Pondělí

Keegan má podivně kuželovou hlavu a kvůli tomu jeho mozek neroste. Teď ho čeká nejnáročnější operace, která by ho měla vrátit do normálního života. Zda se operace podaří, sledujte v dalším díle britského dokumentu Keeganova proměna pět minut po osmé hodině večerní.

Co na sebe prozradí naše celebrity? Odkryjí něco, co jste o nich ještě nevěděli? To vám odhalí Jitka Asterová v dalším díle life-stylového magazínu Prominenti deset minut po deváté hodině večerní.

Nespravedlnost systému a tvrdý režim věznice dělá z vězeňkyň tvrdé a nedůvěřivé ženy. Jak se s tím vyrovnávají a jaké jsou jejich další osudy? Sledujte v dalším díle česko-slovenského seriálu Odsouzené II deset minut před desátou hodinou večerní.

Úterý

Italská komedie přináší tři povídky, které spojují dvě věci – bláznivý příběh a krásné ženy. Zábavné zápletky a situace si nenechte ujít ve filmu Cukr, med a feferonka pět minut po dvacáté hodině.

Zpěvačka Monkey Business T. Graves, herec M. Janouš a pro vás zatím neznámá V. Koblížková budou hosty kabaretní show dvou moderátorů Mazec. A nebude chybět ani překvapení pro hosty a diváky! Nenechte si ujít pět minut před půl jedenáctou večerní.

Středa

I v Severní Americe žijí zvířata, která jsou člověku smrtelně nebezpečná. Další díl britského dokumentu nám představí jedovaté pavouky, hybridní včely, aligátory a další tvory, které je možná lepší nepotkat. Sledujte je v dalším díle dokumentu Svět nebezpečných zvířat pět minut po osmé hodině večerní.

Pátrání po kriminálnících, bojové umění i pohled do soukromí akčního hrdiny Stevena Seagala – to vše přináší i další díl americké reality show Steven Seagal – Muž zákona. Nenechte si ujít deset minut po jednadvacáté hodině.

Komisař Fabio chce ukončit svou kariéru u policie. Vždy se ale najde něco, co jeho odchod o pár dnů oddálí… První díl krimi série s Alainem Delonem Fabio Montale sledujte dvacet minut před desátou hodinou večerní.

Policie a psycholog Tony Hill vyšetřují sérii vražd bezdomovců. Případ se blíží ke konci, ale z Tonyho se najednou stává ohrožená osoba – jde po něm uprchlý nebezpečný vrah. Závěr krimi seriálu Profil vraha VI sledujte patnáct minut před půlnocí.

Čtvrtek

Indiánský chlapec se dostává do civilizovaného světa ke svému otci, kterého do té doby neznal. A tím mají oba o zábavu postaráno. Pro chlapce je to dobrodružné objevování, ale jeho otec musí vychovávat syna, který má zálibu ve šplhání po Eiffelovce a který si na večeři griluje drahé akvarijní rybičky. Jak malý Indián objevuje Paříž, si nenechte ujít v komedii Malý Indián ve městě pět minut po dvacáté hodině.

V druhé polovině zámku je zřízeno fitness centrum. A názory Cyranyů na nového souseda se zásadně liší. Bude rodina chodit cvičit? Sledujte v dalším díle konverzační komedie Cyranův poloostrov pět minut před desátou hodinou večerní.

John Travolta se stane náhodným svědkem nehody guvernérova auta. Díky jeho svědectví se ale začne vyšetřovat, zda šlo opravdu o nehodu, nebo o plánovanou vraždu. Napínavý krimi film Výstřel si nenechte ujít dvacet minut před jedenáctou hodinou večer.

Pátek

Příběhy železničářské rodiny Nováků vypráví i další díl českého seriálu Dynastie Nováků s R. Brzobohatým, J. Kemrem a dalšími. Sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Jaké události uplynulého týdne rozebere Zuzana Bubílková a jakého hosta vyzpovídá? Její satirickou palbu si nenechte ujít v pořadu Politická střelnice od jednadvaceti hodin.

Své milostné okouzlení prožívají nejen mladičtí hrdinové filmu, ale i jejich rodiče, kteří se po letech znovu setkali. Český film s O. Kaiserem Láska sledujte pět minut před dvaadvacátou hodinou.

Sobota

Nigel Marven nám zblízka ukáže život tučňáků v jejich přirozeném prostředí. S tučňáky se i potápí a filmuje je pod hladinou. Britský dokument Nigel Marven a tučňáci sledujte patnáct minut po osmé hodině ranní.

Úspěšná právnička se podruhé vdala. Jenže nevlastní děti ji nenávidí, s obchodním partnerem se těžce spolupracuje, a aby toho nebylo málo, zamiluje se do svého klienta. Romantický film Znovu provdaná sledujte pět minut před čtrnáctou hodinou.

Speciální policejní jednotka hledá pohřešované osoby. Kromě případu ale musí řešit i obvinění z nezákonného postupu při vyšetřování. Pokračování krimi seriálu Pohřešovaní sledujte pět minut po půl šesté večer.

Dva zaměstnanci firmy zabývající se obchodem s diamanty se chtějí podniku pomstít. Ukradnou tedy velké množství diamantů. V krádeži jde ale o víc než o peníze… Film s D. Moore a M. Cainem Brilantní plán si nenechte ujít pět minut po dvacáté hodině.

Americký film podle skutečné události B.T.K. ukazuje otřesný příběh sériového vraha, který po tři desetiletí uniká policii. Sledujte deset minut po dvaadvacáté hodině.

Útvar boje proti organizovanému zločinu řeší další případy – únos psychiatričky a zásah proti teroristům v metru. Další díl krimi seriálu Kód 202 sledujte deset minut po půlnoci.

Neděle

Hraný dokument BBC o plánu na zabití Adolfa Hitlera, který byl předložen ke zvážení v roce 1944. K plánu se vyjadřují i současní vojenští historici. První díl britského dokumentu Zabít Hitlera sledujte deset minut po osmé hodině ranní.

Šťastný život Sophie změní zpráva, že její manžel zemřel při autonehodě. Vše se ještě víc komplikuje, když zjistí, že manžel vedl druhý život s jinou ženou… Romantický film Domeček z karet sledujte dvacet minut po třinácté hodině.

Kriminalista zabije v sebeobraně zloděje v klenotnictví. Dostane vyhazov od policie, přesto nadále zkoumá svůj případ, který ani po několika letech není uzavřen. Český film Hra bez pravidel sledujte deset minut po třetí hodině odpolední.

Speciální policejní jednotka pátrá nejenom po zmizelé novinářce, ale i po svém kolegovi. Závěr první série krimi seriálu Pohřešovaní si nenechte ujít deset minut před sedmnáctou hodinou.

Když je na vás vaše matka chorobně závislá, je těžké se osamostatnit, najít si známost nebo změnit zaměstnání. Jednou se to ale přece musí podařit… Americký film Mateřské pouto si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

Pražský policejní inspektor Trachta a jeho nezkušený praktikant Hlaváček pátrají po záhadně zmizelém továrníkovi Bierhanzlovi, který se zabýval výrobou vyhlášené masti pro růst vlasů. Slavnou českou filmovou komedii Rozpuštěný a vypuštěný, kterou režíroval L. Smoljak, si nenechte ujít ve dvaadvacet hodin.

Jaký je osobní život prostitutek z luxusního nočního podniku? Prostřednictvím jejich životních příběhů je nám odhalováno tajemství lidské sexuality. Sledujte v dalším díle australského seriálu Satisfakce II deset minut před půlnocí.

Více informací na www.barrandov.tv