Pondělí– státní svátek

Vládce Království potoků se ve zralém věku rozhodne oženit. Jeho vyvolenou se stane jedna z panovnic sousedního království. Narozením vysněného syna příběh nekončí. Výpravnou českou pohádku Království potoků sledujte pět minut po deváté hodině ranní. Ve filmu se představí plejáda známých českých herců: Jakub Prachař, Ondřej Pavelka, Oto Jirák či Jana Krausová.

Polární medvěd Nanu a mrož Seela bojují o své přežití od samého narození. Jejich matky je již nechrání před nebezpečnými predátory. Nejtěžším nepřítelem se ovšem stává příroda. Ledové království jim doslova mizí před očima. Americký dokument Polární příběh je dílem National Geographic a sledovat ho můžete v 10:35.

Někdo ukradl rysa ze zoologického koutku! Následuje napínavé i veselé pátrání. V československé detektivce pro celou rodinu se v jedné z posledních rolí představil nezapomenutelný Vladimír Menšík. Představuje policejního kapitána, který vede zapeklité vyšetřování. Československý film Hurá za ním sledujte ve 14:35.

Marek přežije vážnou autonehodu, při které zemřou oba jeho rodiče. Po psychické stránce je na tom ovšem velmi špatně. Dlouhodobého šoku se zbavuje kontaktem se členy kočovného divadla. Český film Nechci nic slyšet sledujte od čtvrté hodiny odpolední.

Dušan věnuje veškerou svou pozornost dceři Mileně. Po autonehodě potřebuje Milena nutně dárce ledviny. Dušan se okamžitě nabízí, ale zjišťuje, že není jejím pravým otcem. S touto skutečností se nedokáže vyrovnat a zvažuje, co bude dál. Český film Operace mé dcery sledujte v 17:25.

Čínská holčička Wan Lao Yang trpí nevyléčitelnou chorobou. Při vystavení ultrafialovému záření je náchylnější ke vzniku rakoviny kůže. Je proto odsouzena k životu v absolutní tmě. V opačném případě nebude žít příliš dlouho. Britský dokument Život ve tmě sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Eva se ocitá ve vězení za dopravní nehodu, kterou způsobila v opilosti. Musí se naučit žit v dosud neznámém světě, kde platí úplně jiná pravidla. Vyrovnat se s nimi není pro nikoho snadné. Přátelství neexistuje a o respekt ostatních se musí tvrdě bojovat. Koprodukční česko-slovenský seriál Odsouzené je plný známých herců. Devátá epizoda začíná v devět hodin večer. Sledujte neobyčejné životní příběhy a osudy vězenkyň. Ředitel věznice vyhlašuje turnaj vězenkyň v basketbalu. Ten se ovšem změní na souboj znepřátelených stran.

Před třiceti lety byli milenci a jejich vztah fascinoval národ. Pak přišel rozchod a od té doby se neviděli. Řeč je o slavné herečce a úspěšném režisérovi. Teď byla požádána, aby bývalému milenci předala ocenění za celoživotní dílo. Francouzský film Dvakrát za život sledujte dvacet minut po desáté hodině večerní.

Úterý

Bláznivý účetní Hugo Fantozzi je znovu na scéně. Tentokrát podstoupí neuvěřitelnou cestu časem. Se svými nezapomenutelnými kousky se vrátí do pravěku, ale také nahlídne do budoucnosti. Italskou komedii Superúčetní si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

Jan Saudek je úspěšný, osobitý a kontroverzní muž. Ve 21:50 přivítá ve svém Talkshow Ivetu Lutovskou, Petra Vondráčka a skupinu Bengas.

Středa

Strategická zásahová jednotka je elitou policejní sboru. Za jakýchkoliv okolností je připravena zakročit a zjednat pořádek. Její členové jsou hrdinové, ale také lidé s běžnými starostmi. Pátý díl kanadského krimi seriálu Flashpoint sledujte pět minut po osmé hodině večerní. Bankovní pobočku přepadne maskovaný muž a zaměstnance pobočky si bere jako rukojmí.

Eva se ocitá ve vězení za dopravní nehodu, kterou způsobila v opilosti. Musí se naučit žit v dosud neznámém světě, kde platí úplně jiná pravidla. Vyrovnat se s nimi není pro nikoho snadné. Přátelství neexistuje a o respekt ostatních se musí tvrdě bojovat. Koprodukční česko-slovenský seriál Odsouzené je plný známých herců. Desátá epizoda začíná o deváté hodině večerní. Sledujte neobyčejné životní příběhy a osudy vězenkyň. Eva odmítá návštěvu svého syna Filipa v nemocnici za doprovodu policejní eskorty.

Unikátní dokumentární cyklus o různých podobách lásky a vášně pokračuje na Barrandově. České milování vám bez předsudků a zábran nabídne vyprávění tentokrát o lásce bláznivé. Skutečné příběhy ze života lidí sledujte ve 22:00.

Poznejte proces vyšetřování zločinu od samého začátku po jeho konec. Různé případy mají vždy stejné hlavní aktéry, kterými jsou vrah a jeho oběť. Australský dokumentární seriál Soudní vyšetřovatelé byl natočen na základě skutečných příběhů. Ve 22:50 budou policejní experti řešit vraždu sedmnáctiletého mladíka. Podezření okamžitě padá na jeho kamaráda. Ten má ovšem neprůstřelné alibi.

Čtvrtek

Smrt guvernéra McRyana vypadá jako běžná automobilová nehoda. Ve skutečnosti to byla plánovaná chladnokrevná vražda. Zvukař Jack je očitým svědkem a vlastní usvědčující nahrávku výstřelu. Teď musí bojovat o svůj život. Americký krimi film Výstřel s Johnem Travoltou v hlavní roli si nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

Mike Sweeney je detektivem z oddělení vražd. Po sérii osobních problémů se vrací na místo, kde dospíval. Namísto očekávaného klidu musí řešit složité případy a vlastní soukromý život. Kanadský krimi seriál Durham County sledujte ve 22:00. V páté epizodě se vyšetřuje smrt Jakea. Jediný přímý důkaz proti Rayovi shořel, ale Mike je přesvědčen, že vrahem musí být on.

Laura de Lestradová střeží tragické tajemství. Před patnácti lety ji beze stopy zmizela matka. Je přesvědčena, že fenomén kruhů v obilí má spojitost s jejím zmizením. Rozhodne se najít pravdu a objasnit nevysvětlený jev. Francouzský krimi seriál Kruhy v obilí sledujte ve 23:05. V páté epizodě se Laura rozhodne navštívit sídlo organizace Planeta. Doufá, že její členové ji pomohou s nalezením matky.

Pátek

Příběhy trochu bláznivé obrýlené rodinky na vás čekají ve 20:05 na TV Barrandov. Změny v rodině signalizují, že je něco jinak. Může za to utajovaný rozvod nebo očekávání nového potomka? Sledujte výbornou českou komedii Naše bláznivá rodina Karla Kachyni v pátek večer.

Politická satira na televizních obrazovkách je skutečný unikát. Existuje jen jedna osoba, která politikům sebere úsměv z tváře. Zuzana Bubílková je zpátky v plné formě a má nabito ostrými. Sledujte Politickou střelnici ve 21:25.

Páteční večer pokračuje nahořklou českou komedií Panenství a kriminál. Film se opírá o vynikající výkon V. Menšíka v roli strýce obviněného ze znásilnění vlastní příbuznou. Aféru na malé vsi sledujte od 22:20. Snímek je navíc jediným režijním počinem vynikajícího českého herce V.Lohniského.

Sobota

Lidská dobrodružství, krásy přírody a umění žít. To na vás čeká každé sobotní ráno v pořadu Svět křížem krážem. Pohled na svět očima světově proslulých novinářů nás tentokrát zavede na Viktoriiny vodopády a další krásy Zimbabwe a Zambie.

Rychlost, sílu, hbitost. To vše potřebujete pro Drtivou porážku soupeřů na TV Barrandov. Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, ale vyhraje jen ten nejrychlejší. Začátek soutěže je v 16:20.

Po páté hodině sledujte pilotní film k seriálu Elodie Bradford. Tahle milá dívenka je jednou z nejlepších policistek u sboru. Je jako Colombo, ale v sukni a lodičkách. Začátek této série je v 17:10 na Barrandově.

Pět minut po osmé přijměte pozvání do soukromí známých osobností a celebrit. Pelíšky slavných navštíví místa, kde byste přítomnost slavných osobností mnohdy nehledali. Kde tráví svůj volný čas? Kde pracují a kde naopak relaxují? To vše zjistíme dnes na návštěvě u zpěvačky kapely Monkey Business. Přivítá nás Tonya Graves.

Působivý akční příběh, který diváka provede dálavami orientu na vás čeká ve snímku Zakázané království. Sen všech milovníků bojových umění se v tomto filmu splnil. Na jednom plátně spatříte legendu bojových umění Jackieho Chana a společně s ním nebude chybět Jet Li. Začátek dobrodružství je ve 20:20.

Jean Claudie Van Damme zakončí filmový večer na TV Barrandov. V roli špinavého neoblíbeného policisty závislého na heroinu dostane šanci na změnu. Při přestřelce je zraněn a upadne do komatu. Při probrání má v hlavě jediný cíl napravit svůj život. Snímek Až do smrti začíná ve 22:20.

Neděle

Neohrožený dobrodruh Austin Stevens - Pán hadů se dnes v 8:25 vydá do Afriky. Cílem dnes bude najít vraha slavné Kleopatry. Expedice do říše hadů a extrémních míst naší planety startuje každé nedělní ráno na TV Barrandov.

Rychlost, sílu, hbitost. To vše potřebujete pro Drtivou porážku soupeřů na TV Barrandov. Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, ale vyhraje jen nejrychlejší. Začátek soutěže je v 16:10.

V 17:05 sledujte první díl seriálu o důvtipné mladé policistce Elodie Bradford. Tahle milá dívenka je jednou z nejlepších u sboru. Je jako Colombo, ale v sukni a lodičkách.

Nedělní pravdivé příběhy dnes pokračují snímkem Kde jsi?. Ztratila dceru a snaží se najít stopy vedoucí k jejímu nalezení. V zoufalé situaci hledá pomoc, kde může. I u samotného únosce. Sledujte dech beroucí kriminální příběh na TV Barrandov od 20:05.

Nedělní noc bude následující týdny patřit kontroverznímu seriálu Třicet případů majora Zemana. Dnešní první epizoda nese název „Smrt u jezera“ a zavede nás do roku 1945 a úplných začátků policisty Jana Zemana. Začátek příběhu je ve 21:45.

Být chudým aristokratem žijícím ve zchátralé tvrzi není jistě nic příjemného. Veselá parta kolem Ivana Mládka i tak nešetří humorem. Dnes se šlechtický rod zapíše do dějin. Další epizodu úspěšné konverzační komedie Cyranův ostrov sledujte ve 23:00.

Tipy na každý všední den

Chcete zůstat „in“ v dění kolem Vás? Vše ukážeme, vyzkoušíme a pobavíme. Hodina plná podvečerní zábavy a odpočinku. To je netradiční life-stylový koktejl 60 minut na TV Barrandov každý všední podvečer od 17:45.

Jméno Gordon Ramsay je pojmem ve světě gastronomie. Provozuje síť úspěšných restaurací a pro jednu z nich hledá prostřednictvím televizních kamer šéfkuchaře. Vzhledem k jeho nevybíravému jednání si dvanáct zájemců projde opravdovým peklem, na jehož konci získá jeden vysněnou práci. Americkou reality show Pekelná kuchyně sledujte každý všední den od sedmé hodiny večerní.