Pondělí

Příběh ženy, která měří přes dva metry a je tak nejvyšší ženou světa. Její výška je ale důsledkem nádoru a ona musí podstoupit složitou operaci, aby vůbec mohla žít. Britský dokument Šokující příběhy sledujte pět minut po dvacáté hodině.

Pravdivý příběh Billa a Jen, kteří jsou jako jiní novomanželé, až na to, že jsou oba jen 4 stopy vysocí. Sledujte, jak se změní jejich život v manželství v dokumentu Trpasličí manželství – Speciál pět minut po deváté hodině večerní.

Vztahy mezi současnými i nově příchozími vězeňkyněmi se neustále mění. Je těžké nalézt si zde přátele a rozpoznat, kdo je falešný. Pokračování česko-slovenského seriálu Odsouzené II sledujte patnáct minut před dvaadvacátou hodinou.

Úterý

Díky převratnému vynálezu se mohou dva kamarádi dostat do každého filmu, který si přehrají na videu. O jejich vynález mají ale zájem další lidé, kteří udělají cokoliv, aby video získali… Bláznivou komedii Dva nosáči a video si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

Rodina Cyranyů zřizuje rodinnou radu, která bude hlasováním rozhodovat o veškerém dění na zámku. Chtějí se dopracovat k odkoupení druhé poloviny zámku, kterou zatím vlastní stát. Sledujte pokračování konverzační komedie Cyranův poloostrov pět minut po dvaadvacáté hodině.

Středa

Neexistuje moc lidí, kteří se rádi mazlí s hady. Pár jich ale je, a i ti by v kontaktu s nimi měli být zvlášť opatrní. Dokument z dílny National Geographic Lovec a oběť začíná pět minut po osmé hodině večerní.

Bojové dovednosti, pátrání po skutečných kriminálnících a osobní život známého akčního hrdiny přináší i další díl americké reality show Steven Seagal – Muž zákona. Nenechte si ho ujít deset minut po deváté hodině večerní.

Soudkyně pracuje na případu vražd malých chlapců. Její přístup k případu se ale radikálně změní, když dalším zavražděným chlapcem je její syn. Krimi film podle skutečnosti Soudkyně Beaulieu sledujte deset minut před dvaadvacátou hodinou.

Čtvrtek

Syn náčelníka Šošonů (Gojko Mitic) se vydává na válečnou stezku, aby pomstil smrt náčelníků kmene a získal zpět podíly z těžby nafty. Německý western Smrtelný omyl si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

Policejní služebna řeší zapeklité případy. Vždy ale svým typickým svérázným způsobem. Pokračování oblíbeného seriálu Profesionálové sledujte deset minut před dvaadvacátou hodinou.

Bláznivá komedie o skvělém účetním a jeho nádherné rodině. Tentokrát se pan účetní probojuje se svými nezapomenutelnými kousky od pravěku až do budoucnosti. Italskou komedii Superúčetní sledujte dvacet minut před jedenáctou hodinou večer.

Pátek

Stárnoucí Petr Vok se rozhodl, že se ožení. Jeho nastávají má ale podmínku, nejdříve musí provdat všechny členky jeho pověstného fraucimoru. Slavnou českou komedii s M. Kopeckým Svatby pana Voka si nenechte ujít pět minut po dvacáté hodině.

Komedie o nespokojených jedincích, kteří pohrdají životními stereotypy těch druhých, vytvářejí si ale své vlastní. Českou filmovou komedii s J. Somrem Radost až do rána sledujte pět minut před dvaadvacátou hodinou.

Sobota

Vyhraje ten, kdo je nejlepší! V akční rodinné show uvidíme soutěžící překonávat extrémní překážky za cílem získat velkou peněžní výhru. Tu může vyhrát ale jen jeden. Další díl game show Drtivá porážka začíná dvacet minut před třináctou hodinou.

On je bohatý hudebník, ona chudá uklízečka. Přesto je osud spojí dohromady. Cesta ke společnému štěstí ale není jednoduchá… Romantický film Letní romance sledujte od 14:20.

V dalším díle britského dokumentu Šimpanzí rodinka přibude do šimpanzího klanu nové mládě. Celá rodina je také ohrožena obrovským lesním požárem. Sledujte pět minut po šestnácté hodině.

V dalším případu pátrá tým specialistů po totožnosti ženy, která zemřela při havárii autobusu, ale nebyla na seznamu cestujících. Pokračování krimi seriálu Totožnost neznámá sledujte pět minut po šesté hodině večer.

Harrison Ford v roli úspěšného právníka, který sice ztratil paměť, ale nalezl díky tomu nový život. Americký film Myslete na Henryho si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

Kde se cítí jako doma Petr Vondráček? Ukáže nám místo, kde rád odpočívá, tvoří a také věci, kterými se rád obklopuje. Oblíbený life-stylový magazín Pelíšky slavných sledujte pět minut před dvaadvacátou hodinou.

Kolik líčidel je třeba, jak si vybírají šaty, jak je to s jejich láskami a co intriky? Sonda do zákulisí jedné z největších domácích hudebních akcí – galakoncertu zpěvaček českého popu. Bulvární dokument Tajemství královen popu si nenechte ujít deset minut po desáté hodině večerní.

Útvar boje proti organizovanému zločinu řeší sérii podivných případů. Další díl krimi seriálu Kód 202 začíná ve třiadvacet hodin.

Neděle

Soutěžící přijmou další vyčerpávající a psychicky náročné úkoly, které jsou mnohdy k popukání, aby vyhráli titul a získali velkou peněžní výhru. Pokračování americké game show Drtivá porážka sledujte deset minut po poledni.

Protiklady se přitahují… On je mladý a úspěšný právník, ona stále mění zaměstnání a vždy jí dojdou peníze. Přesto je osud svede dohromady. Bude to ale napořád? Romantickou komedii Má krásná nepřítelkyně si nenechte ujít deset minut před čtrnáctou hodinou.

Dokument o jednom z největších zločinů lidských dějin. Dochovalo se velké množství fotografického i filmového svědectví, které tento dokument zpracoval. Další díl dokumentárního cyklu Hitler a holokaust začíná v půl čtvrté odpoledne.

Jaká je současná studentská, amatérská a nezávislá filmová tvorba? Kam vlastně sahají její kořeny a jaká je její historie? Nenechte si ujít v dokumentárním pořadu Profil(m) od půl páté.

Neznámou totožnost obětí zločinu musí vypátrat tým specialistů. Někdy to bývá právě to nejtěžší na celém případu… Pokračování krimi seriálu Totožnost neznámá sledujte patnáct minut po sedmnácté hodině.

Podaří se rodičům dokázat nevinu dcery, která je na Bali odsouzená na doživotí za držení drog? Napínavý francouzský film Dcera je nevinná sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Parta horníků dostane příkazem zúčastnit se experimentu a pravidelně pít mléko. Havíři se ale statečně snaží odolávat, jak jen to jde… Českou komedii s V. Menšíkem a J. Kemrem Parta hic sledujte ve dvaadvacet hodin.

Fascinující seriál Satisfakce II nahlíží do světa nevěstinců a duší žen, které v nich pracují. Další díl si nenechte ujít ve 23:45.

Více informací na www.barrandov.tv