Pondělí

Devítiletá čínská holčička Wan Lao Yang trpí vrozenou genetickou poruchou kůže. Světelné paprsky jí zohyzdily obličej. Jediným receptem doktorů je strávit život ve tmě. Britský dokument Život ve tmě sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Sledujte osudy šesti lidí, kteří jsou propojeni rodinnými, mileneckými a pracovními vztahy. Každý díl kopíruje jeden den v životě postav, kdy se jejich osudy zajímavě protnou. Ve slovenském seriálu Nikdy neříkej nikdy se představí mimo jiné Aňa Geislerová. Desátou epizodu si nenechte ujít v devět hodin večer.

Poznejte neobyčejný svět celebrit. Hvězdy, jak je neznáte! Zjistěte, co prominenti skrývají a čím se naopak chlubí. Nový life-style magazín Prominenti moderuje Jitka Asterová. Nenechte si ho pět minut před desátou hodinou večerní ujít.

Evropskými metropolemi vás provedou populární osobnosti, které mají k danému místu osobní vztah. Poznáte luxusní hotely i obyčejný život. Ve druhé epizodě cestopisného dokumentu Hvězdy na cestách vás Halina Pawlowská provede Vídní. Tip TV Barrandov sledujte od 22:35.

Vládní agent Jason Connery získá schopnost superrychle se pohybovat. Začne pronásledovat dávného nepřítele Pythona. Ten je napůl člověkem a napůl hadem. Svoji sílu v boji proti němu může používat, ale hrozí mu kolaps organismu. Americký akční film Blesk sledujte ve 23:20.

Úterý

Terence Hill a Bud Spencer jsou omylem považováni za super-tajné špióny. Do rukou se jim díky tomu dostane milión dolarů v hotovosti. Zároveň musí bojovat proti šílenému gangsterovi nazývanému K1. Italskou komedii Jdi na to sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Tři hosté v talkshow Martina Dejdara a Kateřiny Hrachovcové. Vždy se můžete těšit na známou osobnost, na zajímavou osobnost a hosta z řad diváků. Překvapením pořadu budou neznámá videa ze života slavných. Zahrajte si hokej s Dominikem Haškem a poker s Janem Škampou. Kabaretní talkshow Mazec sledujte pět minut po desáté hodině večerní.

Středa

Dobrodruh Brady Barr zkoumá doupata nebezpečných predátorů. Poznejte místa, kde se medvědi ukládají k zimnímu spánku a kde si hloubí nory nebezpeční aligátoři. Třetí epizodu britského dokumentu Nebezpečná setkání sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Sladký život dospělých může být pořádně trpký. To poznává šestice čerstvých vysokoškoláků. V českém televizním seriálu ze studentského života Bylo nás šest se představí Martin Zounar, Ivana Chýlková a další. Třetí epizodu si nenechte ujít pět minut po deváté hodině večerní.

Na ostrově poblíž Seattlu bylo před sedmi lety spácháno sedm vražd. Právě na tomto ostrově plánují Henry a Trish svou svatbu. Pozvou si spoustu přátel a celou rodinu, ale tragické události se po sedmi letech vracejí. Postupně začínají lidé umírat a někdo musí být vrahem. Desátý díl amerického mystery seriálu Ostrov smrti sledujte ve čtvrt na jedenáct večer.

Čtvrtek

V malém městě v Nové Anglii zemřelo několik dětí na leukémii. Důvodem je zamoření spodní vody místní chemičkou. Právník John Travolta přebírá složitý případ a postaví se věhlasným právníkům. Americký film Žaloba s Johnem Travoltou v hlavní roli byl natočen podle skutečné události a vy si jej nenechte ujít pět minut po osmé hodině večerní.

Být chudým aristokratem žijícím ve zchátralé tvrzi není jistě nic příjemného. Veselá parta kolem Ivana Mládka i tak nešetří humorem. Rodina Cyranů se po dvou letech šťastně vrací do svého zámku. Dědictví ovšem stačilo pouze na odkoupení jeho poloviny. Z ostrova se tak stává poloostrov. Desátý díl úspěšné konverzační komedie Cyranův poloostrov sledujte deset minut po desáté hodině večerní. Tentokrát se z druhé poloviny zámku se stává vrakoviště.

Ugo Fantozzi je pojem, který patří do zlatého fondu evropské kinematografie. Připomeňte si neuvěřitelná dobrodružství tohoto věčného smolaře. Paolo Villagio bude na cyklistickém závodě. Italskou komedii Maléry pana účetního sledujte v jedenáct hodin večer.

Pátek

České filmové pátky tentokrát patří české kriminálce. Policista zastřelil při přepadení klenotnictví zloděje, ovšem ani po čtyřech letech není případ uzavřen. Podaří se J. Adamírovi očistit své jméno a policejní čest? Sledujte snímek Hra bez pravidel od 20:05 na Barrandově.

Politická satira na televizních obrazovkách je skutečný unikát. Existuje jen jedna osoba, která politikům sebere úsměv z tváře. Zuzana Bubílková je zpátky v plné formě a má nabito ostrými. Sledujte Politickou střelnici od 22:00.

Páteční noc pokračuje dalším českým snímkem. J. Adamíra se tentokrát představí v roli uhlíře, kterému se splní sen a může se vrátit na pozici vědce. Český snímek Poločas štěstí začíná ve 22:40.

Sobota

Sobotní ráno bude v následujících týdnech patřit cestě do pravěku. S využitím nejmodernější vědy a výzkumu se vydáme po stopách pravěkých predátorů. Dnes se podíváme za pravěkým ptákem. Začátek dokumentu Prehistoričtí lovci je od 08:15.

Sobotní večer bude patřit Halině Pawlovské a vašemu kulinářskému umění. Dvě mužstva a tři mlsné jazyky porotců sledujte na Barrandově. V porotě usednou Naďa Konvalinková, Ivo Šmoldas a šéfkuchař Milan Hořejš. Obstojí před nimi Vaše recepty? To uvidíte od 20:05 v nové show Prostři pro tři.

Noc bude na Barrandově v hollywoodském duchu. Strhující příběh o zločinu ve světě pornografie a sexu uvidíte od 21:15 na Barrandově. R. Gere ohrozí i svoji kariéru federálního agenta, aby vypátral pravdu o vraždě mladé dívky. Sledujte snímek Osobní spravedlnost.

Neděle

Nedělní ráno bude patřit lidskému tělu. Víte, jak reaguje v extrémních situacích? Může člověk například přežít přelet tornáda? To zjistíte v unikátním dokumentu, který dnes bude zaměřený na sílu mozku. Lidské tělo: Hranice možností začíná v 08:10.

Nedělní odpoledne bude i tento týden patřit vínu a dobré zábavě. Vrátíme se do Pálavic, do místního družstva, kde přibyl nový spolupracovník... počítač. V. Menšík pokračuje ve filmu Mladé víno v hereckém koncertu spolu s J. Abrhámem. Začátek snímku je v 15:15.

Každý má svůj sen, jak chce vypadat. A protože sny se mají uskutečňovat, Blanka Hašková, expertka na účesy a životní styl Vám je splní. Sledujte nový life-stylový pořad Salon snů na TV Barrandov od 18:40.

Nedělní podvečer bude patřit dalšímu příběhu inspirovanému skutečnou životní událostí. Malé Isabel se stále zjevuje záhadný Stevie. Co je zač a co po malé dívce chce, zatím nikdo neví. Ale v jejím domě se začnou po jeho zjevení dít divné věci. Dívejte se od 20:05 na Barrandově.

Unikátní dokumentární cyklus o různých podobách lásky a vášně pokračuje novými díly na Barrandově. České milování Vám bez předsudků a zábran nabídne tentokrát vyprávění o lásce darující sebe samu. Skutečné příběhy ze života obyčejných lidí sledujte od 21:50.

Nedělní noc bude následující týdny patřit kontroverznímu seriálu Třicet případů majora Zemana. Dnešní epizoda „Štvanice“ zavede samotného majora Zemana na lavici obžalovaných. Začátek seriálu je ve 22:45.

Více informací na www.barrandov.tv