PONDĚLÍ 25. 4. 2011

Tip Kafe.cz:

  • Pondělí je skvělým dnem pro odpočinek po náročných přípravách na Velikonoce. Proč? Můžete totiž děti po dopolední koledovačce uložit k televizi a nechat je sledovat skvělé české pohádky. TV Nova bude dávat třeba O princezně Jasněnce a létajícím ševci, Dívka na koštěti nebo Šíleně smutná princezna. Možná jimi nepohrdnete ani vy.

Magická posedlost

Pokud by pohádky nebyly nic pro vás, pak si na oběd pusťte skvělé herečky Sandru Bullock a Nicole Kidman. Předvedou se vám jako dobré čarodějky toužící hlavně po lásce. Děti budou ještě možná s tatínkem běhat po městě a šupat poslední holčičky a tak se můžete v klidu usadit na gauč a vyzkoušet nějaké zaklínadlo na nalezení pravé lásky.

  • A to ve filmu Magická posedlost, který vysílá TV Prima v 11:55.

ÚTERÝ 26. 4. 2011

Jane má schůzku

Některé ženy dávají přednost kariéře a pak se jednoho dne probudí a zjišťují, že jsou samy a pak teprve začínají hledat životního partnera. Naše filmová hrdinka je na tom podobně. Bydlí na Manhattanu a pracuje jako asistentka redakce ve vydavatelství. Těší se na povýšení stejně jako na velkou lásku. Jenže chodí na jedno rande za druhým a na obzoru se neobjevuje žádný vhodný partner.

  • Jak to nakonec dopadne, uvidíte v romantické komedii Jane má schůzku v 9:35, kterou vysílá TV Nova.

Gilmorova děvčata

Kafe.cz doporučuje!

V úterý se na obrazovky vrací skvělý americký seriál, u kterého se budete smát, plakat a taky trochu snít. Rozhodně si zapněte ve 14:40 TV Nova, protože k vám do obýváku v prvním díle Gilmorových děvčat zase vtrhne vždy vtipná Lorelai se skvělou a všemi oblíbenou dcerou Rory. A nejen ony dvě, ale také celé město Stars Hollow.

  • Máte tak možnost konečně vidět všech 7 řad najednou. A bude vás to bavit.

STŘEDA 27. 4. 2011

Popel a pálenka

Nemáte čas zajít si do divadla? Pak uložte děti a nechte divadlo, aby přišlo za vámi. A to v poměrně černé komedii o manželství, vztahu rodičů a dospělých dětí, urně s popelem, domácí pálence a pečlivě utajených plánech, které nakonec stejně vyjdou najevo. V hlavní roli exceluje Jaroslava Adamová.

  • Hra z pera současného finského autora Popel a pálenka se odehrává v současných Helsinkách v jedné trochu pomatené, a proto typické rodině. Sledovat ji můžete na ČT 2 v 20:05.

ČTVRTEK 28. 4. 2011

Blázinec

Žijete ve městě a už se vám to zajídá? Nebo naopak trčíte na vesnici a chtěly byste poznat kouzlo velkoměsta? Všechno má své pro a proti. A vy máte několik možností…můžete se rozčilovat, můžete si jen snít, napsat si seznamy plusů a mínusů nebo se jen podívat na komedii o tom, že přežít venkovskou idylu nemusí být pro velkoměstské manžele žádná legrace.

  • Film Blázinec sledujte na TV Nova v 9:35.

PÁTEK 29. 4. 2011

William a Kate

Celý svět čeká na britskou královskou svatbu, která se nezadržitelně blíží. Také jste jako malé toužily najít toho svého prince, který by vás odvedl do svého zámku, zásoboval stále novými šaty a denně by vás obskakovalo služebnictvo? To se nejspíš v dospělosti nesplní, alespoň ne všem dámám na světě, a proto alespoň v televizi můžete snít nad skutečným příběhem, kterak obyčejná dívka svého prince našla.

  • Filmové zpracování života Kate Middletonové a prince Williama sledujte ve 20:00 na TV Nova.

SOBOTA 30. 4. 2011

Pretty Woman

Romantiky není nikdy dost…a snění už vůbec ne! A co takhle si snít u skvělé a nezapomenutelné romantické komedie o tom, jak chudá holka náhodou ke štěstí přišla a zamiloval se do ní sobecký milionář. Řeč je o prostitutce v podání Julie Roberts, která se seznámí s podnikatelem Richardem Gerem.

  • Zrod nové lásky i vtipné situace sledujte na TV Nova ve 20:00 ve filmu Pretty Woman.

NEDĚLE 1. 5. 2011

Starci na chmelu

Oslavte „svátek lásky“ nezapomenutelným, nestárnoucím a dosud nepřekonaným českým muzikálem Starci na chmelu, který v roce 1964 natočil podle námětu Vratislava Blažka režisér Ladislav Rychman. Příběh první lásky dvou spolužáků, která je během chmelové brigády vystavena závisti, nepochopení a pokrytectví, se diváckými ohlasy řadí k nejúspěšnějším českým filmům. Sledujte na ČT 1 v 15:00.

  • Ve filmu debutovala i nedávno zemřelá herečka Zuzana Šavrdová, která ve Starcích ztvárnila výraznou roli zvědavé spolužačky Božky.

Sestra v akci

Chcete si v neděli zazpívat, zatančit a spálit tak trochu přebytečných kalorií? Máme pro vás skvělý tip. U filmu Sestra v akci můžete vyzkoušet třeba nový hit ve cvičení Hula Hoop (tzv. točení obručí). Ačkoli se to nezdá jako námaha, za 45 min. cvičení spálíte nějaké ty kalorie, procvičíte břišní svaly, zároveň je zpevníte a navíc se náramně pobavíte. Můžete se tak vrátit zpátky do dětských let.

  • A při filmu, kde exceluje Whoopi Goldbergová, vám to cvičení rychle uběhne. Sledujte na TV Prima v 15:55.