Aby jej mohl najít skutečně každý, připravily Templářské sklepy Čejkovice na poslední měsíce tohoto roku netradiční dobrodružnou soutěž „Najdi templářský poklad“, která započala 1. října a bude pokračovat do 31. prosince 2009.

Každý má možnost zúčastnit se neobyčejného dobrodružství při hledání templářského pokladu, který je všeobecně považován za největší poklad v historii vůbec. Ten se nyní stává skutečnější než kdy dříve a může být zakopaný kdekoli na území České nebo Slovenské republiky.

Obsah templářského pokladu prozatím zůstává tajemstvím. Jeho hodnota se odhaduje nejméně na 100 000 Kč. Odhalit tajemství a najít poklad může kdokoliv, kdo má dostatek důvtipu, bystrosti a invence. Nedílnou součástí cesty k pokladu je rozluštění indicií, které hledači získají za určitý počet zlatých kapslí kryjících zátku templářských vín.

Lovci pokladů, záhad a tajemství, stejně jako milovníci templářů mají k dispozici nové webové stránky www.templarskypoklad.cz, kde se dozví více o tom, jak se k pokladu dostat. Na stejné adrese také získají další informace o tajuplné historii templářských rytířů.