Pondělí

Vydrží jejich láska všechny nástrahy osudu a skončí šťastně před oltářem? Pokračování německého romantického seriálu Samia a Gregor sledujte deset minut před čtrnáctou hodinou.

Malá holčička trpí vzácnou chorobou, při které stárne osmkrát rychleji. Průměrná délka života lidí trpící touto nemocí je třináct let. Moderní medicína ale přináší naději na léčbu. Sledujte osudy Hayley a její rodiny v britském dokumentu Naděje pro Hayley deset minut po osmé hodině večerní.

Kdo, s kým, kde a proč? Čím se chlubí naše hvězdy, co neumí a v čem jsou naopak dobré? Jitka Asterová vám představí naše celebrity tak, jak je neznáte. Nenechte si ujít life-stylový magazín Prominenti patnáct minut po deváté hodině večerní.

Vězeňkyně zažívají v cele odsouzených strach, lásku i podrazy. Jak se vyvíjí jejich osudy? Sledujte pokračování úspěšného česko-slovenského seriálu Odsouzené II pět minut před desátou hodinou večerní.

Úterý

Tři přátelé zažijí noc plnou vášní s krásnou dívkou Rosi. Po čase se dozví, že radovánky nezůstaly bez následků a že je Rosi těhotná. Kdo je ale otcem dítěte? Romantickou komedii Něžní zmatkáři si nenechte ujít pět minut po dvacáté hodině.

Martin Dejdar a Kateřina Hrachovcová si do své talkshow Mazec pozvali další zajímavé hosty – S. Babčákovou, J. Ježka a skupinu Yellow Sisters. Sledujte pět minut před desátou hodinou večerní.

Středa

I v Austrálii můžete potkat zvířata, která jsou smrtelně nebezpečná. Další díl britského dokumentu Svět nebezpečných zvířat vám představí hlavně medúzy, krokodýly a bílé žraloky. Sledujte pět minut po dvacáté hodině.

Akční herec Steven Seagal v roli zástupce šerifa denně bojuje proti kriminálníkům v městě New Orleans. V reálném boji nejvíce využívá svého bojového umění a intuice. Pokračování reality-show Steven Seagal – Muž zákona sledujte pět minut po jednadvacáté hodině.

Fabio ví, že nemůže skončit svou práci u policie, dokud nevypátrá vrahy svých kamarádů z dětství a nepomstí je. Pokračování krimi série Fabio Montale si nenechte ujít pět minut po půl desáté večer.

Čtvrtek

Chamtiví běloši touží po zlatě a jsou kvůli němu schopni i vraždit indiány. Kmen Synů Velké medvědice chce ale pomstu a vyhlásí bělochům nelítostný boj. Známý westernový film Synové Velké medvědice uvidíte pět minut po osmé hodině večerní.

Stát zřizuje v druhé polovině zámku Cyranyů kasárnu. Sblíží se rodina s vojenskou posádkou? Sledujte v dalším díle českého sitcomu s I. Mládkem Cyranův poloostrov pět minut před dvaadvacátou hodinou.

Maléry pana účetního je bláznivá italská komedie o chlapíkovi, který má doma škaredou ženu, v práci přísného šéfa, občas nějaký ten malér, ale všechno to snáší víc než statečně. Jeho bláznivý příběh začíná deset minut před jedenáctou hodinou večerní.

Pátek

Zuzana Bubílková zhodnotí zásadní události minulého týdne, politiky i jejich výroky – to vše s humornou nadsázkou. Zábavnou politickou satiru Politická střelnice si nenechte ujít v jednadvacet hodin.

Krásná a laskavá dívka dlouho netuší, že její sestra, která jí závidí tělesný půvab, pravidelně chystá pomalu a nenápadně fungující jed… Obě hlavní role ztvárnila I. Janžurová, režíroval J. Herz. Český film Morgiana si nenechte ujít deset minut před desátou hodinou večerní.

Sobota

Ve sledování hnízdících párů tučňáků pokračuje Nigel Marven. Pomocí GPS přístrojů sleduje také lachtany a mladého albatrose. Pokračování britského dokumentu Nigel Marven a tučňáci sledujte pět minut po osmé hodině ranní.

Vicky odjela do Thajska, kde zemřel její manžel, aby zjistila, co se tam vlastně stalo. Zažije ale šok, když vypátrá, že tam její muž žil s jinou ženou a vedl druhý život. Romantický film Osudná zastávka v Bangkoku si nenechte ujít ve čtrnáct hodin.

Speciální policejní jednotka pátrá po zmizelé mladé dívce, která je dcerou policejního komisaře. Během vyšetřování komisař zjišťuje, že svoji dceru vlastně vůbec nezná… Sledujte pokračování krimi seriálu Pohřešovaní II pět minut po půl šesté večer.

Zlý král posílá svého kuchaře Jiříka, aby mu přivezl pannu se zlatými vlasy, kterou chce za manželku. Jak ale zjistí, lásce se poručit nedá a vše je nakonec jinak, než král chtěl. Slavnou českou filmovou pohádku podle Erbenovy předlohy Zlatovláska sledujte pět minut po dvacáté hodině.

Matka se nikdy nedokáže vyrovnat se ztrátou dcery. Zvlášť když záhadně zmizela. Je možné dítě po několika letech náhodně potkat? Americké drama Dívka v parku si nenechte ujít o půl desáté večer.

Útvar boje proti organizovanému zločinu řeší sérii podivných případů. Pokračování krimiseriálu Kód 202 sledujte dvacet minut před půlnocí.

Neděle

Hraný dokument o plánu velitelství zvláštních operací na zabití Adolfa Hitlera. Hlavní postavou je důstojník s krycím jménem LBX, který dostal za úkol plán vypracovat. Sledujte druhý díl britského dokument BBC Zabít Hitlera od 8:05.

Čeká dítě a tím se jí život trochu zkomplikuje. Musí si ujasnit, jestli otec dítěte je ten pravý, s kým chce žít… Romantický film Sněhové pusinky sledujte dvacet minut před čtrnáctou hodinou.

Zmizelé osoby, ať živé nebo mrtvé, má za úkol vypátrat speciální policejní jednotka. Čekají je další záhadné případy, které je třeba rychle vyřešit. Pokračování krimi seriálu Pohřešovaní II začíná deset minut před sedmnáctou hodinou.

Je krásná a mladá, má perfektní život i úspěšného manžela, ale všechno může ztratit díky svým milostným avantýrám… Americký film podle skutečnosti Nemocná láskou si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

Geniální americký detektiv (M. Dočolomanský) a geniální padouch (M. Kopecký) bojují o nevinnou Květušku (N. Konvalinkovou). Parodii na laciné sešitové detektivky natočil v roce 1977 Oldřich Lipský podle námětu a scénáře Jiřího Brdečky. Předtím už spolupracovali na několika filmech, především na slavném filmu Limonádový Joe. Nestárnoucí českou parodii Adéla ještě nevečeřela, sledujte deset minut před dvaadvacátou hodinou.

Skutečné osudy šesti prominentních prostitutek odhaluje i další díl australského seriálu Satisfakce II. Prostřednictvím jejich životních příběhů můžeme zkoumat i tajemství lidské sexuality. Sledujte pět minut před půlnocí.

Více informací na www.barrandov.tv