Nejprve se vybavte základním věšteckým materiálem: prachobyčejnými hracími kostkami. Na velikosti, barvě, ani materiálu nezáleží – jen na tom, aby vám byly příjemné.

„Začátečníkům bohatě stačí jedna, ale klidně si můžou pokaždé ze svého setu vybrat tu, k níž mají v daný okamžik nejblíže,“ radí věštkyně Ludmila Nademlýnská.

Kostku chvíli sevřete v levé dlani – ta je blíže srdci a dá vám tedy odpovědi neovlivněné rozumem. Pak se už zcela soustřeďte jen na konkrétní otázku, která vás zajímá, a hoďte.

Říká: jdi do toho!

Každé číslo, jež padne, má podle numerologie jiný význam. Nemusíte prý mít strach, že nebudete vědět jak si ho vyložit – pro jistotu ale přikládáme malý návod toho, co můžou znamenat:

Jednička znamená ano a dotýká se řešení věcí, které můžete nějakým činem ovlivnit jen vy sami. Nemáte čekat na žádné případné souhry okolností a náhody.

Dvojka značí pár, partnery, manžele, ale rovněž přátele. Pokud jste v situaci, o níž by mělo rozhodnout více lidí, pak je jednoznačná odpověď ano.

Trojka na vás přivolá nečekané štěstí, zajímavé novinky a obrat k lepšímu v jakékoli oblasti, v níž se vám nedaří.

Varuje před nebezpečím

Čtyřka vás má varovat před případnými nepřáteli. „Většinou je považujete spíš za lidi vám nakloněné, ale není tomu tak! Máte se připravit na jejich odpor v nějaké záležitosti a vyzbrojit se rozhodností a trváním na svém názoru,“ radí Ludmila Nademlýnská.

Pětka radí, abyste si dali pozor na unáhlené jednání a nenechali se vyprovokovat k agresi. „Zároveň však slouží jako připomínka něčeho, na co jste už dlouho zapomínali – nyní to totiž můžete dořešit v naprostém pohodě, zatímco již třeba za pár dnů by se tento problém mohl rozrůst do obludných rozměrů,“ upozorňuje věštkyně.

Zbytečné trápení

Šestka je výjimečná především v tom, že pokud vám padne, máte se snažit odpoutat od otázky, kterou jste před hodem položili. „To vás nemá trápit.

Toto numero by obecně znamenalo odpověď ne, ale dotyčnému má spíše naznačit, že zbytečně váhá, zpomaluje si tok vlastní pozitivní energie, která mu pak v životě chybí.

Lépe udělá, když onen problém zcela vytěsní ze své mysli; on si sám najde řešení a vy téměř okamžitě najdete klid,“ uzavírá Ludmila Nademlýnská.

Čtěte také: