Tak jako žena nikdy nepodcení výběr té pravé kabelky, tak se muž neobejde bez výběru té správné kávy. NESCAFÉ Espresso přichází nově s luxusními plechovými dózami ze super-prémiové řady, které uchovají kávu dokonale čerstvou. V dóze se ukrývají šálky s nádechem pravé Itálie. Balení obsahuje jen ten nejkvalitnější výběr kávy, kterým je 100% Arabica. Ideální a hřejivý dárek z lásky! NESCAFÉ vyvrací rozšířený mýtus, že rozpustná káva není „opravdová“ káva, vyrobená pouze z kávových zrn.

Díky více než 75 letům odborných zkušeností je káva značky NESCAFÉ vyráběna tak, aby každý šálek byl nezapomenutelným zážitkem. Vše začíná stejně jako u mleté kávy sběrem a vysušením kávových bobulí a jejich přípravou na pražení. Jen ta nejkvalitnější a pečlivě vybraná kávová zrna se upraží a pomelou. V další fázi se louhováním v horké vodě pod vysokým tlakem získá kávový extrakt. Po odpaření vody a následném šetrném sušení vznikne vaše oblíbená rozpustná káva NESCAFÉ. Káva NESCAFÉ Espresso Intenso a Espresso Original je k dostání v obchodech za doporučenou maloobchodní cenu 199,90 Kč/8,39 EUR (95 g).

NOVINKA NESCAFÉ Espresso Intenso

Pravý gentleman se vyznačuje především správným chováním a vybraným vkusem. Věnujte mu to nejlepší a ukažte, že i vy máte vytříbený vkus! Darujte NESCAFÉ Espresso Intenso – velmi silnou kávu ze 100% Arabiky, která je podtržena chutí a vůní kvalitní tmavé čokolády a zlatavého karamelu, který se vám spolu s lahodnou cremou jemně rozline na jazyku. Díky vyššímu stupni pražení je u NESCAFÉ Espresso Intenso dosaženo vyšší intenzity chuti. Ideální pro milovníky silného espressa!

NESCAFÉ Espresso Original

NESCAFÉ Espresso Original vyrobené ze zrn 100% kávy Arabica té nejvyšší kvality vykouzlí jemnou pěnu v každém připraveném šálku. Je určeno pro milovníky lahodné, super-prémiové kávy se silnou a vyváženou chutí a s jemnou pěnou na povrchu. Darujte luxusní plechovku z lásky a nechte se svým milovaným gentlemanem unášet do temperamentní Itálie, vychutnávejte si vůni ovocného sadu v malém šálku a hřejivý pocit lásky a dobré kávy! Protože co na srdci, to na jazyku.

Valentýn ve Starbucks

Zamilované dvojice, které si na Valentýna vyberou kavárnu Starbucks jako místo pro schůzku, určitě nebudou litovat. Vedle speciální valentýnské verze čokolády připravil Starbucks pro všechny milovníky kávy řadu originálních dárků, včetně hrnků a tumblerů se symboly lásky, či speciální valentýnskou edici Starbucks Card. Karta může být nabita na jakoukoli částku a může tak být skvělým dárkem pro zbožňovanou osobu. Speciální nabídky čekají také na stávající účastníky věrnostního programu My Starbucks Rewards, kteří používají Starbucks Card. Všechny dvojice, které navštíví naši kavárnu 14. února a koupí si Triple Hot Chocolate, dostanou druhý nápoj na účet Starbucks.

Na Valentýna doporučujeme zrnkovou směs Verona®, kterou si můžete objednat v kavárně jako French press, případně si ji koupit domů. Jde o svůdnou směs kávových zrn z Jižní Ameriky a Indonésie, s jemnou ozvěnou hloubky a sladkosti italského (silného) pražení. Protože jde velmi dobře dohromady s čokoládou, doporučujeme Veronu® na Valentýna a pro všechny schůzky ve dvou. Bella, Bella! Znalci literatury jistě dobře vědí, že Verona je městem, kam Shakespeare umístil děj Romea a Julie, a ačkoli tato slavná hra končí tragicky, my se zaručujeme, že každý šálek této kávy bude mít šťastný konec.

Milujete pivo? Dopřejte si pivní předplatné

První unikátní pivní klub v ČR, který vám umožní objevovat piva z lokální, ale i zahraniční produkce takzvaných rukodělných minipivovarů (z anglického „craft beer“). Pivní Zásilka představuje pravidelně zasílaný balíček výtečných piv z minipivovarů především z české produkce. Pivním milovníkům tak umožňuje objevovat a ochutnávat lahodná piva z pohodlí domova. Pro všechny, kteří mají rádi kvalitní pivo, tak pivní zásilka představuje ideální dárek nejen na Valentýna.



Více na www.pivnizasilka.cz

Neužíváte si zimní radovánky, když jste hladoví?

Čistý horský vzduch, bílý sníh a parádní sjezdovka představují dokonalou idylku pro nadšené lyžaře a snowboardisty. Když ale máte na lyžích hlad, jste otrávení a nenadchne vás ani čerstvý „prašan”. Perfektním řešením je mít Snickers Hazelnut vždy u sebe. Vrátí vám chuť zdolávat sjezdovky. Zásobte se, ať si můžete užívat svahy a být ve své kůži. Snickers Hazelnut si ale vychutnáte kdekoliv, její skvělá chuť vás totiž nikdy nezklame.

Limitovanou edici čokoládových tyčinek Snickers Hazelnut v obchodech ani na sněhu díky výraznému zelenému obalu určitě nepřehlédnete. V prodeji je v běžné obchodní síti za doporučenou cenu 12,90 Kč. Více informací naleznete na www.snickers.cz.

Láska prochází žaludkem, proto vyzkoušejte novinku - Chlazenou pastovitou jíšku, která vám ušetří čas v kuchyni. Pokud občas sáhnete po hotové jíšce, nejspíš to dosud bylo ve formě granulí. Novinka od Vitany má sympatičtější a domácí jíšce podobnější konzistenci. Snadno se dávkuje lžící a výborně se rozpouští. Více na vitana.cz, cena: 30 Kč.