Posílejte nám vtipy, kreslené vtipy, vtipné obrázky, videa, pohlednice, veršovací přání, básničky, citáty, minifejetony... Cokoliv vtipného na téma:

Vtipy o práci

Právnici, sekretářky, programátoři, prodavačky či lesníci. Znáte o nich dobrý vtip?

Odměna nejlepším

Autoři vtipů, které se čtenářům Kafe.cz budou nejvíc líbit, od nás dostanou originální hrníčky Kafe, trička a další ceny.

Novinka pouze na Kafe.cz: Nejlepší textový vtip bude navíc karikaturistou překreslen a zveřejněn! Zjistěte, jak by váš oblíbený vtip vypadal jako obrázkový.

Výherci tématu Zkušený ředitel


>Zobrazit celý obrázek<

Standa za vtip Hromadná výpověď a marced za vtip Na samotě u lesa. Gratulujeme!
Výherci tématu Je to na stromě a kouří to, Karin T. za vtip Francouzský, švédský a český důchodce a Lucie.V1 za vtip Co řekne prso prsu?.

Jak poslat vtip

Vtipy posílejte na e-mailovou adresu vtipy@kafe.cz s předmětem "Vtipy o praci". Obrázky a videa pošlete buď jako přiložený soubor k emailu, nebo nám na ně pošlete odkaz. Do e-mailu připojte jméno, jak chcete aby se zobrazovalo pod vaším vtipem v případě zveřejnění a vaši poštovní adresu, kam vám máme poslat výhru (nebude zveřejněna).

Vtipy můžete posílat do 3.1. 23:59. My je už příští týden začneme postupně zveřejňovat a vy budete moci hlasovat, který se vám nejvíc líbí.