Pondělí

Austin Stevens je tzv. pán hadů, díky svému důvtipu je schopen přežít nebezpečné výpravy do extrémních míst naší planety. Tentokrát bude čekat na obří ještěry. Dokumentární seriál Austin Stevens - Pán hadů sledujte pět minut po půl čtvrté odpoledne.

Na zpáteční cestě z jarmarku se Derek se svou přítelkyní zaplete do dopravní nehody. Oba si ale na bližší okolnosti havárie nepamatují. Další díl amerického seriálu Jake a Tlusťoch začíná v 16:30.

Grófka nabízí Nevadě příměří. Na jak dlo uho? A proč? Co nového zjistil soukromý detektiv o Evině autonehodě? Pokračování česko-slovenského seriálu Odsouzené sledujte patnáct minut před šestou hodinou večerní.

Příběh muže, jehož tělo končí u pasu, a přesto se dokáže pohybovat bez protézy i invalidního vozíku. Britský dokument Muž s polovinou těla si nenechte ujít pět minut po dvacáté hodině.

V tomto díle řeší Bill a Jen otázku své osobní bezpečnosti. Do jejich domu se totiž někdo vloupal. A tak Jen jde na kurz sebeobrany a Bill uvažuje o koupi zbraně. Další díl dokumentárního seriálu Trpasličí manželství začíná pět minut po deváté hodině večerní.

Koho tentokrát vyzpovídala moderátorka Jitka Asterová? Co pikantního na sebe prozradily naše celebrity? To se dozvíte dnes v life-stylovém magazínu Prominenti dvacet minut před desátou hodinou večerní.

Salma Hayek a Jared Leto se specializují na válečné vdovy a vraždí je. John Travolta a James Gandolfini jsou jim v patách, ale než je dopadnou, mají zločinci na svém kontě už dvanáct obětí... Krimi film Zabijáci osamělých srdcí sledujte před třiadvacátou hodinou.

Úterý

Romantický příběh o lásce tuleňů ze dvou znepřátelených rodů... Světoznámý příběh o lásce a předsudcích, tentokrát pod hladinou oceánu. Animovaný film Romeo a Julie začíná deset minut po deváté hodině dopolední.

Příběh o malém rytíři, který se vypravil do světa mocných, aby posléze zjistil, že není důležité dobrodružství u dvorů, ale láska a přátelství prostých lidí. Animovaný film Pohádka o Honzíkovi a Mařence sledujte od 10:35.

Vesnice žije klukovskou válkou. Na sobotu je vyhlášena bitva mezi místními a Indiány! Dokáže starý vysloužilý pohraniční pes spřátelit obě chlapecké party? Český film pro děti Indiáni z Větrova si nenechte ujít pět minut před polednem.

Tři lékaři vedou a pracující na klinice Ráj. Vše funguje, než se objeví dcera zakladatele kliniky a začne zavádět nová pravidla, která se mužům vůbec nelíbí… Francouzskou komedii Ženy mají pravdu sledujte od 13:35.

Dokument Rodina surikat sleduje jednu skupinu surikat po dobu 6 měsíců. Jak žijí od narození až po zařazení mezi dospělé, jaké je jejich rodinné propojení a životní podmínky? Sledujte dvacet pět minut po patnácté hodině odpoledne.

Tajemný kouzelník Jan Werich, krasavice Emílie Vášáryová a kocour, pod jehož pohledem se lidé zbarvují podle svých vlastností. Český film Až přijde kocour si nenechte ujít deset minut po sedmnácté hodině.

Dva milionáře vydírá parta zabijáků. Aby jim unikli, najmou si dvojníky Terence Hilla a Buda Spencera, kteří se jen tak nezaleknou a pro ránu nejdou nikdy daleko. Italskou komedii Dvojníci si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

Cesta do pohoří Atlasu na nejkrásnější východ slunce se mění v noční můru, když zde americký fotograf objeví tajemné chodby, v jejichž temných zákoutích se skrývá děsivé tajemství. Americký thriller Cesta sledujte dvacet pět minut po dvaadvacáté hodině.

Středa

Austin Stevens se vydal za zvukem hadích chřestidel. Je nepřekonatelný ve schopnosti přiblížit se k nejnebezpečnějším tvorům a fotit je. Další díl dokumentárního seriálu Austin Stevens - Pán hadů sledujte od půl čtvrté odpoledne.

Ústřední dvojice, vyšetřovatel a státní návladní, tvoří dohromady sehraný tým. Společně se jim daří odhalit nejednoho zločince. Krimi seriál Jake a Tlusťoch začíná pět minut před půl pátou odpoledne.

Zde platí jiná pravidla, každý tu žije na vlastní pěst. Šance, že člověka tohle peklo nezlomí, je mizivá. Každý chybný krok může být tím posledním. Jak se daří Evě zde přežít? Další díl česko-slovenského seriálu Odsouzené sledujte patnáct minut před osmnáctou hodinou.

Další díl seriálu tentokrát o pohromách. Kromě jiného budete svědky toho, jak se hurikán čtvrtého stupně přežene přes Havajské ostrovy a zanechá za sebou trosky a spoušť. Dokumentární seriál Mezi životem a smrtí si nenechte ujít pět minut po dvacáté hodině.

U Pepeho se najde starý mayský kalendář, dle kterého se blíží konec světa. Policisté se bojí o život, ale Pepe najde řešení… Další díl komediálního seriálu Profesionálové začíná deset minut po deváté hodině večerní.

Kdyby nebylo stávky na pařížském letišti, ti dva by se určitě nepotkali. Jejich životy i povahy jsou úplně odlišné, ale přesto je něco spojuje… Romantickou komedii Felix a Rose si nenechte ujít dvacet minut po desáté hodině večerní.

Čtvrtek

V neprostupném tropickém pralese přichází Austin Stevens o svojí kánoi a o všechny zásoby. Začíná již ztrácet naději, když jeho pozornost přiláká poplašný křik malp kapucínských... Sledujte další díl amerického dokumentárního seriálu Austin Stevens - Pán hadů od půl čtvrté.

Jake letí na svatbu své sestry. Není zrovna nadšený z jejího budoucího manžela, protože dřív pracoval pro známého gangstera. Změnil se? Krimi seriál Jake a Tlusťoch začíná dvacet pět minut po šestnácté hodině.

Evě hrozí nebezpečí - Velký Lojzo se chystá pomstít smrt svého syna. Další z vězeňkyň jde o život. Komu a proč? Česko-slovenský seriál Odsouzené sledujte patnáct minut před šestou hodinou večer.

Dobrodruh Bear Grylls se nechá vysadit na pustém povrchu sopky na ostrově Havaj. Ukazuje, jak najít vodu v lávovém tunelu, jak překonat trhliny v zemském povrchu a jak se nejrychleji dostat zpátky do bezpečí. Nenechte si ujít další díl napínavé reality show Šance na přežití pět minut po osmé hodině večer.

Novinářka Jeniffer Lopez se vydává k mexickým hranicím, aby přímo napsala článek o sérii tajemných vražd, jejichž oběťmi jsou výhradně mladé dělnice, které se do pohraničí vydaly za štěstím. Americký krimi film Hranice smrti si nenechte ujít pět minut před půl desátou večerní.

Johny Depp nemá na vybranou. Buď do devadesáti minut zabije guvernérku, nebo zemře jeho dcera! Americký thriller V poslední chvíli sledujte od 23:35.

Pátek

Tentokrát se Pán hadů vypravil do pouští, aby vyfotografoval chřestýše texaského. Nehledá však jednoho hada, ale celé klubko hadů shromážděných v zimní noře na dně hluboké jeskyně. Dokumentární seriál Austin Stevens - Pán hadů sledujte o půl čtvrté odpoledne.

Mladá dívka ukradne Jakeovi náprsní tašku. Jak se brzy ukáže, náhodou okradla i padělatele peněz o nemalou částku. Jaké štěstí pro státní prokuraturu… Další díl krimi seriálu Jake a Tlusťoch začíná dvacet minut po šestnácté hodině.

Grófka chystá “sérum pravdy”. Co se chce dozvědět a od koho? Co nového je v případu Eviny dopravní nehody? Pokračování česko-slovenského seriálu Odsouzené sledujte deset minut před šestnáctou hodinou.

Na kterou stranu se postaví příslušník SNB Jan Zeman během pražské politické krize? A jaký bude nový velitel SNB se zajímavou minulostí západního letce? Televizní seriál Třicet případů majora Zemana začíná pět minut po osmé hodině večerní.

Ztratil se zlatý poklad z vily určené k demolici. Perfektně připravená akce špičkového kasaře selhala... Českou krimi komedii s J. Sovákem a K. Fialovou Muž z Londýna si nenechte ujít dvacet minut před dvaadvacátou hodinou.

Když opravdu milujeme, dokážeme i nemožné, aby naše city byly opětovány. Jakou daň si ale vybírá láska k sobě samému? O tom promluví metrosexuál, mistr Evropy v kulturistice i další. Nenechte si ujít pořad České milování ve 23:25.

Oba mají obrovský smysl pro humor, a když ho tito dva mazaní vyšetřovatelé spojí s dalšími schopnostmi, stanou se neporazitelnými bojovníky proti zločinu. Ale zvládnou vyřešit případ, i když mají falešnou stopu? Sledujte krimi seriál Bez důkazu pět minut po půlnoci.

Sobota

Sportovní hra o padesát tisíc dolarů. Na cestě za výhrou čeká soutěžící několik překážek a ještě víc pádů. Britská game show Drtivá porážka začíná pět minut před devátou hodinou dopoledne.

Do Melrose Place vtrhne policie. Koho hledá a proč? A je hledaný ještě doma, nebo už dávno za hranicemi? Pokračování amerického seriálu Melrose Place sledujte pět minut po desáté hodině dopoledne.

Lily přichází do údolí Divokých růží po smrti svých rodičů, aby zde žila u svého strýce a tety. Strýčkovi se ale nedaří v práci a s neteří nevychází. Najde zde Lily štěstí? Romantický seriál Údolí Divokých růží si nenechte ujít deset minut po čtrnácté hodině.

V luxusní vile jsou nalezeny mrtvé prostitutky a jejich zákazník. Jak později zjistí místní detektivové, v případu jde o velké množství drog… Další díl krimi seriál Kriminálka z pobřeží začíná v šestnáct hodin.

Doktorka Halifaxová obhajuje mladíka, který spáchal vraždu v nepříčetnosti a nyní je propuštěn z povinného léčení. Australský kriminální seriál Halifaxová, soudní psychiatr sledujte od páté hodiny odpolední.

Zpěvačky versus zpěváci. Nikoli na pódiu s mikrofony, ale v kuchyňce s hrnci a pánvemi svedou lítý boj ve vaření a kulinářském umění vůbec. Soutěžit budou Jitka Zelenková, Ilona Csáková, Monika Absolonová či Ondřej Hejma, Vilém Čok a Pavel Vítek. Kulinářskou soutěž s moderátorkou H. Pawlowskou Prostři pro tři si nenechte ujít pět minut po dvacáté hodině.

Tomáš se rozhodne risknout během vycházky cestu domů. Nový rok na rotě začne průšvihem. Jakým a kdo za něj bude potrestán? Dozvíte se v dalším díle českého seriálu Chlapci a chlapi o půl desáté večer.

Spisovatel detektivek Jiří Sovák vymýšlí tak obdivuhodné kriminální zápletky, že jeden zločinec by si z něj rád udělal odborného poradce… Českou krimi komedii Přísně tajné premiéry sledujte patnáct minut před jedenáctou hodinou večerní.

Kariéra Hugha Dillona po dopadení sériového vraha stoupá, jeho osobní život je na tom zcela opačně… Závěr druhé řady kanadského seriálu Durham County II začíná deset minut po druhé hodině ranní.

Neděle

Každý soutěžící musí zvládnout sérii překvapivých překážek a nástrah. Vyhraje jen ten, kdo je nejlepší. Pokračování britské game show Drtivá porážka sledujte od devíti hodin dopoledne.

Jak zvládnout rodičovství? Magazín Maminka to ví! S námi své dítě hravě zkrotíte! Zajímavé typy, rady a povídání se slavnými maminkami. Nenechte si ujít deset minut po poledni.

Lucka nechce s nástupem do nového zaměstnání nic ponechat náhodě a tak se rozhodla pro radikální změnu. A Diana Kobzanová zjistila, že názory mužů na vzrušující dámské prádlo jsou zcela jiné, než se traduje. Life-stylový magazín Salon snů sledujte patnáct minut před jednou hodinou odpoledne.

Romantické příběhy, podobné příběhům z Divokého západu, tentokrát z ženské perspektivy. Jak dopadne zasnoubení Kate a Terence, když se nakonec oba zamilovali do někoho jiného? Romantický seriál Údolí Divokých růží začíná ve 13:25.

Ve vodě přívodního kanálu je nalezena mrtvola bohatého developera. Brzy se ukáže, že byl velmi zadlužen… Mají dluhy souvislost s jeho smrtí? Krimi seriál Kriminálka z pobřeží sledujte pět minut před půl čtvrtou odpoledne.

Dvanáctileté dívce se nelíbí, že si její otec našel novou ženu, a tak se je snaží rozdělit. Vypadá to, že nová rodina to nebude mít lehké… Americko-kanadský film Dokonalé dítě si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

Jaké události a jací politici se dostanou pod satirickou palbu moderátorky Zuzany Bubílkové? Sledujte zábavný pořad Politická střelnice od dvaadvaceti hodin.

Po měsíčním pobytu v psychiatrické léčebně se Ondřej Havelka cítí zdráv, i když je nešťastně zamilovaný do mladé doktorky. Český film Cesta kolem mé hlavy začíná dvacet minut před jedenáctou hodinou večerní.

Více informací na www.barrandov.tv