O lásce se říká, že je mocná čarodějka. Stejné rčení by se však dalo aplikovat i na parfémy. Proto jsme se letos rozhodli připojit k mezinárodní soutěži vůní Grand Prix du Parfum, kterou Marie Claire již tradičně vyhlašuje.

Na svou cenu čekají nejen vůně pro ženy a muže, ale také nejpovedenější flakon nebo nejzajímavější vizuální ztvárnění. Odborná porota sice již pilně testuje vonné nováčky, ale i váš hlas může rozhodnout.

Vyberte z dámské i pánské sekce vždy jednu, která si podle vás zaslouží cenu čtenářek Marie Clarie. Pokud váš čichový orgán neměl to štěstí potkat se se všemi dvaceti finalisty, nevadí. Ve FAnn parfumeriích je najdete všechny pěkně označené a připravené k testování.

Zašlete-li některé z vůní svůj hlas, dostanete do e-mailové schránky jako poděkování kupon na 15% slevu při nákupu ve FAnn parfumeriích. Zároveň se tím nominujete do soutěže o sto cen složených z našich voňavých finalistů. Hlasování končí 8. 11. 2009.

Na velké vyhlášení cen Grand Prix du Parfum 2009 Marie Claire Česká republika se můžete těšit v prosincovém vydání, které vychází 19. listopadu 2009.

Tak neváhejte a soutěžte.