Jako každý rok si říkáte, jak byste mohli se svojí polovičkou strávit Svatého Valentýna a rádi byste na to tentokrát šli jinak? Máme pro vás netradiční nápad, který si oba užijete.

  • Darujte sobě a své lásce pobyt v Lázních Mšené, kde pro vás připravili speciální Valentýnské pobyty!

Lázně Mšené se nacházejí jen chvíli jízdy od hlavního města a překvapí vás krásnou oázou klidu v zimním hávu, který v tomto zimním období obzvlášť vynikne v lázeňském parku se sněhem pocukrovanými stromy. Příjemné prostředí lázní je vhodné pro mladší i starší páry, každý si najde své. Tyto rodinné lázně na vás dýchnou atmosférou domácího krbu a léty tradicí místních osvědčených procedur. Ať máte radši již jen relaxaci, nebo rádi trávíte volno aktivním odpočinkem, obojího můžete v těchto lázních využít.

  • Tento rok pro vás v Lázních Mšené připravili dvě varianty Valentýnských pobytů, a to pobyt v délce pěti dnů nebo třídenní víkendový pobyt.

Oba pobyty v sobě zahrnují vydatnou polopenzi, každý z pobytů obsahuje i program v podobě procedur zaměřený speciálně pro dámy a speciálně pro pány. Dámy si vychutnají esenciální aroma koupel a čokoládový zábal nohou, muži zase ocení pivní koupel a chmelový zábal nohou. Pobyty zahrnují i procedury, které si můžete vychutnat spolu s partnerem. V kratším víkendovém pobytu jde o čokoládovou masáž a parafínový zábal na ruce a při volbě delšího pětidenního pobytu vás čeká aroma masáž pro oba a taktéž romantický zážitek v bazénu se šampaňským ve dvou.

Bonusem delšího pobytu je taktéž romantická večeře v lázeňské kavárně.

Jakýkoliv pobyt v Lázních Mšené si můžete obohatit o další nabízené procedury, od zábalů, masáží koupelí a mnoha dalšího například v místním Wellness centru. K dispozici jsou i další možnosti sportovního či kulturního vyžití a také do okolí lázní můžete podniknout spoustu hezkých výletů.

Rezervujte si včas svůj Valentýnský pobyt v Lázních Mšené na www.msene.cz