PONDĚLÍ 21. 2. 2011

Návrat do ráje II.

Reálný život není žádný ráj. Zlobivé děti, špatná práce a doma hromada účtů, které je nutné zaplatit…, i tak to někdy s našimi životy dopadne. Ale snít můžeme, a to od dnešního dne každý týden společně se seriálem Návrat do ráje II. Do ráje se můžete podívat s příběhem bohaté dědičky Stephanie Harperové ve volném pokračování. Kromě ráje, radosti a štěstí můžete vidět, že i boháči občas musí bojovat o svůj život a postavení ve společnosti. Nakonec v něm ale můžete najít i nenáročnou zábavu. Sledujte na ČT 1 v 10:20.

ÚTERÝ 22. 2. 2011

Báječná léta pod psa

Máte rády české komedie? A to opravdu povedené? Pak si zapněte ČT 1 ve 20:55 a podívejte se na komedii natočenou podle úspěšné románové předlohy Michala Viewegha, která s humornou nadsázkou zachycuje osudy jedné obyčejné rodiny za komunistického „bezčasí“, v době, kdy bylo Československo okupováno sovětskými vojsky. Vraťte se do dob, kdy se život podobal frašce ve filmu Báječná léta pod psa a nechte se provázet hlavním hrdinou Kvídem.

Soukromá dramata

Rádi sledujete nebo řešíte soukromá či veřejná dramata? Pak se určitě dívejte na pořad, ve kterém reportéři a investigativní novináři Josef Klíma a Janek Kroupa pátrají po nepravostech, zločinech i dramatech, která jsou všude kolem nás. Jen na ně ještě nikdo neukázal. Sledujte pozorně, protože mezi dalšími „herci“ ve filmu zvaném lidský osud můžete být i vy. Zároveň se můžete ponaučit z cizích omylů nebo pomoci vyřešit různé případy. Sledujte na TV Prima ve 21:20 televizní pořad Soukromá dramata.

STŘEDA 23. 2. 2011

Vraždy podle předlohy

Také jste jako malá se zatajeným dechem četla detektivky a sledovala dokonale natočené detektivní příběhy? Hrála si na nejlepší detektivku a vyřešila i neřešitelné případy? Děsil vás také případ jednoho z nejznámějších amerických sériových vrahů, Bostonského škrtiče? Pak si užijte ve 23:05 na Nově film Vraždy podle předlohy, na stopě psychopatického sériového vraha, který sériového vraha doslova okopíroval. Třeba Sigourney Weaver a Holly Hunter pomůžete zabijáka odhalit.

ČTVRTEK 24. 2. 2011

Vlasy z Indie

Toužíte mít ty nejkrásnější vlasy? Hlavně teď po zimě, když jejich kvalita za moc nestojí? Pak tipy a triky nebo také módní výstřelky celebrit můžete sledovat v pořadu Vlasy z Indie. Věděly jste, že jediný účes od firmy Great Lengths může stát až 4 000 dolarů? Ale pro hvězdy showbusinessu to je prý to nejlepší, co můžete mít. A proto každá oslňující zpěvačka či herečka od Cameron Diazové přes Kate Beckinsaleovou po Celine Dionovou nosí tyto úžasné kadeře. Ale proč jsou tak cenné? Jsou vyrobeny z nebarvených, chemicky neupravovaných vlasů shromážděných z posvátných chrámů v Indii. Tam je chudí Indové nechávají jako obětiny bohům. Sledovat můžete na ČT 2 v 15:00.

Kafe.cz zjistilo:

  • Pro celé indské rodiny je mnohdy cesta k posvátnému chrámu opravdovým očistcem a utrpením. A obchodníci na druhé straně světa si mnou ruce, protože k nim chvíli co chvíli dorazí obří zásilka, ze které inkasují velké peníze. Ano, i takový je svět.

28 dní

Zdá se vám, že 28 dní je krátká doba? Tak to se pletete. Za necelý měsíc se toho může udít opravdu hodně. Můžete změnit svůj životní styl, partnera, počít dítě, změnit práci, odstěhovat se na druhý konec a nebo se vyléčit ze závislosti. Stejně jako Sandra Bullock ve stejnojmenném filmu 28 dní. Za takto krátkou dobu se jí obrátí život vzhůru nohama, ale tím dobrým způsobem. Vysílá TV Nova v 9:35.

PÁTEK 25. 2. 2011

Téměř dokonalý zločin

Milujete tajemno, mrazení v zádech, strašidelnou atmosféru a obdivujete lidi s nadpřirozenými schopnostmi? A navíc ve spojení s detektivním příběhem, kde můžete hledat indicie ke vraždě? Pak v pátek nechoďte brzy spát, posaďte partnera vedle sebe (to pro jistotu, aby vás mohl chytit za ruku), připravte si lehké občerstvení a nechte se chvíli strašit. Ve filmu Téměř dokonalý zločin se vdova se schopností vidět záblesky minulosti i budoucnosti zaplete do vyšetřování vraždy. Americký film dává TV Nova v 00:00.

Kafe.cz říká:

  • V hlavních rolích uvidíte velké americké celebrity. Vedle Keanu Reevese uvidíte také Cate Blanchett, Hilary Swank nebo Katie Holmes. A to už stojí za podívání, ne?

SOBOTA 26. 2. 2011

Líbánky v Las Vegas

Už jste slyšely o divokém životě v americkém městě kasin a svobodného myšlení Las Vegas? Že se tam nikdy nedostane? Dnes můžete, a to ve 14:00 na TV Nova v komedii Líbánky v Las Vegas. Co všechno se dá za jediný den prohrát? Peníze, a dokonce i svoboda. U romantické komedie s Nicolasem Cagem a Sarah Jessicou Parker se nudit nebudete. Zasmějete se a zároveň můžete trochu poklidit nebo vyžehlit.

NEDĚLE 27. 2. 2011

Nevěrná

Nevěra…slovo, které nechceme znát, bolest, kterou si nechceme připouštět, a pocit, se kterým se nikdy nechceme setkat. Ve většině případů se týká mužů (nebo ji my ženy dokážeme lépe utajit), ale může potkat i slabší pohlaví. A co se pak stane s rodinou, když nevěrná začne být žena? To zjistíte již ve 22:00 na TV Nova ve filmu Nevěrná. Drama nečekaného milostného vzplanutí, které dokázalo během chvíle zničit jednu šťastnou rodinu, vás usadí do křesla a až do konce jej budete sledovat se zatajeným dechem.

Čarodějky ze Salemu

I nedělní večer si můžete užít tajemství do sytosti. A to společně s Čarodějkami ze Salemu s Winonou Ryder v hlavní roli. Vrátit se můžete do roku 1692, a to do massachusettského Salemu – osady obývané komunitou puritánů. Dívky si zde nechávají v lese přičarovávat ideálního muže. Jenže to by nebylo pořádné drama, aby jim to nechtěl někdo překazit. A tak začne divoký hon na čarodejnice, při kterém si lidé začnou vyřizovat i soukromé účty. Dívejte se ve 22:55 na TV Prima.