Pondělí

Příběh neuvěřitelně obézních lidí, kteří shodili mnoho kil. Jak s nadváhou bojovali a zdali se jim podařilo skutečně zvítězit, sledujte v britském dokumentu Extrémně obézní lidé pět minut po osmé hodině večerní.

Co odhalily naše celebrity, co pikantního na sebe prozradily? Kam nás vzaly a koho nám představily? Dozvíte se v sestřihu nejlepších reportáží life – stylového magazínu Prominenti – Speciál pět minut po jednadvacáté hodině.

Jak se vyvíjí osudy vězeňkyň v cele odsouzených? Jaké intriky, lásky, zklamání a naděje tam prožívají? Sledujete pokračování česko-slovenského seriálu Odsouzené II patnáct minut před desátou hodinou večerní.

Úterý

Kamarádi Mike a Thomas vyhráli motocykly, ve kterých byly ukryty uloupené diamanty. Zloději ale chtějí svůj lup zpátky… Dobrodružnou komedii Dva nosáči tankují super si nenechte ujít pět minut po dvacáté hodině.

Rodina Cyranyů se vrací na svůj poloostrov. Dědictví ale stačilo na odkoupení jen jedné jeho poloviny. Konverzační komedii s I. Mládkem Cyranův poloostrov sledujte pět minut před desátou hodinou večerní.

Středa

I na zkušené lovce může číhat nebezpečí, přehlédnou-li znamení, které jim příroda dává… Britský dokument z dílny National Geographic Lovec a oběť sledujte pět minut po dvacáté hodině.

Akční herec Steven Seagal a jeho policejní sbor vyjíždějí do ulic města New Orleans, aby hledali skutečné kriminálníky. Pokračování americké reality show Steven Seagal – Muž zákona začíná deset minut po deváté hodině večerní.

Veronika se rozhodla sama pátrat po vrahovi svého syna. Podaří se jí vraha dopadnout a dostat za mříže? Závěr krimi filmu Veronika chce spravedlnost sledujte patnáct minut před dvaadvacátou hodinou.

Čtvrtek

Na území indiánů řádí banda zlatokopů, která také pronásleduje místní obyvatele. Po jejich stopách se vydá náčelník Bystrooký sokol, který chce pomstu za všechny indiány i smrt své ženy…Dobrodružný film s Gojko Mitičem Bílí vlci si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

Řeší banální i zapeklité případy, ale vždy svým svérázným způsobem. První díl oblíbeného seriálu Profesionálové sledujte pět minut po dvaadvacáté hodině.

Pan účetní tentokrát jede jako maskot do kasina se svým šéfem, navštíví také cirkus a vydá se na lov pouze s prakem. Komedii plnou trapasů a šílených nápadů Nesnáze pana účetního sledujte deset minut po jedenácté hodině večerní.

Pátek

Na tenisových kurtech byla nalezena mrtvá talentovaná tenistka. Kriminalisté začínají s vyšetřováním složitého případu… Českou detektivku s P. Haničincem Kam nikdo nesmí si nenechte ujít deset minut po jednadvacáté hodině.

Dobrodružný výlet autem se pro dva kamarády změní v boj o život, když zastaví stopaři, pro kterého je stopování velmi krvavým koníčkem… Film je remakem slavného kultovního hororu z roku 1986. Hlavní roli šíleného stopaře ztvárnil jedinečný Sean Bean. Napínavý americký horor Stopař začíná ve třiadvacet hodin.

Sobota

Akční rodinná show, ve které uvidíte soutěžící plnit vyčerpávající a psychicky náročné úkoly, aby získali velkou peněžní cenu. Americkou game show Drtivá porážka si nenechte ujít v půl dvanácté.

Joanna přijíždí do Austrálie, aby zde našla zděděný pozemek i tajuplné rodinné dědictví. Podle domorodců je ale její půda prokletá a Joanna proto přináší smůlu. Romantický film podle Barbary Wood Duhový had sledujte deset minut po třinácté hodině.

Dokument Šimpanzí rodinka nám ukáže život divokého šimpanzího klanu v džungli. Jak se klan rozrůstá, jak šimpanzi bojují s nemocemi, jak se mláďata učí… Sledujte patnáct minut před třetí hodinou odpoledne.

Speciální policejní jednotka pátrá po pohřešované dívce, kterou unesli pedofilové. Aby se jim podařilo ji najít, musí se policista Nick vydávat za jednoho ze zločinců. Pokračování krimi seriálu Pohřešovaní II sledujte pět minut před sedmnáctou hodinou.

Tým specialistů řeší případy týkající se osob s neznámou totožností. Jejich prvním případem je neznámý uhořelý muž v cizím domě. Úvodní díl krimi seriálu Totožnost neznámá začíná v šest hodin večer.

Příběh o lásce a moudrosti, ze kterého vyplývá, že nad drakem mohou zvítězit nejen princové a že dělání zahání smutky i princeznám. Oblíbenu českou pohádku Princové jsou na draka si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

Kde žije a tvoří Bára Nesvadbová? Kde vznikly její slavné knihy a vychovává svoji dceru? Místa, kde se naše celebrity cítí nejlépe, vám odhalí life-stylový magazín Pelíšky slavných deset minut po jednadvacáté hodině.

Poslední vystoupení krále popu! V exkluzivní show Michael Jackson Live, vystoupily vedle Michaela Jacksona i další hvězdy světové showbusinessu jako E. Taylor, B. Spears, W. Houston a další. Tento jedinečný zážitek si nenechte ujít pět minut před půl desátou večer.

Útvar boje proti organizovanému zločinu řeší sérii podivných případů. Vyšetřují také muže a ženu, kteří dokážou předpovídat budoucnost. Jsou to podvodníci, nebo jde opravdu o paranormální schopnosti? Sledujte pokračování krimi seriálu Kód 202 pět minut po jedenácté hodině večerní.

Neděle

Každý týden 24 nebojácných soutěžících přijme náročné úkoly, které jsou mnohdy k popukání, aby získali velkou finanční výhru. Americkou game show Drtivá porážka sledujte pět minut před polednem.

Joanna přijíždí do Austrálie, aby zde našla zděděný pozemek i tajuplné rodinné dědictví. Podle domorodců je ale její půda prokletá a Joanna proto přináší smůlu. Závěr romantického filmu podle Barbary Wood Duhový had sledujte pět minut po půl druhé odpoledne.

Dochovalo se velké množství filmového a fotografického svědectví o nejtemnější době
20. století. Díky tomu vznikl dokument Hitler a holokaust, který je svědectvím, vzpomínkou i varováním. Jeho pokračování sledujte dvacet minut po třetí hodině odpoledne.

Podíváme se na skupinu amatérských filmařů z Ostravy, kteří si říkají Banda Trotlů. Jaký je profil této skupiny a jejich filmové tvorby? První díl nového pořadu o studentském filmu Profil(m) si nenechte ujít dvacet minut po šestnácté hodině.

Všechno začíná na místě činu - je potřeba zjistit totožnost neznámé osoby. A právě tyto případy řeší malá policejní jednotka. Pokračování krimi seriálu Totožnost neznámá sledujte deset minut po páté hodině odpoledne.

Dva zlodějíčci zasvěcují mladou dívku do tajů světa podvodů a ona je na oplátku učí lásce. Romantický film s A. Brodym Láska po zlém si nenechte ujít pět minut po dvacáté hodině.

Tým lékařů se snaží zachránit malého chlapce - alergika, který je v ohrožení života po pobodání včelím rojem. Zachrání jeho život výměna krve? Český film Cena medu sledujte pět minut po desáté hodině večerní.

Jaký je osobní život nájemných prostitutek pro „lepší“ zákazníky? Prostřednictví jejich životních příběhů nám seriál Satisfakce II odhaluje tajemství lidské sexuality. Další díl začíná ve 23:40.

Více informací na www.barrandov.tv