PONDĚLÍ 6. 6. 2011

14 hodin strachu

I když se člověk snaží, přírodu nikdy neovládne. A navíc, čím více se o nadvládu nad ní snažíme, tím více nám ukazuje, že pánem je tady ona. Stejně tak je to i v televizním dramatu o záchraně pacientů z nemocnice, kteří jsou v ohrožení následkem mohutné tropické bouře. Ve filmu 14 hodin strachu uvidíte, jak mocná je příroda a jak se běžný pracovní den může změnit v noční můru a téměř prohraný boj o holý život.

  • Sledujte v 10:00 na TV Nova.

ÚTERÝ 7. 6. 2011

Návrat Idiota

Ve svém druhém celovečerním filmu se režisér a scénárista Saša Gedeon soustředí na tragikomický labyrint citového zmatení mladých lidí. Inspiroval se titulním hrdinou knížete Myškina z románu F. M. Dostojevského Idiot. V komorním příběhu ze současnosti excelují přední české herecké hvězdy Anna Geislerová a Pavel Liška. Spolu s nimi se na jeden večer ocitnete v trapných, komických i dusivých situacích a budete vystaveni různým konfliktům. Ale hlavně se alespoň trochu naučíte vnímat mezilidské vztahy a určitě se nakonec pobavíte.

  • Film Idiot sledujte na ČT 1 ve 20:55.

STŘEDA 8. 6. 2011

Zachránce

Lidé se věnují různým povoláním…některá jsou běžná a setkáváme se s nimi denně, jiná jsou zvláštní, ale přesto o nich víme, ale existují i taková povolání, se kterými se setkáme jen tehdy, když jsme v maléru. Mezi takové patří i pozice policejního vyjednavače. V 10:00 na TV Nova takovému povolání budete moci přijít na kloub se špičkovou vyjednavačkou z FBI, která nemá jen stres z práce, ale také doma.

  • Jak taková práce ovlivňuje život, zjistíte ve filmu Zachránce.

ČTVRTEK 9. 6. 2011

Edith Piaf: Koncert

Potřebujete si chvíli odpočinout, relaxovat a na nic nemyslet. Ani na bolavé zoubky vašeho nejmladšího, ani na nevyprané prádlo? Pak si určitě pusťte ČT 2 s dokumentem o nejslavnější francouzské šansoniérce Edith Piaf. Dozvíte se, jak se dostala na výsluní, poznáte její slabé stránky, pochopíte její těžký život spojený s problémy s drogami a alkoholem. A co víc, zaposloucháte se do jejích textů, které dokázaly povýšit na vysoké umění. Všechny písně jsou vybaveny českými podtitulky.

  • Koncert si zapněte ve 23:10 na ČT 2.

PÁTEK 10. 6. 2011

Jak se budí princezny

Celý červen budou páteční večery patřit rodině a hlavně dětem. Podívejte se se svými ratolestmi na pohádku o Šípkové Růžence, odvážném princi, jeho nafoukaném bratrovi a falešném medvědovi. Děti se krásně zabaví a vy si můžete doma uklidit nebo se chvíli věnovat jen manželovi. A navíc, věděly jste, že děti snadněji usínají po pohádce? Taky vám alespoň na jeden večer odpadne čtení oblíbené pohádky vašeho dítěte.

  • Jak se budí princezny zjistíte na TV Nova ve 20:00.

SOBOTA 11. 6. 2011

Když si Chuck bral Larryho

Kvůli pracovním povinnostem nebo rodině nemůžete v sobotu večer vyrazit do víru velkoměsta? Ale přesto se chcete bavit? Pak právě pro vás si TV Prima připravila skvělou komedii, která vás bude bavit od začátku až do konce. Adam Sandler a Kevin James vám vtipně ukážou, co všechno jsou pro sebe schopni udělat kamarádi v zájmu rodiny.

  • Pobavte se s hasiči ve 20:00 u filmu Když si Chuck bral Larryho.

NEDĚLE 12. 6. 2011

Prostě sexy

Patříte mezi ženy, které milují komedie o ženách, při kterých mohou snít, jaké by to bylo, kdyby…byly slavné, měly talent, neměly děti…a spoustu jiných záležitostí. Pak si v neděli večer udělejte volno, vypijte s nejbližšími kamarádkami dvojku vína a sledujte komedii o lásce, která zkomplikuje život trojici dívek, jež si chtějí jen užívat a nevázat se. V hlavních rolích vás ve filmu Prostě sexy pobaví Cameron Diaz, Christina Applegate a Selma Blair.

  • Sledujte na TV Nova ve 23:25.

Mumie

Dobrodružné filmy v nás vyvolávají touhu po poznání, cestování a vzrušujícím životě. A proto je tak rády ve svém stereotypním a někdy poněkud nudném životě sledujeme. Nejinak je to i u úspěšného filmu Mumie, který nás vezme na cestu do roku 1290, kdy velekněz faraona Setiho I. chce oživit sebe a svou milenku. K tomu však potřebují oběť a knihu mrtvých.

  • Jak to dopadne sledujte na TV Prima ve 20:00 společně s Brandanem Fraserem a Rachel Weisz.

A na co se budete dívat vy?