Proč neoslavit láskyplný svátek několika dny úžasné relaxace ve dvou. Romantický valentýnský balíček nabízí Resort Svatá Kateřina, jedno z nejkrásnějších a nejzdravějších míst v Česku. Na Vysočině nedaleko Počátek, na polovině cesty mezi Prahou a Brnem, leží v nádherném prostředí hlubokých lesů. Díky ochotnému a profesionálnímu personálu vám nebude nic chybět a vy se budete nerušeně věnovat jeden druhému. Ve wellness & spa vychutnáte thajské masáže nebo společnou koupel ve vaně z jednoho kusu lávového kamene. Prohřejí vás sauny a páry, uvolní vás bublinková koupel. Prožijete krásnou atmosféru valentýnské večeře při svíčkách a připijete si na společné štěstí a lásku.

Valentýnský balíček Resortu Svatá Kateřina (od pátku 12. do neděle 14. února) zahrnuje dvě noci pro dvě osoby, včetně snídaně formou bufetu, romantickou večeři o čtyřech chodech s lahví lahodného vína, jógu v páru nebo tantrickou jógu a celodenní vstup do wellness & spa a fitness. Dále pak aromaterapeutickou masáž „Souznění“ pro dva, povídání s předním sexuologem Petrem Weissem na téma „Sexuální strategie a mýty" a valentýnské půlnoční překvapení.

V Kateřině si lze zabruslit na jezírku, projít se na sněžnicích, proběhnout na běžkách, projet na koních nebo se nechat táhnout na lyžích za osedlaným koněm.

Krásná příroda a jiskřivě čistý vzduch dodá vašemu vztahu novou životní energii!

www.katerinaresort.cz