„HUBENÉ“ MANŽELSTVÍ

Sedm kilo pro Králíčka, ČT 1, 7. 11. 2011, 9:30

O tom, že manželství nemusí být jen procházka růžovým sadem, se nemusíme častokrát přesvědčovat. Víte ale, co je chlap schopen udělat, když má HLAD? To můžete zjistit v malé televizní komedii o manželství Králíčkových. Paní Králíčková neustále drží dietu a trápí hladem nejen sebe, ale i svého manžela. A tak se pan Králíček rozhodne předstírat milenku, aby žena přestala s dietami. Jak tohle asi dopadne?

MANŽELSTVÍ A NEVĚRA

Nechci, abys odešla, ČT 2, 10. 11. 2011, 23:45

Nejen muži mají problémy s monogamií, občas i ženy touží poznat jiného muže. A nebezpečím pak je, pokud se dostanou touhy do ženských snů. Zvláště tehdy, pokud volá jméno jiného muže ze spaní a manžel ještě tvrdě nespí. Sice na sobě nedá nic znát, ale začíná pozorovat každý detail. Bude chtít zjistit, co za vším je a jestli má šanci manželství zachránit? To uvidíte, pokud si tuto romantickou komedii o manželství a nevěře pustíte.

NALOMENÉ MANŽELSTVÍ

Láska, svatba, manželství, TV NOVA, 11. 11. 2011, 20:00

Kdo by mohl mít ideálnější manželství než manželská poradkyně? Také vás ale napadlo, že i tady platí pravidlo, že kovářova kobyla chodí bosa. Pro záchranu jiných manželství totiž právě takové osoby odsunou ten svůj partnerský život do pozadí. A to hlavně tehdy, pokud je to osobní – stejně jako u hlavní hrdinky filmu, které se chtějí rozvést rodiče. Aniž by si to uvědomovala, honba za záchranu jiného manželství postupně ničí to její na první pohled dokonalé. Jak to dopadne?

MANŽELSTVÍ V AKCI

Mr. & Mrs. Smith, TV NOVA, 12. 11. 2011, 22:35

Stereotyp, nuda a nezájem…to jsou věci, které potkají po x letech každého z nás a dokážou zahubit všechno hezké, co mezi dlouholetými partnery bylo. Jenže, co když ta nuda a stereotyp je jen vrchní slupka, zvláště když se jedná o unavené manželství dvou nájemných zabijáků. Stačí jedna akce a vášeň je zpátky. Po usilovném boji totiž chytí jejich manželství druhý dech. V hlavních rolích uvidíte krásného Brada Pitta a dokonalou Angelinu Jolie.

PŘÍPRAVY NA MANŽELSTVÍ

Mamma Mia!, TV Prima, 12. 11. 2011, 20:00

Idylické Řecko, vdávající se dcera, tři potenciální otcové, potrhlá matka se třemi přítelkyněmi a nesmrtelné písně skupiny ABBA. A to všechno na jednom místě. Možná je snímek přeceňovaný, ale přesto, kdo by nechtěl sledovat bláznivé situace, skvělé herecké výkony Meryl Streep a tři božská těla svůdných hollywoodských krasavců – Colina Firtha, Pierce Brosnana a Stellana Skarsgarda. A navíc, díky skvělým rytmům si budete podupávat nohou a prozpěvovat. A co jiného zaručí spokojenější manželství než psychická pohoda?