Pondělí

Romulus Whitaker je na výpravě za největšími krokodýly světa. Během své expedice v Papui Nové Guinei narazil na kůži neuvěřitelně obrovského zvířete. Od té chvíle je posedlý myšlenkou jej nalézt. Britský dokument Krokodýlí monstra sledujte od sedmé hodiny večerní.

Být chudým aristokratem žijícím ve zchátralé tvrzi není jistě nic příjemného. Veselá parta kolem Ivana Mládka i tak nešetří humorem. Rodina Cyranů se po dvou letech šťastně vrací do svého zámku. Dědictví ovšem stačilo pouze na odkoupení jeho poloviny. Z ostrova se tak stává poloostrov. Třetí díl úspěšné konverzační komedie Cyranův poloostrov sledujte pět minut po osmé hodině večerní. Nájemcem druhé části hradu se stává Policie ČR. Cyranovi se obětavě nabízejí jako informátoři na volné noze.

Sledujte osudy šesti lidí, kteří jsou propojeni rodinnými, mileneckými a pracovními vztahy. Každý díl kopíruje jeden den v životě postav, kdy se jejich osudy zajímavě protnou. Ve slovenském seriálu Nikdy neříkej nikdy se představí Aňa Geislerová nebo Tomáš Hanák. Třetí epizodu si nenechte ujít ve 20:45.

Mladá servírka Sára byla brutálně znásilněna třemi muži. Šance na potrestání viníků je ovšem velmi malá. Děvče v okolí nemá nejlepší reputaci. Mladá prokurátorka ovšem nevzdává boj se spravedlností a pokrytectvím. Americko-kanadský film Znásilnění s Jodie Foster sledujte deset minut před desátou hodinou večerní.

Úterý

Na okraji žhavé pouště Kalahari došlo ke třem strašlivým útokům hrocha obojživelného na člověka. Co vedlo tohoto jinak klidného tvora k útoku? Britský dokument Lovec a oběť III vytvořil National Geographic. V sedm hodin večer si ho nenechte ujít.

Přírodovědci Bud Spancer a Terence Hill se rozhodli podnikat v cestovním ruchu. Na jejich výlety v Africe turisté nikdy nezapomenou. Rození smolaři tak musejí prožívat nedobrovolná dobrodružství. Italskou akční komedii Hroši v Africe sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Náhlá a nevysvětlitelná zmizení. To jsou hlavní znaky, které spojují jednotlivé případy. Ty vyšetřuje speciální policejní jednotka, kterou vede Olivier Levasseur. Francouzský krimi seriál Adresa neznámá sledujte od desáté hodině večerní. Ve čtvrté epizodě řeší policisté zmizení muže, který byl právě propuštěn z vězení. K rodině se nevrátil a nikdo neví, kde je.

Středa

Počátky planety Země a její prehistorické proměny jsou stále zahaleny pod rouškou tajemství. Na základě deskové tektoniky vznikala pohoří či velká zemětřesení. Vše o vzniku Země se dozvíte v třídílném britském dokumentu Úžasná planeta. Závěrečnou epizodu sledujte v sedm hodin večer.

Rudy Santos je pětapadesátiletý muž z Filipín. Z břišní dutiny mu vyrůstají další končetiny. Ty jsou pozůstatkem po jeho nevyvinutém dvojčeti. I přes hrozící smrt se Rudy rozhodl dožít se svým bratrem. Britský dokument Šokující příběhy sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Na ostrově poblíž Seattlu bylo před sedmi lety spácháno sedm vražd. Právě na tomto ostrově plánují Henry a Trish svou svatbu. Pozvou si spoustu přátel a celou rodinu, ale tragické události se po sedmi letech vracejí. Postupně začínají lidé umírat a někdo musí být vrahem. Třetí díl amerického mystery seriálu Ostrov smrti sledujte v devět hodin večer.

Veleúspěšný seriál má své pokračování. Nová generace má nové příběhy, ale místo zůstává stejné. Je jím nechvalně známý bytový komplex v Los Angeles. Lži, podvádění, krádeže, svádění, zrada to vše na jednom místě. Volné pokračování amerického seriálu Melrose place si nenechte ujít od desáté hodiny večerní.

Detektiv Europolu Brindel je povolán k případu sériových vražd. Ty se dějí na území Španělská a Francie. Vrah je nalezen pomocí testů DNA. Poslední vraždu však prokazatelně nemohl spáchat. Španělský akční film Krev není voda sledujte patnáct minut před jedenáctou hodinou večerní.

Čtvrtek

Národní parky v africkém Gabonu jsou proslulé unikátními druhy zvířat. Žijí zde vzácní sloni pralesní či mandrilové. Ubrání se tyto nádherné parky tlaku těžařských společností? Britský dokument Gabon: Vítězství divočiny sledujte v sedm hodin večer.

Kam policie nemůže, tam se dostane elitní soukromý detektiv. Za své neotřelé metody se často dostává do konfliktu s policií. I ta ovšem musí ocenit jeho přínos v boji s kriminálními živly. Čtvrtou epizodu norského krimi seriálu Detektiv Varg Veum sledujte dnes pět minut po osmé hodině večer. Postupně jsou vražděni rodinní příslušníci hudební skupiny Camp. Vždy jsou nalezeni oběšení a oblečení v bílých šatech.

Díky zákonu z roku 1948 si rodinný klan žije velmi levně ve velkém bytě. To není moc po chuti protivné majitelce bytu, která hledá jakoukoliv záminku, aby je mohla vystěhovat. Francouzskou komedii Velký apartmán sledujte deset minut po desáté hodině večerní.

Pátek

Na podzim roku 1941 stáli nacisté před nejdůležitějšími měsíci příprav na to, čemu říkali... konečné řešení. V další epizodě dokumentární minisérie Osvětim - Nacisté a konečné řešení se vydáme na úplné počátky vzniku tohoto koncentračního tábora. Začátek dokumentu je od 19:00 na Barrandově.

České filmové pátky nás tentokrát zavedou do prostředí kladenské ocelárny 50. let. Čeká nás snímek J. Menzela uzavřený dvacet let v trezoru. Sledujte českou filmovou klasiku Skřivánci na niti od 20:05 na Barrandově.

Politická satira na televizních obrazovkách je skutečný unikát. Existuje jen jedna osoba, která politikům sebere úsměv z tváře. Zuzana Bubílková je zpátky v plné formě a má nabito ostrými. Sledujte Politickou střelnici od 21:55.

Páteční noc bude ve znamení psychologického filmu. Vydáme se na lyžařský kurz do chaty nazvané Vlčí bouda. Vedoucí kurzu jsou při nejmenším dost podivné bytosti a tak se má 11 mladých účastníků na co těšit... začátek sledujte od 22:30.

Sobota

Krásná země zvaná Botswana nás po ránu přivítá u koryta své řeky Okavango mezi paviány, levharty, hyeny a antilopy. Poznáme, jak tento kraj vypadá Očima Levhartů. Život této šelmy v africké divočině sledujte od 08:50.

Sobotní podvečer bude patřit napínavému francouzskému seriálu Legenda o třech klíčích. Poklad starých templářů se nesmí dostat do nepravých rukou. Zvládnou třináctileté děti, potomci templářů, zachránit poklad i svůj život? Sledujte seriál od 17:10.

Mrtvé tělo nalezené na hranici dvou kanadských provincií spojí dohromady zvláštní dvojici. Oba jsou policisté, ale to je asi to jediné, co mají společného. Jeden mluví francouzsky, druhý anglicky a povahou jsou také vzdáleni. Zkrátka se do vyšetřování vrhnou Hodnej polda, zlej polda. Film začíná ve 20:05 na Barrandově.

Sobotní noc patří koprodukčnímu dobrodružnému filmu. Chris se dostane na Africkém kontinentu do pěkných potíží. Navíc se mu povede nalodit na nákladní loď, kde mizí posádka i černí pasažéry. Zbude po nich vždy jediné, boty. Snímek Loď stínů sledujte ve 22:35

Neděle

Nedělní ráno vás tentokrát pošleme do doby ledové na procházku ve společnosti mamutího mláděte. Nedávný objev pozůstatků na Sibiři do značné míry změnil vědu a vytvořil nové odvětví zkoumání pro paleontology. Mamutí mládě vás probudí v 08:45.

Nedělní podvečer bude patřit dalšímu pokračování napínavého francouzského seriálu Legenda o třech klíčích. Poklad starých templářů se nesmí dostat do nepravých rukou. Zvládnou třináctileté děti, potomci templářů, zachránit poklad i svůj život? Sledujte seriál od 16:35.

Kdo, s kým, kde a proč? Co skrývají celebrity? Čím se chlubí, co neumí a v čem jsou naopak dobré? Odpovědi na tyto otázky vám naservíruje nový lifestylový pořad TV Barrandov Prominenti. Hvězdy, jak je neznáte, vám představí Jitka Asterová. Začátek pořadu je od 18:15.

Nedělní podvečer bude patřit dalšímu příběhu inspirovanému skutečnou událostí. Otec dcery Christie spáchal sebevraždu kvůli dluhům a své životní situaci. Ujal se jí tedy bratr jejího otce se svou rodinnou, ovšem to netuší, že ho čeká Christiina pomsta. Právě strýce totiž považuje za hlavní důvod smrti otce. Napínavý snímek začíná od 20:05.

Unikátní dokumentární cyklus o různých podobách lásky a vášně pokračuje novými díly na Barrandově. České milování vám bez předsudků a zábran nabídne vyprávění o lásce prohrané. Skutečné příběhy ze života obyčejných lidí sledujte od 21:45.

Nedělní noc bude následující týdny patřit kontroverznímu seriálu Třicet případů majora Zemana. Dnešní epizoda „Bílé linky“ přivede do Československa agenta ze Západního Berlína. Začátek dalšího dílu od 22:30.

Galerii životních příběhů žen, které se věnují „nejstarší profesi lidstva“ vám přináší jedinečný seriál Satisfakce na TV Barrandov. Další životní příběh ženy, která zkouší žít dva oddělené životy, uvidíte dnes od 23:55.

Více informací na www.barrandov.tv