AKČNÍ KOMEDIE

Moje superbejvalka, TV Nova, 1. 8. 2011, 20:00

S bývalými partnery je někdy velká potíž, ale dát kopačky superhrdince s nadlidskými schopnostmi není zrovna nejlepší nápad. Pokud náhodou plánujete rozchod, pak si určitě raději zjistěte, zda vaše drahá polovička není jen tak mimochodem hrdina, co zachraňuje svět. Rozzlobený hrdina totiž není nic pěkného napohled. Své o tom ví i hrdina této komedie Luke Wilson, který si dovolí opustit božskou Umu Thurman.

DRAMA

Opravdová hlava rodiny, TV Nova, 5. 8. 2011, 9:55

Že život nemůžete jednoduše nalinkovat, je jasné už ze samotné podstaty slova život, ale s tragédií v něm raději nepočítá nikdo, aby si ji nepřivolal. Přesto se ale asi nám všem někdy stalo, že ve chvílích největšího štěstí přišla nečekaná a někdy i velmi smutná zpráva. A to se pak vyplatilo mít kolem sebe rodinu, o kterou se můžeme v takových chvílích opřít. V pátek ráno můžete sledovat drama o síle osobnosti, potlačovaných emocích, lásce a zničující ztrátě, která změní život jedné rodiny.

2 x JOHNY DEPP

Kafe.cz doporučuje:

  • Dámy, sobotní večer si rezervujte jen pro sebe a své kamarádky. Čeká nás totiž nadílka krásného muže - Johnyho Deppa. Takže připravte si vínečko, pohodlně se usaďte a kochejte se.

Ospalá díra, ČT 1, 6. 8. 2011, 22:05

Vydejte se s námi do roku 1799 a vyřešte s mladým konstáblem Ichabodem Cranem v podání Johnyho Deppa sérii záhadných vražd, které prý provádí Bezhlavý jezdec, který vstává z hrobu. Americký historický horor známého režiséra Tima Burtona vznikl podle novely spisovatele Washingtona Irvinga, která je ve Spojených státech notoricky známou a patří k povinné školní četbě. Dočkala se několika filmových verzí, z nichž je právě tato Burtonova nejtemnější a vizuálně nejnápaditější. Získala ostatně Oscara za nejlepší výpravu, nominace na tuto cenu měla ještě za nejlepší kostýmy a kameru.

Z pekla, TV Prima, 6. 8. 2011, 22:25

Aby toho nebylo málo, stejný večer můžete časem cestovat společně s Johnym ještě jednou. A to do špinavých uliček Londýna roku 1888. A navíc znovu půjde o záhadné vraždění prostitutek…a to v podání nikdy nedopadeného Jacka Rozparovače. Detektivem tentokráte nebude nikdo jiný než Johny Depp představující životem zmítaného Freda Abberlineho, který přežívá den za dnem jen pomocí opia, aby zapomněl na tragickou ztrátu ženy a dítěte.

ROMANTICKÁ KOMEDIE

Perfektní záskok, TV Prima, 7. 8. 2011, 13:55

Žijeme v generaci tzv. singles…je to moderní, je to žádoucí, a nebo nám nic jiného nezbývá? O tom si rozhodněte, dámy, samy. Jestli se tomu chcete alespoň trochu zasmát, pak si zapněte v neděli televizi a podívejte se na Jennifer Aniston v roli Kate, která má smůlu na muže, ale naproti tomu má skvělou práci, pro kterou je schopná udělat vše. Dokonce i to, že si vymyslí chlapa…a najednou má skvělou práci, vysněný muž jí nadbíhá a opravdová láska je za dveřmi.