PONDĚLÍ 17. 1. 2011

Letní slunovrat

O slavnou Rosamunde Pilcherovou vás televize nepřipraví ani toto pondělí. Hned ve 20:00 na TV Prima můžete sledovat další nevyzpytatelné osudy a strastiplné cesty lásky za poznáním v prvním dílu filmu Letní slunovrat. Ani tentokrát nebude nouze o velká zklamání, tajemné pikle, úkladné lži a hlavně nebude chybět ta pravá láska. Jestli máte rádi velkou romantiku, pak si určitě připravte zásobu kapesníků a ponořte se do sledování.

Tina Turner: Live 2009

Hned v pondělí ve 23:00 na ČT 1 si rozhodně nenechte ujít koncert skvělé zpěvačky Tiny Turner Live 2009. Dočkáte se hudebních lahůdek různého stylového zaměření, a to od rhythm & blues, gospelu, country až k soulu a pop-rocku. S takovou kulturní nabídkou se vám na začátku pracovního týdne bude určitě sladce usínat a možná si i ve snu budete pobrukovat melodie jejích písniček.

Kafe.cz zjistilo:

  • Tina, vlastním jménem Anna Mae Bullock, od roku 1957 zpívala v duu Ike and Tina se svým budoucím mužem. Rok nato se vzali, měli čtyři syny, postupně nahráli kolem padesáti desek. V roce 1976 se Tina Turner po vleklé těžké krizi se svým mužem rozvedla.

ÚTERÝ 18. 1. 2011

Kafe.cz radí:

  • Film Tootsie není tak dobrý jako Táta v sukni s Robinem Williamsem, ale jako zábava při žehlení manželových košil nebo štupování dětských ponožek určitě skvěle poslouží.

Tootsie

Větší děti jsou ve školce a ty úplně malé jste po snídani uložila? Máte teď chvíli na menší úklid nebo chcete zašít pár děr na dětském oblečení? Pak si k tomu určitě zapněte TV Nova a sledujte Dustina Hoffmana, který je schopen převléci se za ženu, aby konečně našel práci. Práce vám půjde pěkně od ruky a ještě se u toho od srdce zasmějete. Kdy? V 9:25 ve filmu Tootsie.

STŘEDA 19. 1. 2011

Ocelové magnolie

Co všechno je žena schopná udělat pro to, aby měla vytoužené dítě? To vám dokáže ve filmu Ocelové magnolie krásná Julia Roberts, která hraje diabetičku. Přesto, že by ji těhotenství mohlo stát život, vrhá se do něj a jen pomyšlení na dítě a přátelství ji drží při životě. Silný příběh budete sledovat se zatajeným dechem, a proto doporučujeme přinést si lehkou snídani k televizi a nenechat se nikým rušit. Jen pro tentokrát. Příběh můžete sledovat na TV Nova v 9:25.

ČTVRTEK 20. 1. 2011

Mladší o pár let

Přemýšlíte o tom, jak se nechat zkrášlit, a tak si ubrat pár let? Nevíte ale, z jakého konce začít nebo co si počít s přebytečnými vráskami? Inspirací vám může být nová řada pořadu Mladší o pár let se Sabinou Laurinovou. Opět vám pořad ukáže, jak na to, abyste si při pohledu do zrcadla nemuseli říkat, že to snad ani nejste vy. Nemusíte se hned vrhat pod kudlu plastickým chirurgům, ale nakopnout vás může třeba správný výběr oblečení nebo rady, jak správně zhubnout a cvičit, či jak se dokonale nalíčit. Omlazujícími procedurami se nechte provést na TV Prima ve 21:05.

Kafe.cz radí:

  • Mladší budete vypadat i tehdy, když se společně s námi vrhnete na hubnutí a změnu životního stylu. Více najdete v našem dietním speciálu.

PÁTEK 21. 1. 2011

Hercule Poirot: Smrt v oblacích

Ve 22:25 si znovu můžete nasadit rukavice, vzít vyšetřovatelské nářadíčko a začít pátrat se slavným Hercule Poirotem po prvních důkazech v případě vraždy. Můžete se k němu připojit na ČT 1. Tentokrát se místem činu stane malé dopravní letadlo, a proto se na první pohled může zdát, že nalézt pachatele bude hračka. Užijte si další vystoupení slavného detektiva, který má již od začátku jasno. Jen zbývá vraha usvědčit, a to ve filmu Smrt v oblacích.

Kafe.cz zjistilo:

  • Ve filmu Štěstí na dosah se společně se slavným Willem Smithem objevil v první herecké roli i jeho vlastní syn.

Štěstí na dosah

Přemýšlela jste někdy nad tím, jak by dopadl váš manžel, kdyby se měl postarat o děti úplně sám? Měla byste obavy? Pak se podívejte, jak bravurně si s tím poradil pohledný Will Smith, který po odchodu manželky ještě navíc ztratil práci. Americký film Štěstí na dosah je prodchnutý vírou, že jednoho dne se všechno zlé v dobré obrátí. Co myslíte, jak to dopadne? Třeba se bojíte neoprávněně. Podívat se můžete ve 22:00 na TV Nova.

SOBOTA 22. 1. 2011

Hudbu složil, slova napsal

V sobotu večer uložte děti do postýlek trochu dříve, zapalte svíčky, připravte menší občerstvení a s manželem si užijte příjemný večer. Krásnou kulisou vám k večeru ve dvou může být americký romantický film Hudbu složil, slova napsal, který vysílá TV Nova ve 20:00. Společně se můžete s Hughem Grantem a Drew Barrymore za zvuků skvělého love songu znovu zamilovat.

NEDĚLE 23. 1. 2011

Kafe.cz říká:

  • Tahle neděle je jenom vaše. Pozvěte kamarádky, vyžeňte muže i děti k mamince a jeďte na vlně nově nabyté svobody. Od dopoledne až do večera můžete bezstarostně sledovat ženy tolik podobné vám ve vtipných a hlavně romantických komediích.

Květinářka

Také máte pocit, že se snad nevdáte? Nebo si chcete zavzpomínat, jaké to bylo, když jste čekala, až vás ten pravý požádá o ruku? Zároveň máte chuť se pobavit? Pak si určitě rezervujte nedělní dopoledne jen pro sebe a film Květinářka, který vysílá TV Nova v 11:15. Pokud máte tu možnost, přípravou oběda zaměstnejte někoho jiného a nechte se unášet romantickým filmem, ve kterém žena čeká na toho pravého, a když už má vyhráno, v jejím životě se objeví další zajímavý muž.

Pravá blondýnka

Jste blond a už máte dost otřepaných a nudných frází a vtipů na vaše konto? Změňte svůj přístup a hledejte v barvě vlasů svoji výhodu. V 17:35 se můžete dokonale uvolnit, protože extra blondýnka Reese Witherspoon všechny přesvědčí, že všichni, kteří si myslí, že je jen hloupá a milá, se mýlí. A jako každá světlovlasá žena to nakonec dokáže s elegancí sobě vlastní. Můžete se zasmát a třeba si i přihodit trochu sebevědomí. Kde? Na TV Nova ve filmu Pravá blondýnka.

Taxi

Máte svůj vlastní sen, ale ten se trochu vymyká tomu, co ostatní považují za normální? Nenechte si svoje tužby vymluvit a vrhněte se do toho po hlavě. Stejně jako Queen Latifah, která ve filmu Taxi toužila být taxikářkou. Nebojte se, že budete všem pro smích, ať jde o taxikařinu nebo malování obrázků. Nakonec můžete zjistit, že i váš sen může být vtipný, vzrušující a naplňující. Sledujte ve 20:00 na TV Prima.