Naučte se konečně pořádně připravovat těstoviny!

Naučte se konečně pořádně připravovat těstoviny!

Tento ojedinělý kurz, který nikdo jiný nenabízí, pořádá časopis Gurmet spolu se školou vaření Chefparade, která přináší lidem do života radost z dobrého jídla, výjimečné zážitky a příjemně strávený čas.

Kdy: v pátek 20. 3. od 16 hodin

Kde: Škola vaření Chefparade (v areálu pražské holešovické tržnice)

Kurz Speciality ze Sardinie bude tentokrát unikátní, protože ho exkluzivně jen pro Gurmet povede autorka Kuchařky z ostrova Sardinie Karolína Konečná. Na kurzu bude za poloviční cenu tato krásná knížka ke koupi a také speciální prkénka na výrobu "vroubkovaných" těstovin.

 

Pro další informace, přihlášení a platbu klikněte SEM.

Co se bude vařit:

Plněné těstoviny culurgiones a vroubkované malloreddus, klasické sardské vepřové ragú, jedinečné pečené sardinky a lilkové závitky.

• Dozvíte se, jak se žije a hoduje na Sardinii, a vyzkoušíte si to na vlastní kůži.
• Na místě si budete moci koupit za velmi výhodnou cenu Kuchařku z ostrova Sardinie a exkluzivně i speciální prkénko na výrobu těstovin malloreddus.


 

Další články

čtenářů si právě čte tento článek