Pondělí

Může se soudce Cordier splést a poslat do vězení nevinného člověka? Soudce slaví 10 let ve funkci, ale oslavy mu zkazí nemilé zjištění… Další díl krimi seriálu Cordierovi, soudce a policajt začíná dvacet minut před čtvrtou hodinou odpoledne.

Do ženské věznice přichází nová odsouzená, Eva. Musí se naučit žít a přežít v úplně jiném světě, než ve kterém dosud žila. Zde platí jiná pravidla, každý tu žije na vlastní pěst… Česko-slovenský seriál Odsouzenésledujte deset minut před osmnáctou hodinou.

Dokument Extrémní postavy vypovídá o životě obrů, tedy lidí, kteří měří více než dvě stě patnáct centimetrů. Uslyšíme názory lékařů a výpovědi lidí, jejichž životy gigantismus nějakým způsobem poznamenal. Nenechte si ujít pět minut po dvacáté hodině.

Bill a Jen se vydávají na svou první dovolenou od svatby – na Havaj. Jak si budou na dovolené užívat a co všechno zažijí? Pokračování dokumentárního seriálu Trpasličí manželství sledujte od jednadvaceti hodin.

Kdo, s kým, kde a proč? Co na sebe řekly naše celebrity? To vám prozradí moderátorka Jitka Asterová v life-stylovém magazínu Prominenti od 21:35.

Vztah Jima Carreyho a Kate Winslet se rozpadl a jediný způsob, jak se vyrovnat s koncem, je vymazat všechny vzpomínky na celý vztah… Americký film s hvězdným obsazením Věčný svit neposkvrněné mysli si nenechte ujít deset minut před třiadvacátou hodinou.

Úterý

Ve svém luxusním sídle je čtyřmi maskovanými muži přepaden a zavražděn bohatý podnikatel. Případ dostává na starost komisař Cordier… Krimi seriál Cordierovi, soudce a policajt sledujte pět minut po půl čtvrté odpoledne.

Nová vězeňkyně Eva se musí přizpůsobit, ale zároveň si chce zachovat svoji důstojnost. Dokáže to? A za jakou cenu? Pokračování česko-slovenského seriálu Odsouzené sledujte deset minut před šestou hodinou odpoledne.

Soukromý detektiv Bud Spencer vyšetřuje záhadnou smrt ženy, patřící do Hadí sekty. Další díl krimi seriálu Extralarge: Černá magie začíná pět minut po dvacáté hodině.

Řidič kamionu Mark Keller má převézt náklad do Casablancy. Netuší však, že součástí jeho nákladu je uloupený stroj na tištění bankovek. Akční film Kamioňák si nenechte ujít dvacet minut po desáté hodině večerní.

Středa

Policejní šéf, jeho syn soudce a dcera novinářka mají jedno společné - hledají pravdu. Podaří se jim vyřešit i složitý případ zločinu z lásky? Další díl krimi seriálu Cordierovi, soudce a policajt začíná v 15:25.

Každý tu žije na vlastní pěst, přátelství se nenosí, respekt je třeba si tvrdě vydobýt… Další díl česko-slovenského seriálu Odsouzené začíná patnáct minut před osmnáctou hodinou.

Jak se cítí člověk, který ví, že mu jde o život nebo mu zbývají poslední měsíce, týdny nebo dokonce dny života? Další díl dokumentárního seriálu Mezi životem a smrtí si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

Policisté se zapojí do celostátní soutěže o nejlepšího policistu, které předchází oblastní kolo. Kdo v něm vyhraje? Pokračování komediálního seriálu s P. Čtvrtníčkem, M. Hádkem a P. Liškou Profesionálové sledujte pět minut po jednadvacáté hodině.

Marseillský policista dostal příležitost napravit to, co zkazil. Má ochránit ženu před vrahem, který zabil její rodiče… Thriller podle skutečné události MR 73 sledujte deset minut po dvaadvacáté hodině.

Čtvrtek

I vyšetřovací soudce Bruno Cordier dělá chyby, kvůli kterým nemůže být zatčen drogový dealer. Soudce je znechucen a chce rezignovat. Pokračování krimi seriálu Cordierovi, soudce a policajt sledujte pět minut po půl čtvrté odpoledne.

Vězení je místem, kde má trest mnoho podob. Jak život zde zvládá vězeňkyně Eva, s kým se spřátelí a je to skutečně přátelství, nebo jen past? Sledujte česko-slovenský seriál Odsouzené od 17:45.

Sharon Stone vychovala z Jimmiho Fallona nesamostatného a neschopného syna, který nemá čas ani na svoje koníčky ani na přítelkyni. Dostane ale příležitost se s tím vyrovnat… Americký film Rocket si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

Jak přežít v extrémních podmínkách v deštném pralese na Kostarice? Dobrodruh Bear Grylls vybaven pouze nožem a polní lahví se snaží najít z něho cestu ven. Sledujte pokračování americké reality show Šance na přežití patnáct minut po desáté hodině večerní.

Kdo je tajemná žena, kterou nikdo nezná, a co se skrývá za jejími nočními můrami? Pomůže jí detektiv Mike Church? Napínavý thriller Zemřít znovu sledujte dvacet minut po jedenácté hodině večerní

Pátek

Když novinářka Myriam Cordierová zachrání mladou dívku před skokem z mostu, netuší, že je podezřelá z vraždy. A celá rodina Cordierových má s případem hned plné ruce práce… Sledujte další díl krimi seriálu Cordierovi, soudce a policajt pět minut po půl čtvrté odpoledne.

Ředitel věznice zavádí tvrdá opatření, protože na umývárně se najde další pořezaná žena. Kdo na vězeňkyně útočí a proč? Pokračování česko-slovenského seriálu Odsouzené sledujte patnáct minut před osmnáctou hodinou.

Mezinárodní organizace pašeráků heroinu a záhadná smrt primabaleríny pražského divadla – případ musí vyřešit kriminalista Miroslav Horníček. Český film Smrt za oponou sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

To, co bylo na začátku drobnou lží, teď pomalu začíná ovlivňovat veškerý život Jana Kačera… Tragikomický snímek Nikdo se nebude smát vznikl podle povídky Milana Kundery a stal se celovečerním debutem scenáristy a režiséra Hynka Bočana. Sledujte od 22:05.

Ve spěchu života si nevšímáme, kolik krásného z něj považujeme za samozřejmost. Proto si lásky k životu váží hlavně ti, které osud přivedl až na jeho samý okraj. Příběhy žokeje Josefa Váni, herce Jana Potměšila a několika neznámých lidí si nenechte ujít v pořadu České milování pět minut před půlnocí.

Šéfinspektor Leo a jeho kolegyně Nina právě večeří v italské restauraci, když tu dojde k vraždě majitele restaurace. Další díl krimi seriálu Bez důkazu začíná čtyřicet minut po půlnoci.

Sobota

Ella slaví narozeniny, pořádá velkou párty, na které nesmí nikdo chybět. Jinak má ale problémy s policií… Pokračování amerického seriálu Melrose Place sledujte pět minut před desátou hodinou dopoledne.

Do údolí Divokých růži přijíždí nová žena – mladá porodní asistentka Rachel. Usadí se zde a najde svoji skutečnou lásku? Další díl romantického seriálu Údolí Divokých růží začíná deset minut po čtrnácté hodině.

Zlaté pobřeží by mohlo být rájem na zemi, kdyby nebylo zločinů, které plně zaměstnávají dva detektivy a jejich kolegy. Tentokrát musí vyřešit vraždu celníka. Krimi seriál Kriminálka z pobřeží sledujte od šestnácti hodin.

Jane Halifaxová je přizvána k vyšetřování smrti profesora matematiky. Kdo stojí za jeho vraždou a jaký zvláštní spolek působí na škole? Sledujte kriminální seriál Halifaxová, soudní psychiatr pět minut před pátou hodinou odpoledne.

Zkušenosti celebrit i novinářů s bulvárem. Je bulvár pro celebrity opravdu nepřítelem? Platí, že kdo není v bulváru, jako by nebyl? O svých zkušenostech budou mluvit například A. Hanychová a M. David. Nenechte si ujít life-stylový magazín Tajemství bulváru pět minut po dvacáté hodině.

Odvedenci na základní vojenskou službu prožívají první a nejtěžší měsíc. Absolvují výcvik na střelnici, poznávají složité vojenské techniky a řadu dalších činností, které si musí nováček osvojit. Další díl českého seriálu Chlapci a chlapi začíná deset minut po deváté hodině večerní.

Majora Zemana čeká další případ. Tentokrát se bude snažit přijít na kloub podivnému obchodu s inzulínem. Pokračování televizního seriálu Třicet případů majora Zemana sledujte od 22:25.

Kariéra detektiva Mike Sweeneyho závratně stoupá po dopadení sériového vraha. Bohužel, jeho osobní život je na tom zcela opačně. Jaký bude jeho další případ? Krimi seriál Durham County II sledujte pět minut před půlnocí.

Neděle

Intriky, lži, svádění, ale i láska a přátelství – to zažívají každý den mladí lidé, kteří žijí ve známé ulici v Los Angeles. Pokračování amerického seriálu Melrose Place sledujte pět minut po desáté hodině dopoledne.

Zdravotní sestřička Alena chtěla změnu zcela radikální. A tak si odbornice vyhrály, aby jí sen splnil a aby ze salonu odcházela nová Alena. Její proměnu uvidíte v life-stylovém magazínu Salon snů deset minut před jednou hodinou odpoledne.

Do údolí Divokých růží přijíždí nový lékař, pohledný mladý vdovec s dcerou. S kým se seznámí a podaří se mu vybudovat zde očkovací stanici? Další díl romantického seriálu Údolí Divokých růží začíná v půl druhé odpoledne.

Za bílého dne je před zraky všech ze zálohy zastřelen armádní puškou prodavač ze stánku. Vzápětí vybuchne ve městě auto, explozi způsobila výbušnina, používaná pouze armádou. Je nějaké spojení mezi těmito dvěma případy? Sledujte další díl krimi seriálu Kriminálka z pobřeží od 15:25.

Kariéra soudkyně Anne Archer se slibně rozjíždí a právě tehdy potká pohledného spisovatele Michaela Shankse. Je však Michael opravdu tím, za koho se vydává? Napínavý krimi film Rozpolcení si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

Zuzana Bubílková zhodnotí, co se stalo za uplynulý týden. Jejímu satirickému humoru neujdou ani výroky politiků. Sledujte zábavný pořad Politická střelnice od dvaadvaceti hodin.

Jiří Bartoška se rozhodl současně žít s několika ženami. Jenže kdo to má všechno stíhat! Český film podle V. Párala Katapult si nenechte ujít dvacet minut před třiadvacátou hodinou.

Více informací na www.barrandov.tv