Kapitulace není nutná! Existují profesionální svůdci, kteří dobývání žen učí nebo v něm radí. Zjistíte, že je to hra – a možná se stanete pickuperem.

„Slečno, můžu vás jen pozdravit? Jste tu totiž nejkrásnější,“ zní jedna varianta navázání kontaktu s kýženým objektem. Co objekt odpoví, je ve hvězdách, určitě ale muže, který toto řekl, nepošle do háje… A když, tak celkem vlídně!

Seznamování s „lovnou zvěří“

Řada českých mužů (různého věku) nedokáže komunikovat se ženou coby možnou kamarádkou, milenkou, přítelkyní či sexuální partnerkou. Dost pánů jde na seznámení moc drsně a dost na něj nejde vůbec. Neumějí to.

Tento omyl naznačují na svých stránkách i takzvaní pickupeři (www.pickup.cz) – mužští profíci v „balení“, kteří se vypracovali, a sváděním –komunikací – nejen s opačným pohlavím, se dnes baví…

„Když skončí klienti s lektory praktickou akci, nejdou domů, ale rozeberou v klubu, co dělali špatně, co dobře, jaké dělali nejčastěji chyby a jak je napravit. Lektoři jim vysvětlí, kde pominuli třeba řeč těla, kde s danou ženou mluvili špatně,“ přibližuje průběh akcí pro muže Klára Kratochvílová.

Konstatuje, že 80 % klientů, kteří do Akademie přichází mají tzv. načteno a vlastní knihu Jak sbalit ženu Tomáše Baránka nebo si stáhli e-knihu Jak na ženy. Někdy prošli i kurzy u konkurence, prostě se o téma zajímají.

„Je fakt, že jsou-li klienti ještě v teoretické části kurzu ve skupině, hodně diskutují. Předávají si poznatky nejen o tom, že žena se s mužem nesmí nudit, ale rovněž o větách, které k seznámení používají.

To se zapojují jak plaší, tak ti pouze zaneprázdnění, ale i pickupeři,“ informuje lektorka a přiznává, že u některých klientů je překvapena důvody, proč do kurzu míří, z čeho mají obavu, mindrák… „Jsou to velmi atraktivní a schopní muži!“