„Rok 2012 je symbolizován číslem pět, tedy číslicí proměn, jakési kulminace ve vývoji, možná až k okamžiku zlomu,“ vysvětluje numeroložka Ivana Rochytská.

Nad otázkou, zda letos dojde ke konci světa, se jen usmívá, ale hned vážně upřesňuje: „Budou odtávat ledovce, obecně přibude vody a s ní bude spojeno největší množství přírodních katastrof.

Má to být zároveň znamení nejisté půdy pod nohama lidstva, které by skutečně mělo začít citlivěji vnímat vibrace naší planety.“

Lidé si uvědomí, že jsou součástí přírody a že se navzájem potřebují. V tom spatřuje Ivana Rochytská naději.

Revoluce v myšlení

„Pětka přináší revoluční nálady. Dosud šlo hlavně o peníze, o přežití jednotlivců.

Nyní nastane zlom: ti nejlepší začnou pomáhat druhým lidsky i politicky, silní dospějí a uvědomí si, že nastal čas velkých rozhodnutí - dokonce pro celé národy,“ líčí numeroložka.

Narušené vztahy mezi jednotlivými zeměmi budou podle ní gradovat a nejpozději v létě se rozpadnou. Dodává, že to platí i pro naše osobní záležitosti.

Buďte megalomani

Protože se jedná o dobu změn, měli bychom je zkusit přijímat pozitivně a dobrodružství i případné svobodě naopak vycházet aktivně vstříc.

„Zkuste všechno, po čem jste vždycky toužili. Právě nyní se vám to může podařit, proto buďte maximálně odvážní. Co by jindy mohlo připomínat megalomanské plány, bude letos naprosto v normě,“ radí Ivana Rochytská.

Pozor na nehody

Vyhýbat bychom se podle ní naopak měli rutině a nudě, z nich prý můžou do našich myslí proudit negativní myšlenky, jež by se mohly stát počátkem někde se skrývajících chorob.

Nepodléhejte ovšem ani okamžitým nápadům a zbytečné nervozitě. „Je dobré udržet rovnováhu v citové, profesionální i finanční oblasti.

A rozhodně si dejte pozor na nehody, těch bude po tento rok znatelně více,“ uzavírá Ivana Rochytská.

Čtěte také: