SITUAČNÍ KOMEDIÁLNÍ SERIÁL

O mé rodině a jiných mrtvolách, Navěky spolu, TV Prima, 17. 10. 2011, 21:20

Halina Pawlowská je svým humorem proslulá. Konečně všechny vtipné zážitky sepsala a vznikla nová situační komedie. V té se seznámíte s netradiční rodinou Chmurných. Ve společné domácnosti tu žijí nepříliš úspěšná jazzová zpěvačka Kristýna s – naopak velmi úspěšným – manželem psychiatrem Lubošem, jejich děti: introvertní Petra a rebelka Veronika a dvě naprosto rozdílné babičky – věčně mladá Klementýna a kartářka Marta. Pak je tu ještě otec dirigent, který svoji profesi přenáší i do života rodiny. O tom, že soužití několika generací pod jednou střechou přináší někdy problémy, které je potřeba řešit, a jindy zase humorné situace, není třeba pochybovat. Zvlášť když je každý z jejích členů výraznou osobností.

KOMEDIE PLNÁ ŠÍLENSTVÍ

Deník šílené manželky, TV Nova, 20. 10. 2011, 9:35

V reálném životě téměř neuvěřitelný příběh skoro jako z pohádky – Helen je spokojená po boku úspěšného manžela právníka, kterého 18 let neustále podporuje. A pak Helen narazí na tvrdou zeď reality! Manžel ji na den výročí oznámí, že chce rozvod a vyhodí ji z domu. Helen tak musí začít znovu. A má to těžké, jako každá žena, která se najednou musí odprostit od starého života a začít ten nový. V komedii o odkopnuté milující manželce, svérázné babičce a o tom, že na každého jednou dojde, se možná samy najdete.

BLÁZNIVÁ KOMEDIE

Žhavé výstřely 2, TV Prima, 21. 10. 2011, 20:00

Pátek, bláznů svátek. Kdo by tuhle větu neznal, nebo ji alespoň jednou nevyslovil. A proto pokud nemáte v pátek nic v plánu, tak sledujte velmi povedené pokračování parodie na celou řadu akčních filmů s výborným hereckým obsazením. V hlavní roli znovu uvidíte Charlieho Sheena a dokonce také slavného Rowana Atkinsona. Užijte si skvěle propracované gagy v nadčasové parodii, která byla označená nejlepší komedií devadesátých let. A i když jste film již viděli, jste si jisti, že jste objevili každý vtip a narážku?

Kafe.cz zjistilo:

  • Charlie Sheen na sobě před natáčením dlouho pracoval a posiloval. Chtěl co nejvíce připomínat slavného akčního herce Sylvestra Stalloneho, kterého ve filmu paroduje. Co myslíte, podařilo se?

KOMEDIE SE ŠPETKOU ROMANTIKY

Láska s výstrahou, TV Prima, 22. 10. 2011, 12:55

Jaký film k sobotnímu obědu? Rozhodně ten se Sandrou Bullock. Sandra umí hrát vážné role, ale filmoví fanoušci ji milují i ve filmech komediálních. A ještě navíc, když je její partií angličan Hugh Grant. Sice uvidíte stokrát omílanou hollywoodskou zápletku typu: on ji nemůže vystát, ona jeho taky ne, ale život je svede dohromady a skončí to láskou velkou jako trám, ale o tom přeci romantické komedie jsou. A pokud si u ní potřebujete vyčistit hlavu nebo udělat nějaké domácí práce, pak je pro vás jako stvořená.

ČESKÁ KOMEDIE

Jak se krotí krokodýli, TV Nova, 23. 10. 2011, 21:15

Patřili jste mezi fanoušky Tomáše Holého a jeho bezprostřednosti ve filmech Jak vtrhnout velrybě stoličku a Jak dostat tatínka do polepšovny? Pak se podívejte na její volné pokračování pod taktovkou Marie Poledňákové. Film sice nedosahuje zdaleka kvalit komedií ze sedmdesátých let, ale srovnat to musíte sami. Uvidíte spoustu zamotaných situací a téměř se bude zdát, že šťastný konec je v nedohlednu.