Napadlo vás někdy, že byste se vám sen o exotických lázních mohl splnit v centru Prahy? Pak vězte, že je to možné. Přímo uprostřed města na vás čekají pravé Asiatky, aby vám splnily všechno, co vám na očích uvidí. Základem jsou starobylé procedury Východu, za kterými byste jinak musela cestovat do dalekých zemí. Nyní na vás speciální kúry, při kterých zažijete nevídané, čekají v našem hlavním městě.

Od května v Praze

V lázních Monsoon spa, které se návštěvníkům otevřou v květnu, si přijdou na své milovníci kvalitního wellness, zdravého života, tělesné krásy i duševní harmonie. Zcela originální lázeňský projekt s ověřenými léčebnými metodami Východu, doplněný osvědčenou evropskou péčí fyzioterapeutů a různými druhy alternativní medicíny, bude fungovat na klubové bázi, takže zaručí soukromí a bezpečí.

Pro zdraví i krásu

Monsoon spa nabídne širokou škálu léčebných a udržovacích technik pro krásu a zdraví. Využívat k tomu bude čistých přírodních sil, jako je léčivá síla vody, kyslíku, magnetismu, slunečního světla, kamene i dřeva, ale i pozapomenutých poznatků dávných civilizací, jako je pyramidální léčba. To vše ve spojení s klasickými, východními i hi-tech mechanoterapiemi.

Masáže, jaké neznáte

Cílem speciálního projektu je zaplnit mezeru na našem trhu – nabídnout maximálně komplexní medi spa, rozmanitou lázeňskou péči s fyzioterapeuty, s akupunkturou, akupresurou, reflexologií, ajurvédou. Chybět nebudou ani thajské a další asijské masáže. Asiatky, které v lázních budou pracovat, už mají praxi z asijských lázní. Vedle balinéských, ajurvédských i jógových masáží umějí i švédské a reflexní masáže, masáž lávovými kameny, reiki, baňkování, shiatzu.

Klubové členství zaručí osobní přístup

Součástí veřejných lázní budou i solné a aroma sauny, aroma a bylinné páry, hydromasážní vana (whirlpool), thalaso, oxygenoterapie (léčba kyslíkem), ledová studna a Kneippův potok (aktivní pohyb ve vodě). Navíc klubové členství zajistí, že nikdo náhodný z ulice do lázní nevkročí. S koupenou členskou kartou, půlroční nebo roční, proto můžete očekávat jedinečný osobní přístup.

Tip Kafe.cz : Lázně Moonsoon Spa budou fungovat na klubovém principu a nabídnou dva druhy členství:

  1. Nepřenosná karta – s kartou nepřenosnou na jinou osobu bude možné přijít do veřejného spa třeba každý den na dvě hodiny a jednou týdně si zvolit libovolnou hodinovou masáž.
  2. Přenosná karta – varianta výhodná pro firmy, kde se na ní může střídat vrcholový management. Je možno s ní přijít třikrát v týdnu na dvě hodiny a také je v ní zahrnuta jedna libovolná masáž týdně. Každý člen si také může podle momentální nálady a potřeby vybrat za symbolický poplatek speciální 90 minutovou terapii.

Vše řídí počítač

Aby se vám nestalo, že lázně budou ve chvíli vaší návštěvy plné, budete mít možnost využít on-line rezervace. Ta členům ukáže, která část je obsazená a která volná. Počítačový systém navíc bude kontrolovat, kolik lidí je uvnitř veřejné části sauny, páry a solné terapie, a bude monitorovat, kdo je na jaké terapii tak, aby se zachovala maximální kapacita, která je paradoxně minimální (na 600 m2 se bude pohybovat maximálně 15 osob).

Romantika v privátním spa

Chcete zažít romantické chvíle s partnerem, anebo prožít netradiční obchodní jednání? Pak tu pro vás bude privátní spa, luxusní prostor maximálně pro tři osoby. K tomu se nabízí prostředí v japonském stylu se saunou, anebo apartmán s párou ve stylu Arábie – jak pro Šeherezádu!

Exotické speciality

V menším studiu se budou odehrávat cvičení jógy, reiki, výuka automatické kresby a různá jiná cvičení. Je možné se těšit také na specializované časované programy – tak například jeden měsíc bude věnován čínské medicíně, druhý indické... Představí se tu i turecké lázně, rasul rituál s párou a následná očistnou masáž prováděnou na horkém vyhřívaném namuru a další speciality. Monsoon spa bude spolupracovat i s dalšími lázněmi, takže se můžete těšit i na rehabilitační metody proslavené Václavem Vojtou nebo Ludmilou Mojžíšovou.