenechte ujít v sedmnáct hodin.

V indiánské vesnici v ekvádorském pralese vypukla záhadná epidemie. Pitva odhalila vzteklinu a příčinou může být jen jediný tvor - upír obecný. Proč však upíři žijící v blízkosti vesnice po staletí začali náhle napadat její obyvatele? Jsou příčinou změny v životním prostředí, anebo je katastrofa dílem šamanů? Sledujte v britském dokumentu Lovec a oběť II pět minut po osmé hodině večerní.

Martin Dejdar a Kateřina Hrachovcová se pobaví o životě a smrti, a to s hercem J. Mádlem, zpěvákem Xindlem X a majitelem zvířecího hřbitůvku. Zábavnou talkshow Mazec sledujte pět minut po jednadvacáté hodině.

Pistolník Terence Hill se spolu se svým mluvícím koněm toulá krajinou Divokého západu a zažívá mnohá dobrodružství. Televizní seriál Lucky Luke vychází ze stejnojmenného populárního francouzského komiksu. Další díl začíná pět minut po desáté hodině večerní.

Čtvrtek

Laura začíná pátrat po tajemství zmizení její matky. V ten samý den, kdy před několika lety matka zmizela, se na poli objevil kruh v obilí. Mají tyto jevy nějakou souvislost? Sledujte pokračování krimi seriálu Kruhy v obilí v pět hodin odpoledne.

Uzavřený mír mezi Indiány a bílými tvářemi netrval dlouho a náčelník kmene je nucen vykopat válečnou sekeru! Westernový film s Gojko Miticem Ulzana si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

Dvě individua dokážou rozvrátit poklidný život na policejní služebně a společně s dalšími komplikacemi přivedou místního kapitána téměř k slzám. Slovenský sitcom Profesionálové sledujte deset minut před dvaadvacátou hodinou.

Jean-Paul Belmondo se má oženit. Netuší však, že nevěsta, která právě přijela, je podvodnice. Že není něco v pořádku, zjistí v okamžiku, kdy mu jeho vyvolená zmizí i s penězi… Romantické drama Siréna od Mississippi si nenechte ujít patnáct minut před jedenáctou hodinou večerní.

Pátek

Jaká je spojitost mezi záhadným zmizením Lauřiny matky a kruhy v obilí? A pomůže pátrající Lauře zjištění, že kruhy se dají dešifrovat a převést do určitých vzkazů? Pokračování krimi seriálu Kruhy v obilí začíná pět minut po sedmnácté hodině.

Dva nerozluční kamarádi Lukáš Vaculík a Sagvan Tofi se po maturitě vrhli do života. Ale jejich představy se od skutečnosti výrazně liší… Český film Vítr v kapse sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Pašeráci chystají předávku drog, ale kriminalisté jsou připraveni jim v tom za každou cenu zabránit… Český film plný napětí, rvaček, honiček a přestřelek Mravenci nesou smrt sledujte dvacet minut před desátou hodinou večerní.

Materiály, které nemůžete vidět mimo soudní síň, nám dávají možnost poznat případ z první ruky. Tentokrát to bude případ loupežného přepadení banky v Melbourne. Další díl krimi seriálu podle skutečnosti Soudní vyšetřovatelé III sledujte patnáct minut po jedenácté hodině večerní.

Sobota

Dělníci na stavbě mostu najdou ve vodě kostru člověka. A případ, který okamžitě plní novinové titulky, dostane na starost Pátrací oddělení. Podaří se jim případ vyřešit? Sledujte další díl krimi seriálu Pátrací oddělení od 10:45.

Akční game show Drtivá porážka se dostává do finále! Kdo zvládne nejtěžší disciplínu v první části závěrečného kola? Nenechte si ujít deset minut před polednem.

I babičky toho někdy mohou mít dost, vzepřít se a zamotat tak hlavu celé rodině. Romantický film Babička na plný úvazek sledujte dvacet minut po třinácté hodině.

Moře je pro nás krásné, temné a hluboké. Ale i moře občas zaplavují, zvedají se a drtí, a tím nám připomínají, kdo je tady pánem… Britský dokument Úžasná planeta začíná pět minut po patnácté hodině.

Dvě tříčlenná družstva budou vařit pokrmy tentokrát ze sýra. Jejich výtvory ohodnotí tři mlsní porotci a celým pořadem provede moderátorka a gurmánka Halina Pawlowská. Zábavnou soutěž Prostři pro tři si nenechte ujít pět minut po čtvrté hodině odpoledne.

Diana je ženou činu, symbolizuje pravdu a právo. Hledá pevné důkazy a nenechá kámen na kameni, aby získala fakta. Podaří se jí vyřešit případ zavražděného lékárníka? Sledujte další díl krimi seriálu Komisařka Diana Carrová patnáct minut po páté hodině odpoledne.

Vždycky randila s muži, co měli peníze, ale pak potkala jednoho, který byl úplně chudý, zato měl velké srdce… Filmu dominují brilantní herecké výkony obou hlavních představitelů - Audrey Tautouové a Gada Elmaleha. Francouzskou komedii Nejsem na prodej si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

Kde se nejlépe cítí Pavel Vítek? Jak vypadá jeho dům a čím se rád obklopuje? Do svého soukromí vás pustí v life-stylovém magazínu Pelíšky slavných ve dvaadvacet hodin.

V dokumentu uvidíte nekompromisní pohled do zákulisí světa modelek. Jaké to je být krásná a slavná? Osudy modelek očima Simony Krainové, Pavlíny Němcové, Andrey Verešové a dalších. Nenechte si ujít life-stylový magazín Tajemství modelek patnáct minut po desáté hodině večerní.

Detektiv Hugh Dillon chce znovu začít tam, kde vyrůstal. Řádění sériového vraha mu ale moc nadějí na nový život nedává. Další díl krimi seriálu Durham County začíná patnáct minut po třiadvacáté hodině.

Neděle

Podaří se policistům z Pátracího oddělení vyřešit případ zmizelých žen, jejich počet stálé narůstá? Pomohou jim v tom moderních technologie i zvláštní intuice jejich majora? Sledujte krimi seriál Pátrací oddělení od jedenácti hodin dopoledne.

Podařilo se jim dostat až do posledního kola americké game show Drtivá porážka. Vyhrát ale může jen jeden! Kdo zvládne poslední nejtěžší disciplínu? Sledujte pět minut po poledni.

Rodina se rozrůstá a vnoučata přibývají, ale někdy toho může být na jednu babičku až moc. Co se pak stane, když se babička vzepře a zamotá hlavu celé rodině? Závěr romantického filmu Babička na plný úvazek začíná o půl druhé odpoledne.

Německý dokument Hitlerovy ženy sledujte úlohu žen v neslavném období Třetí říše a jejich vzájemný vztah s Hitlerem. Další díl začíná pět minut před půl čtvrtou odpoledne.

Profil současné studentské, amatérské a nezávislé tvorby se tentokrát zaměří na fenomén dětí animujících vlastní animované filmy. Sledujte v dokumentu Profil(m) dvacet minut po čtvrté hodině odpoledne.

Komisařka Diana vyšetřuje vraždu mladého advokáta, syna bohatého podnikatele. Chtěl vrah jen splatit starý dluh, nebo v tom bylo něco víc? Pokračování krimi seriálu Komisařka Diana Carrová sledujte patnáct minut po páté hodině odpoledne.

Boj matky za záchranu života odsouzeného syna, který byl usvědčen na základě neprůkazného svědectví. Navzdory národní hysterii odvážně bojuje za synovu nevinu. Film podle skutečnosti Dokážu tvou nevinu si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

Žižkovský frajer Karel Heřmánek si s chytrostí a šarmem vyřizuje účty s policejním inspektorem, který ho chce za každou cenu dostat do kriminálu. Slavnou českou komedii Fešák Hubert sledujte dvacet minut před desátou hodinou večerní.

Jaký je osobní život nájemných prostitutek z jednoho nočního podniku? Umějí i skutečně milovat nebo jde vždy jen o peníze? Další díl australského seriálu Satisfakce III začíná ve 23:25.

Více informací na www.barrandov.tv