Budeme rádi, když pomocí ankety na konci článku rozhodnete, která proměna byla podle vás ta nejpovedenější. Případně se můžete rovnou přihlásit (instrukce najdete na konci článku)!

Hlasování o nejlepší proměnu bude ukončeno 31. 10. 2012.

Dárek KAFE.cz pro nejlepší proměnu

  • Výherkyně ankety získá dárkový poukaz v hodnotě 2 000 Kč na plasticko-chirugické ošetření MEDICOM VIP!

Marika (37): „Dovolená? Právě dnes!“

Marika se téměř nikdy nelíčí, když pomineme hydratační krém. O svůj vzhled přesto pečuje třeba v podobě precizně udělané pedikúry. Na dnešní proměnu přichází v džínové sukni – ty totiž nosí nejraději – a v bílém topu. Další "hadříky" jsou převážně jednobarevné, bez bižuterie, jen se zlatým řetízkem a náušničky. Marika nesměle přiznává: "Dlouho jsem se bála barvit, ale teď chci jít do proměny ofenzivně!" Už před vstupem do salonu si prý dodala potřebnou porci odvahy a jde do toho!

Pavla (34): „Rozhodnuto!“

Dnešní den považuje za startovní čáru pro nový životní styl. Pravidla jsou jasná - nezanedbávat stravu, sportovat, vypadat a cítit se líp. Pavlu stálo rozhodnutí proměnit se velké úsilí, není totiž příznivcem radikálních proměn. Když už se ale odehrají, přijímá je s nadšením.

Agnieszka (38): „Moje hobby - jednobarevná trička.“

Nenosí šperky, pro módu slabost jednoduše nemá. "Pokud bude výsledek proměny zajímavý, inspiruju se jím a snad překonám svou nechuť k oblékání a líčení," říká zvesela. Je prý, podle jejích slov, na čase začít se starat sama o sebe. Dekorativní kosmetiku nepoužívá.

Alena (23): „Mořskou náladu mám nejradši.“

Na proměnu Alena dorazila s velmi odrostlými vlasy u kořínků, zapletenými do jednoduchého cůpku. Zajímavé tyrkysové oči dokonale ladí k celkové image - mořskou modrou má jako odstín nejen na oblečení nejraději. Není ale jediný, miluje i další pestré barvy, extrémně vysoké lodičky i bižuterii, o které tvrdí: "I když člověk přibere, bižuterie ho provází věrně dál!"

Ivana (42): „To snad není možné. Krása!“

Na proměnu Ivana přichází nenalíčená, s odrostlým melírem na pěšinkou rozdělených vlasech. V šatníku má hodně přírodních bílých odstínů, nikdy nenosí černou. V poslední době Ivana přišla na chuť květům. Na proměnu ji přihlásila sestra. "Pokud se dnešek povede, hodlám vydržet," míní Ivana.

Jana (25): „Prostě bomba!“

Přirozená barva vlasů Jany je světle hnědá. Líčí se decentně, na svoji alabastrově krásnou pleť používá make-up i tvářenku. Snaží se hezky oblékat, ideálně do své oblíbené značky Guess, kterou nakupuje levněji v zahraničí. Sleduje pravidelně aktuální módní trendy. "S líčením bych chtěla poradit. Moc si nevím rady ani s úpravou mých vlnitých vlasů."

Pavla (31): „Móda je moje slabost!“

Pavla se líčí vcelku pravidelně, především do práce. O víkendu dopřává obličeji oddych. Jak sama přiznává: "Mám slabost pro módu, líbí se mi ladit boty, kabelky a bižuterii s oblečením." Nejoblíbenějšími barvami jsou oranžová a červená.

Petra (33): „Sport ke kráse patří!“

Petra patří k pozitivně laděným lidem s proaktivním přístupem k životu. Během proměny zazářila v modré halence, když ji vyměnila za jednoduché bílé tričko. Ozdoba na krku však zůstala po dobu celého proměňování...

Marcela (45): „Změna je můj život!“

Sympatická Marcela se přišla proměnit v nevýrazném tričku a bez líčení. Skvěle padnoucí sestřih, make-up a oční stíny byly skvělým výsledkem vizážistů. Sexy top se rovná už jen pomyslné třešničce dotvářející úžasný celkový dojem.

Andy (35): „Tak jsem tady!“

Andy přišla na proměnu s úsměvem ve tváři. V poslední době se prý obléká mnohem odvážněji než dříve - ze všeho nejraději do pestrobarevných modelů. Pokud může svoji image podtrhnout nějakým originálním kouskem, je nadšená.

Ilona (34): „Jsem úplně nová!“

Pochází od Olomouce, žije s přítelem a se svými 2 dětmi (15 a 10 let) z bývalého manželství. Občas u nich bývá i přítelův 17letý syn. Ve volném čase jezdí s rodinou a se psem na výlety, na kole, s přítelem na motorce.

Jana (40): "Snad se zítra dostanu do práce!"

Jana (40) má přítele a dvě děti ve věku 20 a 17 let z předchozího manželství. V současné době pracuje jako příjmová pracovnice v hypermarketu. Pochází z Moravy, kde žije v prostorném rodinném domku. Z domácích zvířat mají jen psa. Když je čas, věnuje se malé zahrádce. Ráda vaří pokrmy „v jednom hrnci“. A ze sladkostí preferuje chutné, ale rychlé recepty.

Radka (33): "Když můžu, relaxuju!"

Radka je vdaná, žije v Praze, kde pracuje v softwarové firmě. Jako domácího mazlíčka má doma ještěra (agamu vousatou). Pochvaluje si, jak je to zvíře nenáročné, kromě vody a čerstvého ovoce se spokojí s občasnou porcí živých cvrčků. S manželem se oba věnují hlavně kariéře.

Jak se přihlásit na proměnu na KAFE.cz?

Napište na promena(zavináč)kafe.cz a přiložte svoji fotografii, případně důvod, proč se chcete nechat proměnit. Podrobnější informace zde.